Titta vi svävar....

Hårfärgen håller på att verka så jag passar på att visa ett flygfoto ifrån helgens helikopterflygning. Jag bad piloten om att svänga förbi våra stugor så man kunde fota lite. Det var väldigt svårt att hitta rätt, men han lyckades tillslut. Dock ser man bara 3 av fyra stugor på fotot. Kanske som sagt dax att ta sig dit upp och hugga ner lite träd. =o)



Men det var en mäktig upplevelse att få flyga där över. Synd bara att rutorna inte var så rep- o imfria. Alla stugor som man ser på fotot ligger uppe på ett gruvberg. Syns inte så bra. Helst hade jag velat hoppa runt i helikoptern och fotat ifrån massa olika vinklar. Kanske nästa gång. =o)

Snäll som man är....

Så då var alla räkningar betalda, pengar överförda till sparkontot och mitt personkonto är nu tomt. Hatar verkligen såna här dagar. Så me andra ord inge mera shopping för mig denna månad. Vilket får mig på ännu sämre humör när sambon vill att jag ringer på en Blocket annons. Snäll som jag e så ringer jag och 5min senare är vi på. Så nu är sambon ett högtalar set rikare och jag är fortfarande lika fattig.

 

För att bli på lite bättre humör ska jag ta och färga håret. Och så ska jag fixa klart ett paket som jag ska posta imorgon. Det är nämligen en liten tjej som fyller år på lördag!


Hur svårt kan det egentligen vara???

Idag är det min personliga "ta hand om dig" dag. Började dagen med ett besök hos Make Up Store där dom fick fixa mina ögonbryn. Helt katastrof innan. Blev väldigt nöjd med resultatet måste jag säga. Iaf när jag var där, men nu när jag kommit hem o kollat lite mera så ser jag faktiskt ingen skillnad!! Men men det var iaf skönt att bli lite ompysslad.

Efter MuS så gick jag vidare till frissan. Eftersom jag försöker spara ifrån väldigt kort till långt nu så ser det ut som kriget på huvudet. Man kan väl säga att jag har en tjejig variant på hockeyfrissa. Jag förklarade att jag ville spara ut till långt men måste få iordning på håret under tiden så jag vill jämna till det och få en frisyr. Förstår alla?
Det gjorde iaf inte hon som klippte mig. Hon klippte knappt topparna och sa att vi var klara. Nix det där fick hon göra om och jag förklarade igen att jag ville ha allt jämnlångt. Vad gör hon då? Jo hon klipper ca 3cm där bak och tycker sedan att vi är klara. Men hur svårt ska det vara?? Jag ville ha allt jämnlångt. Ta saxen och klipp lika långt över hela huvudet! Tredje försöket sen tänkte jag ge upp. Men tillslut fattade hon och klippte allt lika långt. *phu* Den där klippningen tog på krafterna.

Jag hade tänkt att ta hål i näsan när jag ändå var där, men efter den där klippningen och ha sett hur dom förvarar sina verktyg för håltagningen hoppade jag det. Förmodligen för att jag är så himla feg. Men jag ska ta hål i näsan det har jag gett mig tusan på. =o) Nån annan dag bara och på ett annat ställe. Kanske passar på imorgon när jag tar en sväng in till stan.

Nu ska jag göra mig en kopp thé, ta på mig fårskinnstofflorna och sedan ta mig en sväng ut på verandan i solen så att Bull får sin dagliga tur på tomten.

Lite smink o fint armband

Hemkommen ifrån Make Up Store. Vilket givetvis inte alls var någon spa kväll utan det var om Czarinna. Tjejerna berättade om produkterna och visade en sminkning på en av oss medlemmar som kommit.

Jag bokade tid för en brynplockning imorgon kl 11. *Äntligen* Nu kanske man kan få lite fason på buskarna. =o)
Sen blev det självklart lite shopping. Då kameran e på laddning efter helgen så visar jag produkterna imorgon. Men kan ju berätta att jag köpte "Tri brow color", Microshadow "Monty" och Loose powder "Cream". Fick en gåva på köpet som var nagellacket "Sanna". Vilket nu inte alls var min färg. Så den kanske jag kan ta och lotta ut här i bloggen. =o) Hittar dock inte den på deras hemsida så jag får fota den imorgon så ni får se vilken färg det är.

Jo fick en liten present idag oxå. Ett rosa armband som stödjer "Rosa bandet".



Det är inte alls min grej att ha rosa på mig överhuvudtaget. Men just den här var väldigt fint och det är till ett bra syfte. Så det åker helt enkelt på.

Sitter på...

2f4a074571ea2d2eea6685e221531acb.png

Kolla varifrån!

Sitter på verandan o njuter i solen me en kopp the o mina nya fina fårskinnstofflor..


En tvärvändning i livet...

Ikväll ska räkningarna betalas. Egentligen borde det väl ha gjort redan för någon dag sedan, men jag avskyr verkligen dom där minutrarna när man ser att pengarna bara tickar iväg på saker som man inte kan hålla i handen när man betalar.

Det är väl ingen nyhet precis att jag sitter utan jobb och denna månad var sista gången jag fick "lön" ifrån förra jobbet. Nästa vecka börjar akassan. Vilket då innebär att jag inte kan springa runt och strö pengar om mig. Så det jag måste göra nu är att tänka igenom vad jag behöver denna månad och vad som kan vänta till nästa månad. Hur kul är det egentligen?

Så vad behöver jag denna månad?



Vad ska jag lägga mina pengar på? Behöver jag nya skor inför vintern denna månad eller kan dom vänta till nästa månad? Sminket jag ska köpa ikväll, behövs det verkligen? Men USCH!!! Jag avskyr verkligen såna här situationer. Och det hjälper inte me att man har en sambo som älskar att ha pengar på sparkonto. Dom får man inte röra fråns det kommer något VÄLDIGT viktigt. Så jag får se som dagens/kvällens köp som dom sista "onödiga" denna månad.

Nu ska jag gå ut på verandan me en kopp thé och gråta lite.....

Det här me att va lite tjockare...

Det börjar bli riktigt kallt ute och jag äger verkligen ingen tjockare tröja. När jag cyklade iväg på förmiddagen kände jag att min sommarjacka inte längre räcker till. Så nu måste jag hitta något tjockare att ha under. Eftersom jag inte är speciellt lång (1.59) så ser det fruktansvärt knäppt ut me långa cardigans. Alla dom där snygga som visas i reklamen överallt. =o(

Så vad ska jag hitta på. Är det inte längden det är fel på så är det bredden. Jag vill ha en tröja som inte får mig att känna/se ut mig som en michellingubbe helt enkelt. Så vad ska jag välja??


