Rosa rattar i rymden!


Glömt eller förträngt??

Ja det är frågan. Men iaf så har jag inte betalt mina räkningar än kom jag på för en liten stund sedan. Inte bra, fast å andra sidan har jag bara fyra räkningar att betala varje månad. Resten fixar sambon. Så hur kan man glömma att betala dessa fyra räkningar, det är ju inte precis att det tar lång tid att betala dom.

Och just denna månad borde jag inte ens bry mig då jag fick så mycket pengar i slutlön. Kanske just därför, rent ut sagt blivit lite dumsnål. hahaha

Men men nu ska jag iaf betala dom, sen försöka fixa lite att äta innan jag ska iväg på dagens hemlighet. (Hänger ihop med hemlisen jag skrev om här om dagen). Så just nu är jag skit nervös!!

TRESemmé stylingprodukter

Igår testade jag TRESemmé vitamin E & Pro vitamin B5 restructing deep conditioning treatment. Gosh vilket långt ord. Men men som sagt jag provade det igår för första gången. Måste säga att jag blev otroligt positivt överraskad av den. Under tiden jag masserar in produkten känner jag att alla tovor som jag oftast får när jag tvättar håret försvinner direkt. Håret blir otroligt lent och lätt arbetat. Vissa stunder känns det som jag tappat allt hår då det blivit så lent. =o)

Lukten o mjukheten sitter fortfarande kvar dagen efter, vilket väldigt sällan sker med såna här produkter. Jag ska försöka fortsätta använda produkten regelbundet o hoppas på att min hår gillar det.


Ljuvlig helg...

Otrolig skön morgon att vakna till. Det känns att hösten verkligen är på G. Om någon missat det så älskar jag hösten. =o)

Denna morgon började me frukost på sängen av sambon. Tyvärr har jag ont i magen nu då jag inte alls är van att äta direkt på morgonen, måste aktivera mig ett tag innan. Men men det kan de vara värt. Idag har jag ingen aning om vad vi ska hitta på. Förhoppningsvis inte mycket alls.

Igår cyklade jag äntligen iväg till giganten och köpte mig Sims 3. Testade att spela lite igår, men inte tillräkligt mycket för att säga vad jag tycker om det än. Vi testade oxå ett nytt recept igår till middag. Jag gillar inte alls lax men fastnade faktiskt väldigt mycket för det här recepten. Kan verkligen rekomendera. Vi hittade det hos "Allt om Mat". Västerbottenlax m. ljummen potatissallad & romsås.


Fujifilms fotobok



För några år sedan beställde jag en foto bok som innehöll min o sambons sommarresa till Parga. Blev otroligt överraskad när jag fick hem boken och såg dom fina fotona. Skulle vilja beställa en sådan bok för varje resa eller tillfälle något speciellt händer.

Visst är det enklare att ta fram en bok och visa alla foton man tagit vid ett tillfälle än att ge en bunt med foton som skall tummas på.

Fujifilm använder sig av sig ett program som du kan tanka ner på deras hemsida. När du tankat ner programmet kan du lätt sitta hemma i lugn o ro och pyssla med din nya fotobok. Man kan lägga till bakgrunder, bilder, ramar och olika effekter. Lite som scrapbooking fast du slipper sitta å klistra o klippa.

När du är klar med din fotobok laddar du upp till den till Fujifilm och två veckor senare har du boken i din brevlåda.

Varför inte göra en bok och ge bort i present eller gör som jag tänker göra, ta ett speciellt tillfälle i livet som är värt att minnas. Jag lovar att du inte kommer bli besviken.

Så vill du ha en gratis fotobok ifrån Fujifilm klickar du in på denna länk och skriver minst 100 ord om just Fujifilms fotobok.


Godmorgon vackra sverige!

Godmorgon!

Idag är en sån där tråkig dag. Det är massa som ska göras och inte nåt är speciellt roligt enligt min mening. Så idag ska vi:



Ja undra vad man mer hinner med idag. Inget förhoppningsvis innan det är middag. Tror jag ska få sambon att vilja grilla lite fisk idag.

Make Up Store höstvisning

Är det några som skall gå på Make Up Store´s höstvisning på Bern nu på tisdag? Jag tänkte ta med mig min vän L så hon får komma ut lite mellan barnpassning o trista jobb. Är hon helt klart värd! Jag är otroligt glad över att jag vann biljetten ifrån Linda H tidigare idag. Har man ingen biljett är det lätt att det inte blir något av det även då man kan köpa biljett i entrén. Så detta ser jag verkligen fram emot nästa vecka. Undrar vad man ska ha på sig? hehe


Och så var allt uppackat!

Nu är jag tebax ifrån IKEA och har plockat upp allt jag handlat. Att man aldrig kan komma därifrån tomhänt!

Så vad köpte jag? Orkar inte visa bilder nu så det blir lite länkar så länge. Ett svart Lack bord, 2 kuddar med fodral, Bokhyllebelysning som jag ska ha min skrubb, dom obligatoriska plastpåsarna, en förvaringsbunke till tvättmedel (vit o färg), servetthållare och självklart servetter till hållaren. Har jag glömt nåt?

Jo spegeln oxå! Me andra ord, jag glömde det viktigaste o bästa. Spegeln kostade endast 59:-

Köpte plastkorgar som jag skulle ha i badrummet oxå, men dom passade inte så jag skiter i att visa dom här. Ska se om jag kan komma på någon annan lösning till dom ist.

Nu är som sagt allt uppackat o det ska bli intressant o se vad sambon säger när han kommer hem. Köpte en förpackning Delicato bollar till honom som han kan få ifall han blir ledsen. hihihi Måste ju vara lite snäll om han skall hjälpa mig att få upp spegeln och lamporna i skrubben. =o)

Jag vann!!!

Jag vann biljett till Make Up Store förhandsvisning för höstens look Czarinna på Berns från Linda H. Tack!


Sitter det en tjuv på min vind??

Idag blir de IKEA, dock inte me sambon utan me mina föräldrar. Sambon jobbar just nu så jag passar på medans jag kan. Har skrivit en lista på lite saker jag ska köpa men det blir inga bord till verken gillestugan eller vardagsrummet. Dom bord jag tittade på var way to big. Så idag ska jag inrikta mig på mitt eget rum.

Hur bra känns det inte att säga att man har ett eget rum hemma i huset och ha fyllt 30? Jag har ett rum jag kan gå in o stänga dörren om mig. Kan dock inte låsa då vi slarvat bort nyckeln, men iaf. Här inne kan jag göra precis vad jag vill utan att någon bryr sig. Vill jag måla väggarna svarta så gör jag det. Jag vet att jag kommer få ge upp delar av rummet den dag vi blir fler. Men det har jag redan skissat på och vet precis hur rummet ska se ut. Så ibland ser jag nästan fram emot den dagen. Jag har ett projekt som jag försöker bearbeta fram hos sambon och det är att göra ett tagfönster på den nya delen i rummet då det inte kommer finnas några fönster på den delen annars. Hur svårt kan det vara att göra ett takfönster??