Make Up Store Clubkväll....

Ikväll ska jag på spakväll hos Make Up Store. Tänkte oxå då passa på att handla nytt puder och förhoppningsvis har skuggan "Monty" kommit in. Funderar på om jag ska boka in mig på en kurs samtidigt. Det har kommit rätt många nya sorters kurser hos Make Up Store nu, inte bara grupp eller privatkurs.

Annars händer det inte så mycket här idag. Var iväg på förmiddagen o handla lite mat, passade då på att köpa en ny ryggsäck i svart skinn och ett par fårskinns tofflor. Dom jag hade hela förra året kan man döda någon med nu. =o)

Tror faktiskt det är dax att ta en liten naturupplevelse med Bull nu innan han förstör sitt stämband. Han har gått runt o lekt siames nu ett bra tag.

Vips så blev man gammal tant. Eller?

Har suttit och tittat igenom en hel del foton på mig. Efter bara några foton konstaterade jag att det måste till en förändring. Eftersom jag inte är någon size zero så gillar jag inte att gå i kroppsformade kläder, iaf inte på överdelen. Men ju pösigare kläder jag använder ju större ser jag ut tydligen. Visst det är väl egentligen ingen nyhet, men det är något man förtränger.

Så nu måste jag faktiskt skärpa mig och skaffa nya kläder som inte får mig att se ut som en sophög. Dom vanliga nätbutikerna som kör me plus size storlekar får mig att känna mig som en tant i deras kläder. Varför gör dom så trista o tantiga kläder bara för att man ska ha storlek 44 och uppåt?

Om man tittar runt i butikerna så kanske det finns 1-2 plagg av 15 som inte är tantvarning på. Usch ibland önskade jag att jag fick vara med i sånt där "Gör om mig" repotage. Gör om mig helt och hållet ni får helt fria händer bara ni inte rakar av allt mitt hår. =o)

Jag är 30 och vill klä mig som en 30åring, inte som en 45åring. Men jag vill verkligen inte så ut som en stoppad korv. Kan inte ni hjälpa mig att hitta antingen irl butiker eller nätbutiker som säljer schyssta kläder för såna som är storlek 44 och uppåt. Ja och självklart vill jag inte behöva betala hutlösa priser.. =o)

Singstar, skumpa o helikopter...

Är hemma igen efter en kanon helg me tjejerna.

Vi kom iväg lite senare än planerat i fredags, men han upp till stugan innan det blev mörkt. Som ni sett på bilderna tidigare så stannade vi i Hummelsta o köpte masssssa godis. När vi kom fram till stugan tände vi en brasa i öppnaspisen där vi grillade korv och marschmellows. Efter att vi ätit blev Singstar fram till sovdax.

Under lördagen var vi på marknad i över 6 timmar. Så himla trevligt. Vi åkte karuseller, åt god mat och drack lite öl. Ingen av oss shoppade speciellt mycket. Det var bara så himla trevligt att gå runt där. När vi kom tebax till stugan byte vi endast om och sedan stack vi ut i skogen för att leta svamp. Hittade inte så himla mycket, men det räckte till kvällens middag. Vi grillade o drack skumpa för att sedan övergå till Singstar igen. =o) Efter nån timme fick vi sluta då ingen av oss hade någon röst kvar.

Igår tog vi det lugnt på morgonen och njöt lite av en långfrukost. Sedan var det bara att sätta sig i bilen och åka ner till byn. Vi skulle nämligen flyga HELIKOPTER!! Behöver jag säga vad jag tyckte om det. *WOW* Så jäkla ballt. Självklart fotade jag en massa, men av någon anledning tar inte min dator minneskortet längre. Måste jaga rätt på en kortläsare så jag kan få fram alla bilder. =o(

Nu e...

3c7ba62b6dffcb67cedfa6efe6a52b6e.png

Kolla varifrån!

Nu e vi på väg mot Sthlm, men nåt stopp på vägen först..


Nu e...

692daa9162c7e09ae8c502d423137d89.png

Kolla varifrån!

Nu e vi på tivoli o marknad..


Och så...

0-5a74f9c8c883e40c602ee03e44f0fd71.png

Kolla varifrån!

Och så va vi på väg igen..


GODIS!!

4c036f0dfd33305ef91b1b436632bd89.png

Kolla varifrån!

GODIS!!


Färdigpackad??

Här e det full rulle. Ska åka om nån timme och jag har inte börjat packa. Vilket är väldigt ovanligt för mig. Oftast brukar jag vara färdigpackad redan två dagar innan jag ska någonstans. Men men..

Nu ska jag iaf gå iväg och handla all mat vi skall ha med oss upp. Godis skall vi handla i Hummelsta (sveriges största godisbutik) Undrar om jag verkligen kommer behöva köpa någon mat. =o)

Under helgen kommer jag endast att mms blogga då jag inte tar med mig någon dator. Men jag har fått låna en kamera så foton kommer garanterat att tas, och dom kommer upp under måndagen när jag är hemma igen. Hinner säkert me några inlägg till innan jag åker.

"Årets Foto"



Denna kategori går helt klart till Nevnarien. Det var min första "fotoblogg" som jag började följa. Så hon förtjänar denna röst utan tvekan. Hon bjuder verkligen på sig själv i både text o foto.

Skatan o Projekt 1

Torsdag och det är dygnsurt ute. Har varit iväg på "Projekt 1" under förmiddagen och hunnit handla lite mat åt sambon så han inte svälter under helgen. =o)

Igår var vi som sagt iväg på publikrep av "Kvarteret Skatan". Vet inte riktigt vad jag ska tycka. Egentligen är jag som sagt inte speciellt stort fan av dom, men visst skrattar man lite då och då. "Facebooks" är helt klart bäst. Måste kolla upp om man kan ta ner deras låtar någonstans. Så klockrena.

Har lånat lite bilder ifrån finest.se så ni kan få se lite hur det såg ut under själva föreställningen.



Efter föreställningen var det efterfest på Café Opera. Men vi beslöt oss för att hoppa den då båda skulle upp tidigt idag. Så nu ska jag fortsätta med dagens planering. Vilket är att kanske börja packa. Har ingen aning vad jag ska ha med mig. Vin o stövlar är det som e klart. Om nån timme ska jag iväg igen på Projekt 1" och efter det iväg och hämta ps 2 med singstar som skall me imorgon. =o)

Kanske hinner med lite mera packning ikväll eller så får det helt enkelt bli en väldigt tidig morgon imorgon me. =o(

Snart börjar...

4d41de2a5c43008937aedb1b6fbc8f8c.png

Kolla varifrån!

Snart börjar skatan


Det är verkligen ingen dans idag...

Idag verkar det bli dystra inlägg.

Fick precis ett mail ifrån ett företag där jag sökt jobb. Självklart var det ett: "Tack för din ansökan, men vi har gått vidare med en annan kandidat".
Jag hade verkligen hoppats på det där jobbet. Det var liksom så rätt för mig. Så nu sitter jag här o e inte alls på humör för att åka iväg på teater om nån timme. Takida´s senaste rullar på i bakgrunden vilket kanske inte är den bästa plattan om man försöker bli på bättre humör. *suck*

Så nu är det bara att börja leta efter flera jobb. Amv kommer väl säkert snart kontakta mig o se hur mycket jobb jag sökt. Har fortfarande problem me att veta vad jag ska söka för jobb. Jag vet ju inte vad jag vill göra, men är fruktansvärt trött på att gå hemma om dagarna. Har haft en bra månad då jag fick min semesterersättning, men den månaden är över nu och nästa månad är det akassa som gäller. =o(

Nee ska ställa mig i duschen o hoppas att jag blir lite gladare. Kanske tom byter platta efteråt. =o)

Livet är inte alltid en dans på rosor...

Det är inte alltid kul och en dans på rosor att bo i hus. De finns faktiskt en hel del negativa saker oxå.

Som tex:
  • Många o stora ytor att dammsuga.
  • Springande upp o ner i flera trappor
  • Flera rum att plocka skräp ifrån
  • Dyra elkostnader + uppvärmning
  • Man hör mera ljud i hus än från lägenhet (såna där konstiga ljud som man inte vet vart dom kommer ifrån)
  • Många timmar till att klippa gräsmattan om sommaren
  • Sedan är det kratta löv (även fast just du inte har några träd)
  • Snöskotning om vintern (ditt ansvar om någon halkar på din tomt)
  • Man måste gå ut o kolla brevlådan hela tiden
  • Man får ta mera ansvar för vad just du slänger i soporna
Men självklart finns det massa roliga saker med att bo i hus. Så ta punkterna ovan me lite nypa salt. =o) Kände bara för att gnälla lite då jag springit upp o ner runt hela huset o dammsugit precis.

Årets Fashionista

Har helt glömt bort att fortsätta visa lite om hur jag röstat inför Blog award.

Fortsätter med "Årets Fashionista".


Här har jag röstat på Sofi Fahrman. En tjej som verkligen kan återspegla på massa svenska tjejer. Hon är naturlig och ser inte ut som en size zero. Jag gillar henne skarpt.

Roligt o lite mindre roligt...

Redan onsdag!

Idag så händer det både roliga saker o lite mindre roliga. Nu på dan ska jag hålla på att städa hemma. (det mindre roliga). När sambon kommer hem ifrån jobbet ska vi ta oss in till stan för att gå på teater. Ikväll är det nämligen förhandsvisning på "Kvarteret Skatan". Sambon ser någ mer fram emot det här än vad jag gör. Han har sett allt som visats med just dom. För ca 10år sedan var vi och såg "Räkfrossa", det var så hans intresse för just det här gänget uppståd. Så jag e en snäll sambo som tar med honom på det här tycker jag.

Är det några fler av er som ska gå ikväll?


Ibland händer det bara....

Kanske i det senaste laget men jag öppnade precis min post. Tyckte inte att det var så bråttom att öppna brevet ifrån akassan då det oftas bara e tråkiga saker.

Men idag var det otroligt positivt. Jag har nämligen fått beslut om att få ersättning under min arbetslöshet. Och det har bara gått en månad sedan jag blev arbetslös. Många har klagat och sagt att det tagit flera månader innan dom fått beslut. Så nu är jag faktiskt jätte glad och måste ge en stjärna till Alfa kassan. =o)

Och det bästa är att jag kommer få min första ersättning redan nu på torsdag. Hur snabba är dom inte??

nee nu ska jag ta och spela lite Sims 3. Har lagt alldeles för mycket tid åt Farmville. Fast egentligen skulle jag behöva gå ner o gymma lite pga den där MAFFIGA muffisen som jag precis ätit. Så himla gott. "Brownie o cheescake".

Å så var man lite fattigare...

Hemkommen ifrån City. Han med lite förutom att lämna in kameran på service. På väg ifrån kamera inlämningen gick jag förbi "Muffin Bakery". Självklart var jag tvungen att gå in dit o shoppa med mig lite. Sedan tog jag mig till Åhlens för att leta efter min "Dyrberg & Kern" ring. Tyvärr fanns den inte då jag fick veta att det var förra säsongens modell. *suck*. Och inte blev det någon korthållare ifrån "Ordning o Reda". Den modellen jag vill ha fanns inte kvar. Ytterligare än suck.

Men det blev ett par jeans ifrån Cheap Monday.


Och ett grått armband ifrån "Tokyo Jane". Eftersom min kamera inte har någon sladd så lånade jag en bild ifrån Bellme.


Fortsätter till...

1416ec53c454880893d5b1145e3a16f4.png

Kolla varifrån!

Fortsätter till Åhlens o letar efter min ring på D&K..


Whii De...

0-327fe05da03cfb1797f7518b28d467b4.png

Kolla varifrån!

Whii De blev ett besök på Muffin Bakery..


Nu e...

3f268c6202ec929ed630f572dd928159.png

Kolla varifrån!

Nu e kameran lämnad på service. Vidare ut på city..


Veckans planer

Tisdag: 11-12 "Projekt 1", in till stan o lämna in kamera på lagning och sedan försöka hinna me lite shopping.
Onsdag: Kvarteret Skatan på Rival
Torsdag: 11-13 o 17-19 "Projekt 1" plus packning
Fredag - Söndag: Tjejhelg i stugan

Som jag sagt tidigare kommer jag inte berätta än vad "Projekt 1" är för något ännu. Lovar att berätta så fort jag kan.