Min skrubb kommer aldrig någon kunna ta ifrån mig. Om det nu blir så att jag blir av med hela rummet så ska jag minsann ha kvar min skrubb. Jag får helt enkelt bygga ett miniskrivbord där inne o ha datorn på. Det finns fönster, lås på dörren o taklampa. Vad mer behöver man? Ja självklart kommer mina hyllor med smink, väskor, skor o smycken vara kvar. Dom är helt enkelt heliga för mig! Inne i min skrubb finns det en liten liten dörr som leder till en kattvind, där inne kan jag gömma mig om det skulle bli inbrott medans jag e hemma. Hehehe här planeras allt. Kanske skulle kolla in där lite då o då så att det inte sitter en inbrottstjuv där......

Hemlis, pizza o ring...

Nu på kvällen harj jag varit iväg på lite hemligheter. Vill så gärna berätta men måste vänta några veckor. (ingen tv inspelning som alla stora bloggare verkar ha gjort). Det är inte det att jag inte får berätta utan mer att jag vill hålla det hemligt för dom flesta jag känner än. Men jag måste bara få ventilera mig lite. =o)

När jag o sambon kom hem åt vi pizza, nåt som sambon lääängtat efter länge. Och nu sitter jag o väntar på att dom två sista avsnitten av Paradise Hotell ska börja. Hoppas jag inte somnar.

Om nån timme kommer föräldrarna hem ifrån Tyskland. Dock har dom verken hittat min ring i från Dyrberg & Kern eller någon snygg kuvertväska. Vin har dom köpt som jag ska ha med mig till tjejhelgen. Så nu ska jag ut o jaga efter min ring. Vill verkligen ha den.

Helt enkelt min mening...



Jag är inte kristen även då jag är döpt och konfirmerad. Har aldrig trott på Gud och kommer förmodligen aldrig göra det. Dom som tror på Gud har jag absolut inget emot. Det är deras mening och inte min så ni får tro och tänka vad ni vill.

Men min mening är då: Finns det verkligen någon Gud? Är han/hon inte bara något påhitt av någon som ville se om denna kunde skapa ett "grupptryck". Att en hel bibel är skriven om denna gud bevisar absolut inte att h*n funnits. Om h*n funnits varför finns det så mycket orättvisor i världen? Borde inte denna gud vara en god person och se till att världen fortsätter i samma paradis som Adam & Eva levde i? Varför ge små oskyldiga barn obotliga sjukdomar, skapa svält i fattiga länder, bilda krig mellan länder?

Jag tror bara att det behövs en person med tillräkligt starkt inflytande för att få människor att tro på det denna person vill. På så sätt sprids denna "tro" och fler o fler människor tror på detta. Ett exempel är Hitlers förmoga att få folk att tro att judar o romerna var ett dåligt folk och måste utrotas. Allt detta bara för att Hitler tyckte så.

Från en källa: Denna person var inte alls kristen eller trodde på någon gud innan h*n åkte iväg på ett sommarkonfirmationsläger. Under lägrets gång höll ledarna tal och läste ur bibeln. En sk hjärntvättning för att få alla dessa "elever" att ta sig och tro på det dom tror på. Efter hemgång av detta läger tro nu denna person på fullaste allvar att det finns en gud och att det som står i bibeln är sant. Hade h*n kommit fram till detta om h*n inte varit iväg på lägret och fått all denna info indunkad i huvudet?

"En kritisk synpunkt gäller föreställningen att människor som inte tror på Gud hamnar i helvetet. Varför är det rätt att döma människor med utgångspunkt i om de tror på Gud eller inte? Hur kan människor som aldrig hört talas om kristendomen göras ansvariga för att de inte tror på den kristna guden? Liberala kristna tror dock att alla får en chans att höra talas om kristendomen efter döden, och att ingen religion är den enda sanna, utan att var och en väljer sin egen väg. Ett ytterligare kritisk synpunkt på kristendomen är att kristna ídéer har tagits från andra läror. Gudar som Mithras, Dionysos, Buddha och egyptiska gudar uppvisar alla så stora likheter med Jesus att den senare sannolikt har kopierats från dessa. Kritiker av kristendomen, särskilt icke-troende sådana, menar att de påståenden som kristendomen gör mer eller mindre helt saknar bevis och logisk koherens. Detta, menar kritikerna, är ett av skälen till varför kristendomen inte kan vara sann. Kristna brukar då fråga sig varför Jesus inte får inspireras av andra, eller kanske rent av råka ha samma likheter då ingen kan ha patent på en livsstil, samt att det inte är meningen att någon religion ska vara bevisad, utan ändå samla trogna anhängare."

Rätt nöjd faktiskt

Tog mig en liten shoppingtur för att handla lite saker. Blev faktiskt rätt nöjd då jag inte köpt en massa trams med mig hem. Så lite kläder, mascara o en filofax fick folja med mig hem. Nu ska jag gå ut på verandan o sätta mig å fylla i min nya fina filofax. =o)


Den luktade mögel...

Det blir ingen tripp till IKEA idag då sambon jobbar. Men jag tänkte ta mig ut till lite butiker iaf. Behöver köpa en ny filofax o mascara.

Jo igår var jag iväg o handla lite smått till mitt kontor. Köpte bla ett block som skall vara miljövänligt eftersom det inte sjövlar regnskogar. Och det var billigt.


Väl hemma känner jag att något luktar konstigt. Nästan som mögel. Luktar på mitt block då jag sitter o skriver i det. Mitt block luktar mögel. *usch* Så vad göra?

En tripp kanske....

Måste försöka komma iväg till IKEA i veckan. Har hittat lite saker som jag skulle vilja köpa. Ska se om jag kan lura med mig sambon dit. Det var länge sen jag köpte något till hemmet och på IKEA har jag nu äntligen hittat servetthållaren som jag lääänge velat ha.


Sommarkampanj hos Accessora



Kolla in accessora.se

Vem beställde....

Jaha vem var det som beställde skyfall idag? Jag skulle ju fortsätta måla fönster, vilket sprack nu. Men men vi passar på att hänga upp vår sovrumstv på väggen istället. Då kanske jag slipper ha sambon på min sida av sängen varje natt för att han tycker att tv står för nära honom. =o)

Annars händer det faktiskt inte så mycket skoj just nu. Igår försökte jag beställa väskan ifrån ASOS men de gick inge vidare. Jag kunde inte logga in på mitt konto, väntar på att jag ska få mitt lösenord.

Igår kväll tittade vi på Nuremberg. Är faktiskt besviken då alla pratade engelska o att det var massa kända amrikanska skådisar me. En sån där film skall göras av o med tyskar o judar annars är den ingen bra. Ikväll blir det Hitlers hantlangare....

En sväng om...

Precis hemkommen ifrån en lunch me tjejerna. Det var Kattis födelsedag så jag släppte städningen hemma o följde me för att äta lite sushi. Det var verkligen gott. Måste ha varit evigheter sen jag åt det.

Tog mig en sväng i butikerna för att se vad jag skulle shoppa. Men jag måste ha tappat shoppingsuget då jag inte hittade något alls. Stör mig på att jag inte hittade några pumpar till mina tvålflaskor hemma. Vanliga hederliga plastpumpar.

Sambon står nere i köket o förväller all svamp vi hade med oss ifrån landet. Luktar så himla gott. Jag själv ska sätta mig o skriva ut massa foton till Tackkort. Kommer inte ihåg ifall jag skulle göra själva korten sen oxå eller om jag bara skulle skriva ut fotona, får ta och luska reda på det. Känns lite dumt att sitta här inne nu när solen äntligen skiner ute.

Fast nu ska jag göra något spännande. Jag ska logga in på banken o kolla hur mycket pengar jag fått!!

You know who you are...

http://tv4play.se/aktualitet/nyhetsmorgon?videoId=1.1156627

Brainstorming...

Som jag berättade lite tidigare idag så kommer lönen imorgon o jag hade tänkt shoppa. Det riktigt kliar i fingrarna. =o)
Nu när jag sitter o försöker skriva ner en lista på vad jag ska shoppa kommer jag inte på något alls. Jag vet att jag hade massa saker som jag gått o vänta på att få köpa. Så drygt att inte komma på något av det. Eller jo några saker kom jag på, men det var inga roliga utan mer nödvändiga.

Jag som tänkt göra en rolig lista här på bloggen över dom saker jag ville köpa imorgon. Skojig lista me två saker bara. *suck* Måste brainstorma känner jag. Först ska jag laga mig en kantarell risotto och sedan brainstorma.

Jo i morgon ska jag tydligen ringa körskolan o anmäla mig. Och vips så försvann några tusenlappar. Måste lyckas övertala sambon oxå att vi måste boka resan till Dublin nu....

Vi håller koll på hela världen åt dig!



Se erbjudanden från Resia här

Installerad o klar

Så där nu har jag installerat mig lite här hemma igen. Sambon har åkt iväg för handla mat. Jag ska sätta mig o gå igenom alla foton som jag tagit under helgen.



Ikväll blir det någ en lugn kväll nere i gillestugan för att sedan gå upp tidigt imorgon o köra igång träningen igen som jag missat sen i fredags. Inte bra de. Och imorgon är det LÖNING!! Då ska det shoppas. hahhaha

Hemma i stora staden igen...

Så då är vi hemma i staden igen. Ni ska bara veta hur skönt det var att komma hem o få sätta sig på en riktig vatten toalett. Hahaha

Ne men ärligt vi har haft en skön helg. Dock började den inte så bra då vattenpumpen i huset frysit sönder och då gjorde att vi inte hade något vatten. Inget man var beredd på när man kom upp sent i torsdags kväll. Så inge tvätta händerna, diska, dricka vatten eller duscha. Ja jag hade lite problem att koka potatisen oxå, men det löste jag med att koka den i mineralvatten. Inte varje dag man gör något sådant.

Fast nu är vattnet löst, sambon fick sin telefon som vi åkte till Örebro o köpte. Jag fick ett gäng liter med kantareller och Bull har fått vari ute precis hela helgen.

Så nu ser jag fram emot tjejhelgen där upp i slutet på september, då det oxå är sveriges störta marknad i byn..

Jo jag har inte haft något internet under helgen heller då dom gjort något me nätet. Har knappt haft någon täckning på mobilen heller. Vilket var lite oroväckande i bland med tanke på att vi stängde ner den fasta telefonen för 2 år sedan.

På väg...

7740b1bbd9af3f8a62f78e39536d389c.png

Kolla varifrån!

På väg hem, stannade i västerås på Max.


Vi hamnde...

4aa61a19b817d1c3130db0e6792a441b.png

Kolla varifrån!

Vi hamnde 8mil ifrån stugan då sambon skulle på ärende i örebro.


Gissa om...

0-2ef208feb6936075e5e5120260712e48.png

Kolla varifrån!

Gissa om jag blev glad när jag hittade fanta lemon på butikshyllan. Som jag har saknat denna dryck!


Tävla hos Moonzanna


Tell me...



Är det några som läser denna blogg överhuvudtaget? Ibland känns det inte så då det inte kommer några kommentarer alls. Gillar det ni läser eller tycker ni jag ska skriva om nåt helt annat, kanske göra om hela bloggen? Berätta för mig. Jag vill jätte gärna fortsätta att skriva här, men jag vill ju att ni som läser oxå skall tycka det e lite skoj att återkomma hit.
Jag kommer att kunna vara uppkopplad under hela helgen då jag fixat till mig lite internet så överös mig me kommentarer så jag har något att göra om kvällarna när sambon o dom andra sover.. Ja eller varför inte under bilresan upp redan. =o)

Oversized Quilted Clutch

Är lite sugen på denna väska ifrån Asos. Ynka 214:- för den. Ska någ slå till när jag kommer hem från landet o hinner få in lite pengar på kontot. Om nu inte min mor hittat mig en snygg väska i Turkiet.


Ibland är man bara för mycket...

Pengarna är som sagt helt slut och jag har ingen lust att fråga sambon om pengar. Han kommer nämligen få betala allt som ska handlas på landet. Räknade ut att vi handlat mat för 3886,92:- mellan den 23 juli - 14 augusti. Är inte de lite väl mycket för två personer o en katt? Vi äter inte speciellt lyxig mat på vardagarna, visst att det blir lite färsk fisk o sånt på helgerna. Men ändå, så himla mycket pengar för lite mat??

Det är iaf en vecka kvar till lön och just nu har jag inget snus o endast en cigg kvar. Visst är det bra, jag både röker och snusar. Nee så farligt är det inte. Jag röker faktiskt mest nu eftersom jag har tiden att gå iväg. Röker inte alls lika mycket nu som jag gjorde innan jag slutade 2006. Mellan 2006 och 2009 snusade jag bara. Rökningen startade igen den 11 maj i år då jag fick "sparken". Jag har lovat mig själv att sluta med rökningen den dagen jag får ett jobb. Förhoppningsvis lägger jag då av med snuset.  Nu blev säkert några glada då jag erkännt att jag snusar. Men herregud det borde väl ni ha sett, det är inte precis att snuset är osynligt under läppen. Visst att jag snusar mocca mint som är i en mindre modell så den är väldigt diskret. Jaha mycket skit snack blev det här. Men jag ville någ bara komma fram till att undra hur jag ska fixa fyra dagar me sambon och svärföräldrarna uppe på landet utan verken cigg eller snus.

Jaja nu ska jag gå o packa lite. Har inte ens funderat på vad jag ska ha med mig förutom blåställ o gummistövlar. =o)

Äntligen äntligen äntligen....

Så nu har jag äntligen tagit mig iväg o handlat för presentkorten på giganten. Denna gång blev det Nintendo Wii Balance Board. Hoppas att jag blir nöjd med den. Dock är jag inte nöjd me giganten. Hade presentkort på 1000:- och plattan kostade 990:-, trodde jag skulle få mina 10:- i handen. Men icke dom ligger kvar på presentkortet. Så jag får väl gå dit nån dag o köpa en glass eller nåt. *suck*
Men men jag är iaf glad. Nu har jag äntligen plattan så jag kan träna mera och köra yoga på vilodagarna. Det är nämligen två vilodagar i veckan när man kör 30dagars passet. Så då är det perfa me lite yoga. Är det skoj kanske man kan börja gå på riktig yoga.