Men innan dess... Imorgon tar jag mig in till city då jag lyckats fixa alla papper nu. Så efter jag lämnat in kameran på lagning tänkte jag ta mig en vända bland butikerna. Ett måste är "Ordning & Reda" så att jag kan köpa en korthållare. Sedan blir det förmodligen "Weekday" o "Åhlens". Några andra tips??

Det kan bli sånt liv ibland...

Inge city idag. Måste fixa massa papper på kameran innan jag kan åka iväg o lämna in den.

Istället blev jag hemma o tvättar för fullt. Passar även på att spela Sims 3 o Farmville. Är helt fast! Det är löjligt vad fast man kan bli av lite spel. Måste någ ta o skärpa mig.

Och vet ni va. K som skall följa me på fredag håller på att bli sjuk. Hur trist blir inte det om hon måste hoppa. Ska jag o T åka upp själva dit då? Nee nu går jag bara o håller tummarna på att hon förbli frisk eller åtminstånde blir frisk till på fredag.

Nee måste springa ner o roda lite i tvättstugan nu så sambon ser att jag gjort nån nytta idag. Blir sånt liv om jag bara går hemma hela dagarna och inte gör nåt. hahaha

City eller inte...

Kan ju inte säga gomorgon längre då jag varit uppe i några timmar. Goförmiddag kanske?

Så hur ser denna dag ut då?
Har suttit och ringt lite samtal samtidigt som tvättmaskin går för fulla varv. Funderar på om jag ska ta mig in till stan idag och lämna in sambon´s lillebrors systemkamera som han fick i studentpresent på lagning. Lång mening. Ne men saken e att den pajjat och det är jag som står som ägare på alla papper så då är jag ev snäll o fixar den. =o)

Kanske passar på att fika me L när jag är inne i stan. Men orkar jag ta mig in till stan?
Borde kanske göra det så jag kan köpa en ny kabel till min kamera, av någon anledning funkar den inte. Så jag kan inte lägga över bilderna ifrån kräftskivan. =o(

Är verkligen usel...

Sorry, har verkligen varit usel på att blogga idag. Men jag har knappt suttit nåt här, och nu tänkte jag faktiskt ta och hoppa i säng. Ska bara låta alvedonen börja verka lite innan.

Min dag har iaf rullat på. Hjälpte sambon me att bygga hyllsystem i garaget, sedan blev det paj o "Family guy" innan jag åkte iväg och hämtade upp lite saker som sambon köpt på Tradera. På vägen hem blev det shopping av middag på Mcdonalds. Nu på kvällen har vi sett två filmer. "Johan Falk - GSI" och "Johan Falk - Vapenbröder".

Ni kanske har märkt att jag gillar svenska polisfilmer och tyska krigsfilmer. Men jag är inte den som inte kollar på annat oxå. Har bara blivit en vana att se just dessa genre på filmer. Snart börjar oxå mitt beroende av CSI alla varianter.....

Nee natti natti på er, nu ska jag sova.

Otroligt onykter och ootroligt glad

Godmorgon alla glada!

Har varit uppe ett tag och mår faktiskt väldigt bra idag. Det blev inte så mycket alkohol för min del igår. Vet egentligen inte varför. Vi hade otroligt trevligt o min kusin roade oss som vanligt me att bli otroligt onykter och ootroligt glad. =o)

Idag ska vi bygga garage. Eller rättare sagt inredning i garaget, vi ska bygga hyllsystem på ena halvan av dubbelgaraget. Finns ingen anledning att ha två stora tomma platser i garaget när vi bara har en bil. Och dessutom behöver vi lagringsutrymme.

Återkommer lite senare med foton på våra hattar o dyl.

Kräftor, 5kamp...

0cc87a9dde202cd606e1a9d070d8a20a.png

Kolla varifrån!

Kräftor, 5kamp o chockladtårta avklarad


Verkligen hur liten som helst....

Har ont i magen!
Vet inte riktigt om jag ska cykla iväg på kräftskivan eller om jag ska stanna hemma.....

Hattarna e iaf klara, både min o sambons. Han gör aldrig sin egen hatt. Och just idag är han borta sen tidigt imorse då han hjälper sin farbror me hans lägenhet. Så sambon får gilla läget och använda den hatt jag gjort åt honom. Kommer att visa bilder på dom senare ikväll eller imorgon.

Var iväg en sväng till bolaget för att handla lite öl. Passade på då att titta förbi Statoil där vi ska hyra bil till nästa helg. Är som sagt himla glad över att vi inte tog alternativ 1. Vi hade inte ens fått plats i bilen UTAN packning.

Alternativ 1:

Och den vi tog:


Visst att vi bara e tre stycken som skall åka. Men tänk på all packning. Först en varsin väska me kläder, sovkläder. Sen skall det me en dator, Playstation 2 med singstar tillbehör, kylväska. Och så ska vi stanna på vägen både dit o hem för att handla. Hehe vi hade garanterat inte kunnat ta alternativ 1.

Cupcakes o hattar

Vaknade i morse och va sugen på att baka cupcakes. Tyvärr får det bli morgondagens göra då jag inte hinner idag. Måste fortfarande komma på vad jag ska göra för hattar till kräftskivan ikväll. Varför ska man ha idétorka just såna här dagar??


Tjejhelg och primadonnor..

Nu e bilen bokad inför fredag. Så det blir helt enkelt en tjejhelg uppe i stugan. Där det kommer vankas vin, tjejsnack, grillning, lite mera vin, shopping, marknad o svamp plockning.

Så nu ska jag fundera ut vad jag ska göra med mina fyra biljetter till primaDONNOR. Antingen så lyssnar jag me bekanta eller så kanske jag helt enkelt lottar ut dom här.

Är det nån som är intresserad av 4 biljetter till primaDONNOR på Hamburgbörs nästa lördag 26/9?

Medans kakan...

4092fdaa4b15927557fcbf84727cc98d.png

Kolla varifrån!

Medans kakan e i ugnen fixar jag lite me kryddorna så att slipper kalla nätter utomhus. Vet dock inte hur länge dom blir kvar då sambon inte gillar lukten.


Nu e...

7dc409d45223d7985ccce4cdf56978dd.png

Kolla varifrån!

Nu e det bakning av chockladtårta till imorgon som e på G.


Kräftskiva..

Imorgon ska jag o sambon iväg på kräftskiva. Har lite delade meningar om det. Men men.
Saken är det att vi måste göra oss hattar då det alltid är tävling. Så nu behöver jag hjälp. Vad ska jag ha för tema på hattarna eller rättare sagt vad ska jag göra???