Fast nu ska jag fortsätta o tvätta lite och sedan kolla vad jag ska packa ner till landet. Förhoppningsvis slipper vi regn där uppe, men gummistövlarna måste med iaf. Det finns nämligen väldigt mycket orm o fästingar. *usch*

What a wonderful day...

Godmorgon!

Vilket kanon väder det är idag, lite skillnad mot igår då det regnade mer eller mindre konstant. Och internet verkar fungera bättre än vad det gjorde igår oxå. ^Whii*

Så hur ligger dagens plan? Bra fråga. Kanske ska fixa iordning allt som ska me till landet imorgonbitti. Men funderar oxå på om jag ska ta mig till Giganten och köpa antingen Sims 3 eller Wii Balance. Vet bara inte vilket av dom. Har presentkort, men det räcker bara till nåt av dom. Så kan ni hjälpa mig att välja.

eller

Shopping innan resa...



Om vår resa blir av den 4 oktober så vill jag köpa lite onödiga saker. Det är ju hela nöjet me att få planera en resa tycker jag. Man springer runt o köper massa saker man skall ha med sig och sedan är resväskan full på dit resan redan. Även då jag inte alls reser lika mycket nu som jag gjorde för något år sedan så är det alltid bra att ha lite reseprylar. Som en snyggt passbok tex. Ja eller varför inte en praktisk o snygg reseplånbok. Har ingen lust att ta med mig min stora plånbok som jag bär till vardags, den är lika stor som en kuvertväska....

Jag har ju bott i Dublin tidigare men känner mig lite nollställd över vad man ska hitta på. Det var ca 10år sedan jag var där och det har någ hänt en hel del. Nån som varit där nyligen o kan rekomendera lite roliga saker/ställen att besöka??

Det jag vet idag är att jag ska ta mig ut till Balckrock där jag bodde o se hur det ser ut, det kommer garanterat bli ett besök på Jameson o Guinnies om jag känner min sambo rätt.

Det här me kassorna...

Har precis suttit i telefonen med Alfa-kassan. Igår började som sagt min riktiga arbetslöshet och jag vill gärna ha pengar detta år ifrån dom. Tänkte att det kunde gå lite fortare om jag fick fylla i kassakorten elektroniskt, men icke. Jag är ju inte ens godkänd ännu. *suck*

Dom sa att jag hade plus 450:- på mitt konto. Japp det vet jag om eftersom jag betalt full avgift fram till idag. Men from denna räkning skall jag bara betala 150:- vilket dom inte ville eftersom jag ligger på plus. Men om 2 månader då deras system kommer ikapp så kommer jag få en extra stor räkning ifrån dom då jag måste betala extra. Är det inte bättre att jag betalar rätt för mig hela tiden då ist för att vänta 2 månader? Nope inte enligt dom, det blir krångel i deras system då. Åter *suck*

Nee nu ska jag ut o klippa häcken....

Stackars liten...

Tror faktiskt att jag ger upp för denna natt. Har fått ont i magen, förmodligen pga thé drickandet o så ligger Bull här nedanför o e sur. Han vill gå o sova men gör inte det fråns jag gör det. Stackars liten!

Spar nattens avsnitt av "Paradise Hotell" till imorgon. Måste ha något pausprogram då jag ska vika o stryka tvätt till en förbannelse. Ska se om jag hinner klippa häcken oxå. Om vi ska åka till landet på onsdag så ville sambon att alla såna där sysslor ska vara klara. Herregud! Han e rena slavdrivaren, har jag ju "semester"......

Så om vi sticker iväg till landet på onsdag-torsdag så lär det vara rätt tyst här fram till på söndag då vi inte har någe internet där uppe. Måste dock tror jag försöka lösa den saken då jag måste komma åt mina mail hela tiden, ja och framför allt så måste jag kunna kolla jobb.....

Men men vi får se!

Natti natti

En dålig vana...

Jag har fått en dålig vana. Eller vana och vana, men det här e iaf andra kvällen som jag får för mig att göra kvällsfika me thé och smörgåsrån. Inte bra de där. Visst att man kanske blir hungrigare när man tränar, men så mycket tar jag faktiskt inte i ännu. Sambon bara skrattade åt mig när jag började duka opp och sa gonatt, visa i huset ska ju opp tidigt imorgon o jobba. Hehehe det slipper jag. Fast det vore faktiskt skönt att ha ett jobb å gå till nu känner jag. Börjar som sagt snart klättra på väggarna här hemma. Och om jag nu får ett jobb så kommer det förmodligen ta ett bra tag innan jag lyckas lägga om dygnet. Går nu aldrig o lägger mig före 02 på nätterna och sedan sover jag till omkring 9-11 på dagarna. Jag kanske skulle kliva upp tidigt imorgon bara för att vara lite tröttare imorgon kväll???

Lite höst nu när lönen kommer kanske....


Äntligen är...

0-2144b961cdebf81230567840371f001d.png

Kolla varifrån!

Äntligen är hyllan uppsatt nedanför köksfönstret på verandan. Nu gäller det att hålla liv i mina örter o inte glömma bort dom. Luktar så himla gott!


Piss gris...

Min spargris mår inge bra idag, den är nämligen tömd. Fick en chock när jag kollade mitt konto för en stund sedan o insåg att jag endast har 12:- kvar att leva på denna månad. Jag hoppas innerligt att vi har all mat hemma så det räcker en vecka, annars måste jag fråga sambon om pengar som vanligt. Så man kan säga att jag längtar till den 25 augusti då jag får slutlön plus semesterersättningen.



Så vad ska man hitta på att göra under en vecka utan pengar? Planen var att åka upp till landet på onsdag, men vette tusan om de e så kul när man inte kan handla nåt extra medans man är där.. Ska prata me sambon ikväll o se vad han säger.

Nu är man offeciellt ...

Godmorgon världen!

Idag är man offeciellt arbetslös och det suger. Efter 3 månaders arbetsbefrielse blir man arbetslös. Har faktiskt fortfarande ingen aning om vad jag vill göra även då jag sökt mängder me jobb. Nu hoppas jag verkligen bara att jag inte behöver vänta 19 veckor innan jag får akassa. Borde inte vara några problem då jag anmälde mig redan för 3 månader sedan, men man vet ju aldrig me kassorna nu för tiden.

En helt annan sak. Jag har träningsvärk i baken o knäveken idag. Så jag antar att gårdagens träning me Wii Coachen tog iaf.

Min första kanske?

Här är en av mina favoriter från i lördags då jag var ut på Barkaby flygfält och fotade lite bilar under Wheel Summer tour. Kanske nåt att önska sig som första bil?


Dag 1 av 30

Idag drog jag igång mitt nya träningspass me min egen Wii coach. Får se hur det funkar men jag kan säga att det känns. Efter 18min på första passet så kändes det i kroppen och jag är faktiskt svettig. Så nu är det 15-20min varje dag, förutom tisdag o fredag då det tydligen är vilodag.



Jag kan faktiskt rekomendera denna efter att ha bara använt den en gång. Vill du börja komma igång me träningen men hatar gym så är denna perfa. Självklart måste du ha en Wii Nintendo oxå. Hade själva spelet sen tidigare och köpte som jag skrev för några dagar sedan endast kontrollerbandet o gummibandet separat. Det finns att köpa på dom flesta ställen nu som har spelen. Imorgon tänkte jag åka till Giganten o köpa mig balansplattan så det blir lite extra träning. Den kan man nämligen synka ihop me detta "spel".



Motivation på övervåningen...

Idag har verkligen hösten kommit känns det som. Det är första gången på ca 2 månader som det är svalt på övervåningen. *Jubel*

Tror faktiskt att det här blir en slappar söndag, är lite små trött från gårdagen då jag vandrade runt o fotade bilar precis hela dagen. Ska sätta mig o gå igenom alla foton imorgon när sambon är på jobbet, idag har jag ingen motivation till det. Kanske skulle ta och städa o plocka lite här hemma. Vet en som blir glad då me tanke på att han ALLTID gnäller på att jag aldrig gör nåt hemma. Vilket oxå gör att man tappar motivationen till att göra nåt.

Nee slut gnällat, jag ska gå ner o göra mig en kopp thé. På återseende!!

E i...

0-106c2cea95dd39b036d2796f2f0fe985.png

Kolla varifrån!

E i barkaby o fotar hela dagen


Nya inneboende..

Nu har dom flyttat hem till mig!



Bull är lite sällskapssjuk idag så han ville vara me på bild och sedan var det väldigt viktigt att jag sätte igång duschen åt honom innan jag lämnade badrummet. Tror han vill duscha bort höstlukten som sprider sig över vårt hus idag. Grannarna fick för sig att tända en brasa på deras baksida av en massa gräs, grenar o liknade. Så just nu är det londondimma och andnöd som gäller. Ikväll tänkte vi tända grillen me extra mycket tändvätska och sedan "råka" tappa ner ett tomt mjölkpaket i eller i den. =o) Jag vill ju förtusan inte ha höst redan nu!!

Tidningskungen...

Inne hos Tidningskungen.se kan ni hitta över 600 olika tidningar till otroliga kampanjepriser. Självklart inte bara svenska tidningar utan oxå utländska. Surfade runt lite på sidan och hittade faktiskt en hel del tidningar jag skulle vilja skaffa mig. Dock stoppar min sambo mig ifrån att starta upp några nya abbonemang på tidningar. =o( Vi kan snart starta en majbrasa me alla mina tidningar enligt honom. (Kanske borde kalla mig Tidningsdrottningen) Det kanske inte är så svårt att lista ut att jag ÄLSKAR tidningar, allt ifrån mat, inredning, tjejtidningar o mode... Ge mig vadsom helst och jag lovar att jag läser sida för sida......

En tidning dock som jag hittade ett väldigt bra pris på var ELLE, 3 nummer för 49:-. Det kallar jag ett klipp!


Rhubarb och Cruising....

Det är en sån där dag då jag inte alls vet vad jag ska göra. Sambon jobbar som vanligt o Bull ligger o snarkar i garderoben. Är inne på tredje koppen av Vanilla Rhubarb. Så jäkla gott, men kan någ tänka mig att det inte är så himla nyttigt att dricka för mycket av det. hehehe

Som sagt fredag idag. Funderar på om vi ska grilla ikväll, vet dock inte om vädret håller i sig. Är det sommar fortfarande eller är hösten på G? Det är nämligen inte så jäkla varmt ute även då solen skiner...

Imorgon ska jag ev över till Barkaby o fota och under kvällen är det Sthlm Crusing. Så me andra ord är det 10år sen imorgon som jag o min sambo fick upp ögonen för varandra. Trist någ delar han inte mitt intresse för bilar så han lär förmodligen inte följa med.


Eco Chic

Jag har hittat min dryck förutom alla mängder kaffe jag dricker. Igår så fick vi thé i från Friggs i goodiebagsen. Jag fick Eco Chic - Vanilla Rhubarb. Gjorde mig en stor kopp för en stund sen och nu e jag hooked. Så jäkla gott, och jag som oftast inte gillar thé.

Men det här e iaf ett Ekologiskt rooiboste med smak av rabarber, jordgubbar, vanilj och grädde. Jag tog dock en tesked honung o lite mjölk i. Som en sång för halsen. =o)


På första sidan...

Såg precis att min recension för TRESemmé har kommit upp bland redaktionens favoriter. Alltid kul att finnas me där på första sidan. Tror faktiskt att alla mina recensioner har hamnat där. Nåt som gör att man är extra taggad inför nästa omgång då man skall prova saker. Hoppas det blir något snart. =o)



Imorgon ska jag som sagt köpa mig resterande produkter av detta märke och inom snar framtid då oxå skriva en recension om dom.

Nånstans nära dig...

Tog cykeln o drog iväg till Coop för att handla expressen me film åt min far. Passade på att gå förbi hyllorna me hårprodukter, och gissa vad som äntligen har kommit!!!



Då jag inte hade mer pengar än till tidningen så kunde jag inte köpa något av produkterna nu, men imorgon tar jag mig dit o köper upp ett lager. Eller iaf en av varje av dom produkter jag vill använda. =o)

Trist väder ...

Trist väder ute o Bull har somnat i min garderob. Om inte ens han vill gå ut så kan jag passa på att kolla på lite chicklit. Vad passar bättre då en lite BFF.



Ser nu på 2:a avsnitt på säsong 2. Ska se hur många till jag hinner innan sambon kommer hem ifrån jobbet. Måste ta mig iväg till affären o köpa gårdagens bilaga med film åt min far som är nere i Turkiet. (Han samlar på alla filmer som kommer ut me expressen o aftonbladet).


Inredning före skönhet??

Igår när jag stod i min sminkskrubb insåg jag att det verkligen är kasst ljus där inne. Jag måste skaffa mig flera lampor. Funderar på att skaffa en skena me belysning och sätta under den översta hyllan. På så sätt tar den inte massa onödig plats ifrån någon av väggarna. Eftersom skrubben inte är speciellt stor så behöver jag all plats jag kan få. Visst vore det kanon me ett riktigt sminkbord o stol där inne, men det får jag någ hoppa än så länge. Funderar oxå på att köpa en helfigurs spegel o sätta på insidan av dörren. Då kanske jag slipper stå framför den lilla bords spegeln jag har idag. Visst är den kanon då jag kan snurra på spegeln o få ansiktet förstorat.


Hur skulle ni göra om ni hade denna skrubb och alla dessa saker som man vill ha framme?


Så vad var det i goodiebagen då....

Goodiebagen som vi fick i går på Solidaritet igår var sponsrad av ett gäng företag. Snygg påse ifrån Katrinsgoodiebag.se, Pocket "Pause/play" ifrån Pocketförlaget , Rosé från Bodvar of Sweden , Gratis träning på Balance Training , 20% på Love Store , Prover ifrån Stockholmsgruppen Cosmetics , Senaste numret av Glamour från Tidningskungen , Texture gum från Goldwell, Vanilla/Rhubard från Friggs  och Choklad ifrån Green & Blacks Organic.

Bilder lånade ifrån Sthlmfinest.se





Kön till Solidaritet...