Kom med tips på bra kräftskivehattar. Det behöver inte ha tema kräftor.

Min lilla skrubb del 2

Här kommer min andra del av skrubben. Här finns det bla skor, väskor, armband, halsband, ringar o örhängen. Och så slänge jag med en bild på hyllan me alla nagellack.

Tror faktiskt att jag måste ta och rensa lite både bland väskorna och smyckena. Hur mycket av allt det där använder man egentligen inte?? Kanske borde ta tag i det där me att lägga upp saker på Tradera. Började förra helgen me mina väskor. Men det var så himla tråkigt att göra själva auktionerna så det rann bara ut i sanden...


Årets nykomling...

Eftersom så många andra berättar hur dom röstar i Blogg awards, så kan väl lika gärna jag göra de oxå.


Här röstade jag på "Rika uteliggare". Mest för att det är den blogg jag följer dagligen och att två av dom nominerade har jag aldrig ens besökt. Men jag gillar denna blogg då är lite annorlunda och ingen vanlig "mode" blogg.

Beslutsångest eller endast ångest??

Det är kaos i min kalender inför nästa helg. Eller egentligen inte då en av sakerna varit inbokade sen i maj. Men som det ser ut nu kanske inte tjejhelgen uppe på landet blir av då vi inte har någon transport dit. Vi försöker lösa det.

Fast skulle det vara så att det inte blir någon tjejhelg så har jag lite ångest över vad jag ska göra. Jag har blivit erbjuden att följa me till Tallin (resan betald) fredag till söndag. Men så har jag oxå 4 biljetter till primaDONNOR på lördagen. Vilket jag vet att min sambo gärna följer med på oxå.

Så vad skulle ni välja om nu den här tjejhelgen inte blir av:

Kryssning till Tallin (med massa shopping)
eller
Middag o primaDONNOR (på Hamburger börs me sambon)

HJÄLP MIG!?!

Älskar verkligen Majken...

Var in på Gina Tricot i förra veckan och köpte mig en tröja som jag verkligen älskar. Typiskt någ finns den bara i en färg. Varför ska jag alltid ha den där oturen när jag hittar ett plagg jag verkligen älskar??

Eller ska man köpa upp några och färga om i olika färger?


Gossip me finska kanelbullar..


Så då har äntligen Gossip Girls börjat i USA igen. Självklart måste man se det på direkten och inte vänta på att Sverige skall börja sända det. Det dyker upp lite nya personer i denna säsong, vilket kan vara lite skoj.

Första avsnitten var lite låångdraget, men det kommer igen i nästa avsnitt.

Nee nu är det thé o finska kanelbullar som gäller...

Skit oxå....

Idag kom papprena jag väntade på ifrån min fd chef. Verkligen i sista sekunden, men inte någ me det. Hon har nämligen inte fyllt i allt som jag bad henne göra.

Så vad ska jag göra nu? Skicka tebax dom till henne o be henne fylla i allt för att sedan bli helt försenade till akassan, eller ska jag skicka dom till akassan o hoppas på att dom skickar dom åter för mera kompletteringar. Och då ger mig lite längre tid?

Varför ska det alltid vara krångel me akassa o en gammal arbetsgivare???

En ny tattuering...

Nu har jag äntligen bestämt mig för vad nästa tattuering skall bli. Har länge gått o velat på ett stort motiv som jag skulle ha i svanken. Men eftersom jag har som mål att gå ner en hel del i vikt så är risken att just en sån tattuering skulle bli förstörd. Så nu har jag bestämt mig för en tattuering som jag gjort själv och betyder en hel del för mig. Den skall placeras på höger handled. Ja jag vet att det är så många som gör sina tattueringar just där. Men jag vill ha den där jag kan se den och på båda mina överarmar finns det tattueringar idag som inte skulle matcha me denna som jag vill göra.

Vad jag ska göra tänker jag inte berätta än då jag inte vill att någon annan skall göra likadan...

Sen den dagen jag vinner på lotto och har massa pengar skall jag göra en tattuering över hela vänster överarm. Där har jag idag min första tattuering och en tattuering som jag gjorde sist. Tyvärr blev den sista helt förstörd då min kropp stötte ut just den färgen jag hade. Mitt tips är att dom har känslig hud är att inte tattueringa med för mycket vit. Tydligen är det något ämne i just vit som kan få kroppen att stöta ut den. Nee nu blev jag bra sugen på att fortsätta skissa på min stora tattuering. =o)

Ska se om sambon går me på att jag bokar en tid för tattuering snart så jag kan göra den där på handleden. *hoppas*

FarmVille

Nåt som verkligen underhåller mig lite då o då är FarmVille på Facebook. Har fastnat helt och hållet även då det inte går så himla bra för mig. =o) Fattar inte riktigt vad jag ska göra mellan varven. Men men det är underhållande iaf. Fler som fastnat för detta?


Måndag hela veckan lång...

Måndag hela veckan. Nee så farligt är det inte.
Vaknade vid 9, steg upp och åt mig en ordentlig frukost för att sedan ta min varma kopp thé ute på verandan. Inte varje dag jag äter frukost kan jag lova.

Nu går jag dock runt och väntar på att brevbäraren skall komma. Väntar på ett viktigt brev ifrån min fd chef. Jag måste verkligen få det idag för att sedan kunna skicka det vidare. Har inte akassan det på torsdag blir jag av med min akassa. Ja en akassa jag inte en börjat få. Tror ni jag kommer bli förbannad på min fd chef om jag inte får pappret i tid? Hon vet nämligen om att jag behöver det ASAP. Jag skickade det i måndags, i tisdags bör hon ha fått det. Så jag förstår inte vad som tar sån tid. Att fylla i pappret tar max 10min....


Men men slut på bitterheterna. Undrar vad jag ska hitta på idag. Sambon är som sagt hemma då han skall börja jobba vid 21 ikväll.

En förklaring..

En förklaring till inlägget nedan, men jag tycker ändå inte att den duger.

Taget ifrån tv4.se: "De svenska rollerna är från början inspelade på svenska och dubbade till tyska för den tyska publiken. De tyska rollerna är i den version som visas i TV4 dubbade till svenska för TV4:s tittare."