Världens finaste present

Igår hade jag det jätte trevlig me L. (såg dock att mms inte gick fram när det skulle, se nedan)
Vi träffades på Stureplan men tog oss vidare till Zanzibar på Bibloteksgatan. Där beställde vi Rosé och sallad. Urgott även då dom glömde min dressing o melon. Men men. Efter maten tog vi en kaffe. Och där måste jag bara säga urgott igen, så himla gott kaffe. L var inte sen att fråga om hon fick köpa en påse me deras bönor då den sorten inte säljs i butik. Den påsen gav hon till mig. =o)

Men under middagen fick jag min 30 present. Helt otroligt!! Ett halsband i från Efva Attling.



Efter Zanzibar promenerade vi upp till Biograf Park där vi skulle se förhandsvisningen på "The Ugly Truth". Helt okej film, skrattade så jag nästan grinade vid några tillfällen. Helt klart sevärd om man gillar "tjejfilmer". Strax innan filmen var slut började folk resa på sig och springa iväg. Dom 300 första som kom till Solidaritet skulle nämligen få en goodiebag. Eftersom nästan hela biosalongen tömdes så hängde vi på. Kön till Solidaritet var så lång att den sträcktes förbi East och deras uteservering. Hehehe gratis är gott. Både jag o L fick oss en goodie. Inne på Solidaritet drack vi rosé ifrån Bodvár. Väldigt gott, dock beställningsvara på bolaget. Vi blev inte så långvariga där eftersom L skulle upp tidigigt o jobba, jag ville inte stanna kvar själv o låta henne gå hem själv så jag drog mig hemåt...

Det var vår ondag. Kanon trevligt o jag gick me ett leende på läpparna hela kvällen.....

På Zanzibar...

09d1acde73baf19d85e370b3983a968e.png

Kolla varifrån!

På Zanzibar o dricker ros'e


The Ugly Truth

Ikväll är det förhandsvisning på "The Ugly Truth" och sedan efterfest på Solidaritet. Detta är vad min kväll kommer innehålla.


Men nu ska jag göra mig iordning för att ta mig in till stan o träffa L. De blir lite snack, mat o vin innan bion. Alltid trevligt att träffa L. Och denna gång har hon ev med sig en liten present till mig. Hon missade tyvärr min 30årsdag.

När katten är borta dansar råttorna på bordet....

Om några timmar kommer sambon hem. Just nu sitter han på flyget mellan Dublin o Köpenhamn. Har jag tur så hinner jag se hela "Paradise Hotell" innan han kommer hem inatt.

Men innan dess måste jag hinna me lite saker. Sopa undan mina middagsspår ifrån McDonalds, slänga iväg alla tom flaskor som jag samlat på mig under några dagar. (Nåt han inte sett tidigare). Tömma tvättmaskinen som vart klar i måndags förmiddag. *oops* Och sist men inte minst leta upp alla kvitton ifrån gårdagens shopping o se till att dom inte ligger synliga på mitt rum.

Sen är det tvsoffan som gäller hela kvällen. =o)
20:00 Paris Hilton's my new BFF
21:00 Real housewives of New York
21:55 So you think you can dance
23:50 Paradise Hotel 4

Min tisdag är räddad!!

Höstens väskor...

Snart dax att införskaffa höstens väska. Finns så otroligt mycket snyggt att välja på och jag kan verkligen inte bestämma mig. Vad ska jag matcha med, storlek osv....


Stuprör + feta människor

Jag älskar verkligen mina stuprör ifrån Cheap Monday. Och jag vet att det stör många ute på stan när jag kommer gående i såna. Bara pga att jag är sk fet. Varför skall inte jag få gå runt i supersköna o snygga stuprör bara för att jag inte har en midja på 26?? Om det nu skulle vara förbjudet att ha stuprör om du är större än 30 så borde företag inte tillverka dom.

Tom Gina Tricot har börjat göra stuprör i storlekar upp till XXL. 

Men jag älskar verkligen Cheap Monday då dom har jeans upp till midjestorlek 34. Dom sitter otroligt skönt och är snygga. Jag personligen känner mig tjockare i vanliga raka ben eller i boyfriends modellerna. Dock skulle jag aldrig få för mig att endast gå ut i leggins o topp.

Enligt en person (nämner inga namn) så passar inga feta människor i jeans överhuvudtaget. Vaddå ska vi gå runt i mjykisbyxor hela dagarna?

Jag anser att trivs man själv i plaggen och känner sig säker på det så skall man få bära dom.

Imorgon kväll ska jag in till city och då tänker jag minsann ha mina nya svarta Cheap Monday stuprör. Stoppa mig om ni kan!!

Jag tror att det ända sättet att få bort Zero idealet är att få människor som är större att trivs i det dom bär. Få klädkedjorna att göra mer snygga kläder för oss större. Inga mera tantkläder. Om alla större människor går runt o strålar så inser folk snart att det inte är något fel i att inte vara modell zero. Är helt emot zero idealet och tycker att modellerna på catwalk ser äckliga ut. Det är oftast inte deras eget fel då det är branchen som tvingar dom att banta ner sig till endast skelletet. Helt sjukt!!

Bitterkäring...

Idag var ingen rolig dag att vakna till. Är bitter, trött o sliten. Fram till 03:35 inatt höll en lastbil på o brumma och backa hela tiden (vilket ger ifrån sig ett jobbigt pipande) utanför vårt hus. Eller ja inte precis utanför vårt hus men ute på leden som ligger 150meter ifrån vårt hus. Vet inte om huset är allmännt känsligt eller det nu var en pansarvagn som stod ute på vägen. Det var självklart vägverket som höll på att fixa något. Men va faan måste dom göra sånt vid den där tiden eller åtminstånde stänga av lastbilen medans dom håller på.

Så i 4 ½ timme låg jag i sängen o försökte somna till det där, men det gick inte. Det ända som gläjder mig idag är att det e mulet o svalt ute. =o)

Sambon ringde nyligen, han promenerar runt inne i Dublin. Usch vad jag e avis, vill oxå vara där. Har inte varit i Dublin sen 1999 då jag flyttade hem till sverige igen. Han pratade om att vi skulle åka dit i september då Guinnies firar 250år. Men jag vet inte riktigt. Det skrämmer mig lite oxå till att åka tebax av personliga skäl....

I mitt köksfönster...

I mitt köksfönster ligger en hög med servetter. Den högen ligger oftast utsprid över hela köket då det blåser ifrån fönstret som vi har öppet varje dag pga värmen. Har funderat på att köpa ett servettställ men inte hittat nåt som passar. Kanske har jag gjort det nu? Jag vet iaf att jag inte kommer köpa en av dessa modeller....


Snart e hösten här...

Sitter o väntar på att "Paradise Hotell" skall börja, så just nu fördriver jag tiden me att surfa runt på olika sajter som kan erbjuda mig nåt till i höst. Hamnade på IKEA.se och insåg att jag måste ha nya gardiner till vardagsrummet. Har haft dom nyvarande lite för länge snart. Problemet e att jag har väldigt svårt för färg i just detta rum, mönster är inge problem.



Det lutar mot Majken eller Gunilla faktiskt. Vårt vardagsrum består egentligen av två rum, med endast en liiiiten avskärmning. I den del där dessa gardiner skall sitta är sk tv/soffdelen. Soffan är i benvit skit o soffbordet är vitt me glasskiva. Så just den delen är väldigt ljus. Men så kommer den delen där öppnaspisen o matbordet är. Möblerna går i mörk trä o klädseln är vinröd. Hemskt! Jag vet, men vad ska jag göra?? Det är ärvegods o sambon vill behålla det.... I det lilla fönster som är vid matdelen kommer förmodligen det endast sitta en liten kappa i vitt (som det gör idag me).

Sitter på...

0-4bf29c7f5816953d3bf97dc2e4080acc.png

Kolla varifrån!

Sitter på verandan o kladdar lite i mitt nya block. Har dock idetorka...


Hemlevererad shopping...

Idag fick jag hämta ut mitt paket ifrån Ellos som jag beställde i förra veckan. Provade genast för att annars kunna åka o lämna paketet ifall det inte skulle passa. Men helt otroligt, både plaggen satt jätte bra. Så glad!! Kavajen skall jag ha på onsdag när jag o L ska in o göra stan osäker. =o)



Men nåt som störde mig lite på skjortan var en spetsbit uppe på axeln. Såg inte alls den delen när jag beställde, är tveksam om jag köpt skjortan om jag sett det. Men nu är den köpt o jag tycker den satt himla bra så jag får försöka att antingen trivas me det där eller fixa till det på nåt sätt.


Ser det inte lite tantigt ut??

Ett telefonsamtal ifrån Turkiet...

Pratade me min mor för en liten stund sedan. Hon ville att jag skulle höra när gubben i moskén ropade. Herregud vilket ljud, lät precis som hon stod brevid honom. Grejjen var att hon satt på deras hotellbalkong!

Men men det var iaf rätt skoj att prata me henne. Hon var nämligen lite onykter, vilket hon är väääldigt sällan. Antingen onykter eller dement. Under samtalets gång så upprepade hon samma saker flera gånger. Fast huvudsaken e att hon trivs där nere o har skoj.

Dom hade det iaf väldigt väldigt trevligt o har badat hela dagen, nu ska dom snart ta sig in mot stan o äta massa gott. Är faktiskt ltie avis nu när man sitter här hemma helt själv. Hoppas sambon köper me sig nåt skoj i från Dublin....

En riktigt bra shoppingdag...

Jag kom äntligen iväg o shoppa lite. Måste säga att det var länge sen jag var så lugn o nöjd när jag kommit hem ifrån en tur. Hade väl inte så många mål i sikte utan mer bara få komma ut o strosa lite. Men som sagt jag kom därifrån me en del. Inne på Glitter så köpte jag ett svart skinn diadem och ett par örhängen (fyra små stenar). Dock gillar jag inte den butiken pga att dom alltid ska försöka få en att köpa mer. När jag kom fram till kassan så sa tjejen - Var det här allt? me en ton som att herregud kan du inte ta o handla lite mera. Sen började hon prata om deras stämpelkort. Det var ju så nära till att jag skulle få en stämpel, bara 49:- till. Ska du verkligen inte gå runt o titta o se om du hittar något?? Den frågan ställde hon tre gånger även då jag sa rakt nej redan första gången.

Inne på Gina Tricot blev det endast "Janet long tank" i svart då jag inte alls gillade hur "Lilly tank top" satt. Sedan blev det äntligen ett svart nagellack ifrån Depend inne på Kicks. Så billigt o så bra, har bara inte kommit för mig att köpa nytt. Inne på Panduro köpte jag mig ett skissblock så jag kan sätta igång o rita mina nya kläder som jag berättade om igår. =o)

Sist men inte minst den bästa shoppingen. Jag har under en längre tid letat efter en bra body butter me cocos. Dom flesta affärer har bara jumbo varianter, vilket jag inte vill ha. Tröttnar så otroligt fort på en doft. Vet att dom har små burkar inne på Body Shop men i butiken på Drottninggatan var dom så OTROLIGT otrevliga när jag frågade om man fick köpa en liten burk bara. Herregud jag frågade ju bara. Men så idag när jag stod o tittade på presentförpackningarna me flera olika burkar i frågade tjejen i affären vilken doft jag var intresserad av. Berättade att jag endast skulle vilja ha cocosen, me inte i jumbo burkar. Det var självklart inga problem, hon skulle öppna upp presentförpackningen o sälja endast cocosen till mig. Det där kallar jag verkligen services!! Ett STORT plus till tjejen på Body Shop inne på Stinsen Galleria.


Crimson.se

Det är helt otroligt. Inatt la jag en beställning hos Crimson på lite förstoringar. Nu bara några timmar senare får jag ett mail om att förstoringarna är klara och skall nu postas. Det snackar jag om bra service, och dyrt är det inte heller.

Rekomenderar verkligen detta företag. Dom gör så pass mycket mer än bara framkallning o förstoring. Vad sägs om posters av dina foton eller canvas tavlor? Kanske egna presentkort eller vykort...


Designa egna kläder...

Äntligen har jag tagit mig i kragen me att börja skissa mina egna kläder. Om dom nu blir kläder vet jag inte men dom finns på papper. Eftersom jag avskyr att ha för tajta kläder som visar varje traktordäck och mage som hänger över byxorna, så e det inte så himla lätt att hitta snygga kläder. Dom där avdelningarna som har lite större kläder har oftast vad jag kallar tantkläder. Jag vill inte ha storblommigt o mormorsblusar.

Nee så nu har jag som sagt börjat skissa på kläder som jag själv skulle vilja ha. När jag har tillräkligt me plagg kanske jag försöker mig på att sy dom själv eller skickar iväg till skräddar. Drömmen vore ju att något företag tog tag i den biten o sålde kläderna, men såna stora drömmar får jag någ jobba lite på. hahaha

Har ni några bra tips på butiker/webshoppar som har snygga kläder som är 44 o upp i storlekarna??

Man kreverar nästan....

Värmen sitter i sig och jag vet inte vad jag orkar göra. Borde ta mig iväg o handla lite linnen, vilket jag tydligen inte äger några. Väldigt konstigt eftersom jag älskar att bära linnen. Kan vi haft en klädtjuv  här tro??



Blir förmodligen att jag tar mig iväg till Gina o handlar dom tre modeller ovan o scarfen. Ska bara lura med mig sambon så han kan betala. =o) Vad ska ni hitta på denna varma dag?

Ett maraton...

Blev en låång sovmorgon för min del idag. Satt uppe till 02 och fixade min mors mp3 spelare som hon skulle ha. Den ville bara inte funka. Men men nu är den fixad och vi körde dom till arlanda idag för att ta flyget ner till Alanya. Är inte alls avis me tanke på hur varmt det är där nere nu.

Men för att inte bli allt för ledsna åkte vi till Net on Net och Media Markt å shoppa lite. Det var väl planerat sen länge då sambon skulle köpa en ny förstärkare ner till gillestugan. Jag fick lite shoppat oxå. Bla en sån där kontroller hållare till Wii Active spelet så att jag kan börja träna. =o)
Sen blev det självklart ett filmmaraton. Sex filmer, varav "Förintelsen" är på 7 tim 28min. Så några problem att hitta filmer har vi inte. Kanske inte världens roligaste men iaf...


Läskigt varmt här...