"Kommissarien och havet, baserad på Mari Jungstedts böcker om kriminalkommissarien Anders Knutas på Gotland, är samlingsnamnet för de fyra filmer som sänds i TV4 under hösten. Filmerna heter Den du inte ser, I denna stilla natt, Den inre kretsen och I denna ljuva sommartid.

Robert Andersson (Walter Sittler) är kriminalkommissarie och bor på Gotland med sin danska fru Line (Paprika Steen) och två barn, Ida (Charlotte Lüder) och Niklas (Sven Gielnik). Livet på ön är dock allt annat än idylliskt då Roberts vardag består av att lösa olika typer av svåra brott och mysterier.

Den du inte ser, I denna stilla natt, Den inre kretsen och I denna ljuva sommartid spelades in på Gotland under somrarna 2006 och 2007. I övriga roller syns Inger Nilsson, Ola Rapace, Sofia Ledarp, Per Morberg, och Tomas Hanzon."

Självklart kommer jag fortsätta att följa denna serie då jag tyckte den var bra. Försöker dock inte att titta på skådisarnas munnar när dom pratar.

Kollar på...

314b53ffb00d0c79f567233a7203bbcf.png

Kolla varifrån!

Kollar på "Kommesarien o havet". Vad håller tv4 på? Hälften av skådisarna e dubbade, de verkligen skit irreterande. Kunde dom inte låta dom prata ett annat språk o sedan texta ist?


Hur jävla dum får man bli??

Fråga mig absolut inte vad jag tänkte på, fattar det inte själv. Hur j***a dum får man bli. Och varför kan dom inte byta färg på korten när dom skickar ut nya??

Jag har iaf lyckats me att klippa sönder fel kort. Mitt nya Mastercard åkte in under saxen och det gamla låg fint kvar i plånboken. Det finns en fördel me det dock. Nu kan jag betala av hela skulden utan att använda det under tiden. Men f*n så irreterande. Det där kortet var min livslina...


Väskor upp på auktion

En typsik höst söndag. Kolsvart på himlen o det dugar ute. Snart väldigt snart kan man börja elda i öppnaspisen. *mysfaktor*

Så vad gör jag idag? Började morgonen med att rensa alla lådor i köket. Fråga mig inte varför, men jag fick nåt ryck medans jag väntade på att thé skulle bli klart. När jag druckit upp thé gick jag upp till rummet och började rensa bland alla väskor. Så nu ska jag lägga upp 10 väskorTradera tänkte ja. Men usch va tråkigt det är att skriva själva auktionerna. Att fota är inga problem å fixa bilderna men just när man ska hålla på att skriva om objekten. Förhoppningsvis kommer alla väskor upp under veckan. Sambon jobbar natt i veckan så han kommer vara hemma hela dagarna och se till att vi är sysselsatta med massa husgrejjer. Så det får bli mina nattprojekt helt enkelt...
Säger självklart till när dom väl e uppe på budning!

Är det fler som har problem med Blogg.se?
Under "Översikt" så är det alltid tomt, det spelar ingen roll hur många inlägg, bilder jag laddat upp eller fått några kommentarer. Det är alltid tomt....

Min lilla skrubb...

Jag sa ju att jag skulle visa hur det såg bland allt mitt smink. Så här kommer ena delen av min skrubb. Tycker inte alls att jag har speciellt mycket grejjer, sambon måster överdriva. =o)



Nästa gång visar jag andra sidan av skrubben, där alla mina smycken o sånt finns. Måste städa lite först bara. =o)
Oj, kom på att jag glömt visa hyllplanet med alla mina nagellack som sitter ovanför denna sminkhylla. Man kan se lite av den på första bilden.

Hur ser det ut hemma hos er där ni sminkar er?

Lite Ordning & Reda...

Äntligen har jag hittat en bok som nästan är som "Snabba Gästboken". Kanske lite mer barnsligt, men ändå. Det är en rolig grejj att ta fram när det kommer folk över. Och när jag ändå var in på Ordning & Reda så hittade jag till min förtjusning massa korthållare. Nåt som jag verkligen behöver då min vanliga plånbok är lika liten som en korthållare. Vilket då inte får plats med så många kort. För att slippa ha en förstor plånbok så vill jag ha en liten korthållare istället där jag kan ha dom kort jag använder mest och inte alla dom där skräpkorten man kanske bara använder 2-3ggr/år.



Men vilken av dom alla ska jag välja?? Priset varierar ganska bra, men som det känns nu är ingen av dom för dyra. Så priset spelar som sagt ingen roll, men vilken är snyggast?? Och framför allt, vilken är minst krånglig att hålla på med när man väl ska dra fram ett kort??

Lite sån där bloggtorka....

Idag är det lite bloggtorka för min del. Just idag har det varit trädgården som gällt. Började dagen med att sticka iväg med allt trädgårdsavfall. Efter det har jag grävt upp min gräslöl, vitlök o purjon. Dom har nu planterat om i stora "balkonglådor" som jag skall ha på verandan. Målet är att under nästa vecka skicka iväg all jord ut pallkragarna och sedan in me dom i garaget för lite förvaring till nästa år. Om det nu blir några såna odlingar nästa år. Vart tusan slänger man 80liter jord bara så där??

Om en liten stund skall jag börja med middagen. Vi skall äta Stekt gös med pressad potatis o vitvinssås. Ingen billig mat då fisken är dyrare än kött idagsläget. Gös som räcker till ca 3personer går på 309:-. Men å andra sidan så är det lördag. =o)

Efter middag tror jag att det blir lite film. Nu har vi sett klart hela Band of Brothers så vi får se vad vi hittar på...

Dagens shopping...

Var iväg en sväng och träffa Hanna o Kattis på lunchen. Det var länge sen jag åt grekiskt. Så himla gott!! Efter lunchen passade jag på att gå runt och shoppa lite. Så det blev en sväng in till Make Up Store för att förnya mitt kort och köpa mascara. Som ni ser nedan fick man en Treatment mascara när man köpte valfri mascara. Och sen för att jag förnyade mitt kort fick jag en gåva, som vara ett nagellack "Lava".



Sen blev det lite shopping på Gina Tricot (Tröja o mössa) och sedan Lindex (en skjorta o ett armband). För att inte alla pengar skulle ta slut på en och samma dag så cyklade jag hem. Det finns flera dagar då sambon jobbar och jag känner för att shoppa. Tex på måndag ska jag tebax till Make Up Store och boka in mig på en ny kurs.


Make Up Store


Använd upp det du har ist!

Imorgon måste jag ta mig ut o shoppa lite. Ett måste är hårfärg. Stod precis framför spegeln och såg till min fasa TRE gråa hårstrån i luggen!! Nu till ett större problem. Jag kommer inte ihåg verken märke eller färg på den hårfärg jag använde sist, blev otroligt nöjd med den iaf. Så imorgon ska jag lotsa mig fram bland alla färger och se vilken det kan ha varit....

Sen skulle det sitta fint me lite nya höstkläder. Äger som sagt endast EN tjock tröja. Inte bra alls de! Ska se om Make Up Store fått in deras nya skugga "Monty" oxå. Förhoppningsvis kommer jag ihåg att förnya mitt medlemsskap på samma gång. Det är ju endast där jag köper allt mitt smink så varför inte. Även då jag får smyga hem med nyköpt smink då sambon blir tokig. Han tycker inte jag behöver någe mera smink eller liknade till mitt sminkrum. Använd upp det du har ist!
Kan en tjej ha för mycket smink?
Ska ta och fota mitt smink nån dag, kanske imorgon så får ni bedöma om jag har för mycket. Nu e det gonatt!!

Godstart!!


Skämtar dom lr?

Sen nåt år tebax sitter jag väldigt mycket på Tradera, både som köpare och säljare. Just nu är det dock som köpare då jag inte orkar lägga upp nya auktioner. Skulle behöva egentligen då min "Till salu" låda börjar bli överfull.

Men iaf just nu sitter jag o tittar på en hel del smycken o klockor. Kan inte få någ av sånt. Fast jag tror att jag börjar tappa suget efter Tradera då många säljare är så otroligt dåliga på att fixa sina auktioner bra. Hur kul är det att hitta det man vill ha och så ska man försöka se på foton om det verkligen är den produkten man vill ha, eller om det är något fel på den om fotona ser ut så här:



Okej, den sista bilden på armband går kanske an. Men när jag lägger upp auktioner så ser jag till att det finns skarpa närbilder så att köparen kan vara helt säker på varan innan dom lägger bud. Oftast har man man ingen ångerrätt när man budar på auktioner och då vill man vara helt nöjd.
På auktionen till örhängena stod det: "Prickarna som syns på bild är cirkon stenar" Är det ett skämt eller??
Me såna där bilder kan man lika gärna endast beskriva objektet man säljer med ord. Det ger ungefär lika mycket.

Nää skärpning på er som säljer saker på Tradera. Ta ordentliga bilder eller skit i att lägga upp några...

Ondagens plus o minus


Husbygge - Grannarna får äntligen sitt hus. Inflyttning skulle ha varit 1 juni. Nu blir det kanske i oktober iaf.
Lata hemma dagar - Det går inte mycket pengar när man bara går runt hemma.
Onsdagar - Då alla tidningar kommer hem i brevlådan innan dom kommit ut i butik.


Husbygge - Jag ville ju inte ha några grannar på våran stora tomt. Det var perfekt med all yta.
Förkylning - Finns det någe jobbigare. Och när själva förskylningen väl försvinner så ligger den där förbaskade hostan kvar.
Lata hemma dagar - Man lyckas komma in i ett hjul där det är skönt att bara vara, kommer man kunna anstränga sig sen när man får ett jobb?

Kanske världens tråkigaste...

Kanske är världens tråkigaste person när jag e sjuk. Men är man sjuk så är man. Jag orkar inte helt enkelt gå upp o sätta mig framför datorn när jag knappt kan andas och snoret bara rinner.

Nee jag har helt enkelt legat i sängen och kollat på 10timmar av Band of Brothers. Serien som visades här i sverige 2001 och 2002. Den handlar om 2:a världskriget. Så det är ingen chiclit serie precis. Men jag tycker om den och den visar en hel del om sånt som jag följer just nu runt 2:a världskriget. När dvd spelaren är lagad i sovrummet ska jag låna hela uppsättningen av "World war" (serien man fick med i expressen) av min far.



Sambon är hos sina föräldrar då hans far fyller år idag. Jag fick inte följa me o äta tårta. Elakt tycker jag. Bäst för honom att han tar med sig en bit hem till mig.

Så vad händer annars då? Jo grannarna fick sitt efterlängtade hus igår. Ett STORT hus står på våran baksida. *suck* Jag måste skaffa nya gardiner till vardagsrummet, då dom ser rakt in där.

Det är ett under...

Ett under att man är uppe redan. Somnade inte fråns vid vid 02 tiden och har inte sovit speciellt bra då jag hostar precis hela tiden. Men men det e bara att bita i det sura äpplet. Idag ska jag nämligen vara husbygge fotograf. Grannarnas hus kommer äntligen och då ingen av dom kan vara på plats har jag blivit tillfrågad för att fota. Eller rättare sagt så var det sambon som kläckte ur sig det igår. Så det var bara för mig att stiga upp 06:30 för att kunna följa hela bygget.

Hela vägen är blockerad av stora lastbilar och skåpbilar. Tycker lite synd om sopbilen som kommer om nån timme. Tror inte hela gatan kommer få någon tömning idag. Och vi som har en full tunna denna vecka.

Annars så mår jag fortfarande skit. Täppt i hela systemet och hostar blir bara värre. Tur någ har jag fått en hostmedicin som jag tål denna gång. Inga besök på akuten pga gallbesvär. Tyckte det var rätt lustigt att jag får en hostmedicin me biverkningar på just gallan när doktorn vet att jag inte har någon galla kvar. Då gallan är borta är det ett tecken på att den har varit defekt, me andra ord sätter sig den defekta delen på gallvägarna nu om man skulle bli dålig. Och hur kul är det att behöva åka in på operationsbordet igen för att rensa vägarna när man inte har något riktigt reningssystem.

Nee ut och fota igen...

Svinpesten kanske??

Jag sjukanmäler mig!

Blir inte ett dugg bättre, tror faktiskt jag blir sämre för varje timme. Är det svinpesten som är på G kanske? Nattduksbordet är proppat med näsdukar, temp, alvedon, halstabletter, nässpray, bafusin, vatten o en bra bok. Dock orkar jag inte läsa boken utan ligger och blänger på massa skumma tv program. Tur någ så börjar många nya säsonger idag.

Tina Cookalong på tv4 kl 20:00
Roast på Berns på Kanal 5 21:55

Lever men mår skit!

Ja jag lever, men mår inge vidare. Till viss del får jag skylla mig själv. Igår satt nämligen jag o sambon ute på verandan ett gäng timmar o drack vin samtidigt som vi antingen pratade eller sjöng till den extremt höga musiken vi hade inne i vardagsrummet. Så me andra ord blev det lite för mycket rödvin efter middagen.

Men nu under dagen har jag blivit dunderförkyld o fått ont i halsen. Inga skoj alls!

Nu efter att jag har diskat färdigt ska vi se Wallander. Tror det var "Tjuven". Jo och vi har ätit en kanon god middag idag. Karljohanstortelloni med paprikapesto & kycklingfilé. Recept finns hos "Allt om mat". Rekomenderar det verkligen!


Är det sensommar eller höst??

Idag är en sån där tråkig dag då man inte vet om det är sensommar eller höst. Hela natten har det regnat och just nu blåser det nästan storm. Rätt skönt att inte behöva gå ut egentligen. Fast det vore lite mysigt o tända en massa ljus ikväll och ev kanske tända en brasa. Säsongens första brasa.

Jag har iaf roat mig med att skura badrummet och funderar på om jag ska ta lill toan oxå. Har ingen lust men det kanske borde göras. Lill toan är nämligen sambon o Bulls toa. Så ni kanske kan tänka er att en killtoa inte alltid är så fräsch.

Jag är oxå lite små sugen på att köpa lite nya prylar hem som får en att känna sig lite ombonad i hösten. Lite nya ljus, dukar o gardiner kanske. Ska sätta mig och titta runt lite.

Vinn ett Fabergéägg ifrån MuS hos Linda H


SOUK-gallerian stänger inom kort!

SOUK-gallerian på Drottninggatan 53 i Stockholm stänger inom kort. Därför erbjuder Friis & Company Concept Store på 50% flyttrea från och med fredag 4 september 2009.


Så himla typiskt....

Hemkommen ifrån Make Up Store höstvisning och en trevlig middag på Zanzibar. Dock är jag lite små irreterad över hur i helvete jag kunde glömma kameran hemma. Lyckades dock ta lite bilder me mobilen. Men jag får inte över dom till datorn då både blåtands mojängen och datasladden har gått o gömt sig.

Få återkomma me bilder nån annan dag.

Mycket snyggt var det iaf. Och mycket folk. Efter själva showen så handlade jag i deras shop. Nagellacket "Svea" och "tea eye gel". Visar imorgon vad det var i goodiebagen.

För nu ska jag gå o sova innan sambon kommer hem, eller iaf hinna hoppa i säng. Imorgon ska jag upp tidigt och fixa en massa innan jag tar mig över till fd arbetsplatsen och fixar me lite papper.

Efter visningen...

0-5d9115240ddde0451b8594c0d19c2ffe.png

Kolla varifrån!

Efter visningen hamnde vi på Zanzibar för ett glas rose


Som ett brev på posten!

Idag kom det tre överraskningar me posten.

1. Senaste numret av Chic. (Som jag redan läst då den funnits i butik sen i torsdags) Dålig stil av förlaget att börja en prenumation me att skicka ett "gammalt" nummer.
2. En gäääng kassakort ifrån akassan. (trodde jag skulle få börja elektroniskt nu)
3. Ett brev från akassan där dom vill ha två olika kompletteringar i min ansökan. Suck 1. Jag har då alltså inte blivit godkänd ännu. Suck 2. Jag måste åka in till min föra chef imorgon o be henne skriva under papprena. (nåt jag inte ser fram emot)

Så vad ska få en på topp igen då?
Måste få gnälla lite mera eftersom jag har haft en helvetes natt. Sambon har en apparat kopplad till sig under 24 h. Vilket ledde till att han skulle sova med den. Den går igång 3ggr/timme och låter inte alls roligt. Så jag har me andra ord vaknat 3ggr/timmen under hela natten. Tror ni jag var glad o utvilad när sambon väckte mig 08 och tyckte att jag skulle gå upp??

Idag ska han in till stan o ta bort den där mojängen. Skönt! Jag kommer att åka in samtidigt som honom då jag ska iväg till Berns lite senare. Passar på att gå runt lite mera på stan, han inte så mycket igår. Har dock inte löst ännu vad jag ska ha på mig imorgon....

Är det verkligen ett coktailparty??

Imorgon är det Make up Store "coktailparty" på Bern som några har skrivit. Det är väl kanske att ta i. Men iaf dom flesta som jag läst ska dit håller på att fixa snygga klänningar o liknade till detta. Är det så fancy??

Jag hade ju tänkt ha svarta stuprör o en snygg skjorta/blus. Kommer jag känna mig nerklädd i detta tro. Jag har ju ALDRIG klänning på mig. Och skulle aldrig få för mig att åka in på nåt jippo i stan me klänning. Jo jag måste erkänna jag har faktiskt haft klänning tre gånger. Alla tre tillfällen var på begravning.

Men vad tusan ska jag ha på mig?? Hjälp tack!

Hamnade på...

0-385d323fb511f4a5b6d7abe5953d94af.png

Kolla varifrån!

Hamnade på Hötorget o köpte mina favvos...


En svart, en rosa o en silver...

Solen är äntligen tebax! Så idag tänkte jag följa me sambon in till city då han har ett ärende ditt  i eftermiddag. Själv tänkte jag traska runt bland butiker under tiden. När han är klar skall jag ta med mig honom till Sko Uno och införskaffa hans födelsedagspresent han fick av mig när han fyllde 30. (I februari) Han ville nämligen ha ett par nya Dr. Martins. Killers görs inte längre verkar det som. Gud vad jag älskade dom kängorna när jag var yngre. Hade ett par elfenbensvita Dr. Martins o tre par Killes. Ett par svarta, ett par chock rosa o ett par i silver. Måste hem till mina föräldrar och leta upp alla tror jag. Kanske skulle ha mina Dr. Martins i morgon när man går på Berns så risken är väldigt liten att man blir trampad på tårna. =o)



Är det nån som använder Dr. Martins eller Killers fortfarande? Kanske är helt ute nu och istället går alla med lårhöga mocka/skinn stövlar. Vilket jag aldrig skulle sätta på mig. Hemskt! Hade en gång ett par mocka stövlar som gick precis över under knät, gu då löjlig man såg ut. Enda fördelen me dom var att jag kunde ha dom innanför byxorna och då värmde dom extremt mycket när det var snö o kallt ute. =o)

RSS 2.0