Mitt på dagen visade vår utomhus termometer 35,3 grader. Inge skoj då det inte finns någon skugga på tomten. Så me andra ord höll jag mig inne nästa hela dagen. Men imorgon måste jag ta mig ut igen o sola.

Pga värmen gjorde vi en stoor kycklingsallad till middag idag. Hoppade över rosé och tog oss en iskall öl istället. Nu tror jag vi ska sätta oss nere i gillestugan o se på film. Vi har blivit riktigt filmberoende denna sommar då det varit så varmt om kvällarna. Är så himla glad över att vi har gillestugan nere i källaren. Där går aldrig tempen över 20 plus. =o)

Jag kanske skulle ta och skriva lite om alla filmer vi sett. Det har som sagt blivit en hel del denna sommar. Dock har det blivit en hel del tyska krigsfilmer, då både jag o sambon är intresserade av vad som hände med alla judar osv. För två år sedan var vi ner till Prag för att se Theresienstadt och nu är målet att åka till Krakow för att se Auswitch. Nån som varit där och kan berätta lite om det e värt att åka dit??

Gratisbio.se





Godmorgon!!

Solen skiner redan för fullt men jag har inte orkat gå ut något än. Sitter här framför datorn o kollar jobb. Himla skoj va?

Usch gillar inte det där me att söka jobb och speciellt inte att gå på intervjuer. Men men det måste göras så nu tar jag i hårdhandskarna och söker för fulla muggar. Annars så vet jag inte alls hur planeringen ser ut för idag. Har dock lovat att fylla mina föräldras mp3 spelare me musik innan dom sticker till Turkiet imorgon. Är inte alls avis.

Men först av allt ska jag någ ta mig en dusch, är fortfarande lite små seg från igår. Vi grillade, drack rosé o lite drinkar. Natten avslutades me öl och film. ("Pride & Glory") Ingen höjdare precis, kan egentligen bara säga *gäsp* om den.

Ett plus för Gina

Det var länge sedan jag handlade på Gina innan. Tyckte inte alls om deras storlekar eller modeller. Men denna sommar måste jag faktiskt ge ett stort plus till dom. Storlekarna är större och dom har faktiskt kläder som är större än L. Innan var deras L som Kappahls M. Inge vidare me andra ord. Så nu har jag iaf börjat shoppa ordentligt på denna butik och gillar faktiskt alla kläder jag kommer hem med. Sist jag var in i butiken gav jag jeansen en chans och provade. Himla förvånad över deras stora storleksutbud. Inte ens H&M har så stora storlekar bland deras vanliga modeller. Ja visst man kan gå till BiB, men hur snygga är dom jeansen??

Nee så ett plus i kanten för Gina o nu hoppas jag att dom fortsätter på samma spår.


Testar de...

0-50ceb0a021517445c7e426c9f4d4a3f7.png

Kolla varifrån!

Testar de här me mobilblogga


Är hon verkligen en förebild??

Tog med mig datorn ut för att få lite av dagens sista solstrålar. Satt mest och slösurfade runt på en massa bloggar som jag tidigare inte varit in på. Det var faktiskt lite skrattretande. Blogg efter blogg som jag kom in på var Kisse wannabes. Min undran är då, är Kisse verkligen en förebild för dagens tjejer??

Hon fyller läpparna, skall operera brösten, slänger pengar omkring sig (vilket egentligen är ok eftersom hon verkar ha den ekonomin, men alla tjejer har tyvärr inte den möjligheten), hon äter skräpmat som bara den (vilket hon oxå verkar kunna göra eftersom hon inte har ett gram i närheten av att vara fet. Hon har själv gått ut i sin blogg om att hon bara överdriver och ljuger i bloggen, hon är inte alls den där personen IRL. Varför är då hon en sån stor person att eftersträva??

Ja visst det är väl alla tjejers dröm att kunna spendera pengar hur man, operara brösten, kunna komma in på alla klubbar osv. Men förtstår inte tjejerna att dom blir utskrattade när dom kommer ut på stan och ser ut exakt som henne??

Nee för tusan sluta härma allt hon gör och var er själva. Låt Kisse vara Kisse, det räcker me en av henne i Stockholm.

Dyrberg & Kern


Är det nån som har sett denna ring ute i butik eller rent av sitter me en hemma och inte använder den??
Jag bara måste ha en sån här ring. Helst i storlek llll (20-21)

Här kommer jag...

Ja jag vet att jag borde sitta ute i solen nu när det är kanon väder ute, men jag pallar inte mer än en timme ute i solstolen.
Tänkte väl ta och presentera mig själv så ni kanske får ett humm om vem det är som skriver här.

"Kan väl som sagt säga att jag är 30 med verken minus eller plus framför. Roar mig just nu med att få dagarna att gå utan arbete. Älskar allt som har me rock, fotografering och prylar att göra. Jag är en liten pryloholic. En sådan utan en massa pengar. Så det kanske blir mera titta men inte röra. Bor i min första egna villa med sambo o katt. Följ min utveckling i huset och runt om i livet helt enkelt...

Klassas väl som överviktig eller tjock kan man säga. Vilket kanske är ett stort hinder eftersom jag älskar mode. Men skam den som ger sig, det skall tränas resten av året. Vägrar gå på massa dieter utan tränar hellre och tänker lite mera på vad jag egentligen äter.
"

Så man kan väl sammanfatta det hela me att denna blogg kommer handla om prylar, mode för strl 44+, hus o trädgård, foto och en del rock. Stanna om du vill, jag tänker inte tvinga dig. =o)

Kliar i shoppingfingrarna....

En beställning gjord ifrån Ellos. Utanpåskjorta o en kavaj. Kommer säkert till användning i höst då tempen inte står på 25grader klockan 10 redan. =o)


Kunde inte låta bli...

Innan jag går o lägger mig så måste jag bara vara me och tävla om en ny ROSA dator. Inte alls jag att vilja ha en rosa dator, men jag känner att jag behöver chocka både mig och världen me att kunna äga en sån där.



Så gå in hos Shoppaholicmamman och tävla ni oxå!!

Så välkomna då...

välkommen till min nya blogg. Jag har som sagt tänkt att starta upp från början men är inte riktigt van me blogg.se kan man säga. Finns det någon snäll person där ute som vill hjälpa mig me en snygg design kanske? =o)

Framför allt stör jag mig lite på vänster spalten, går det verkligen inte att göra någe snyggare me den. Som att få lite text under bilden kanske?

Men nu har jag suttit lite för länge me att få igång bloggen så jag säger gonatt för denna natt.....

Tävling hos Lily



Jag är med i min första tävling här på bloggen. Gå in hos Linda Blom ni oxå o tävla.

TRESemmé Stylingprodukter

Mitt första inlägg här. Tänkte därför börja me att presentera den senaste produkten jag testat.

Efter ha funnits på marknaden i drygt 40år kommer äntligen TRESemmé till Sverige o Skandinavien. En produkt av professionell salongskvalitet till ett pris som vem som helst kan köpa. Serien kommer att bestå av schampo, balsam, in packningar och stylingprodukter. Produkterna är i dag rankade bland top 10 i samtliga länder dom säljs, vilket kanske visar att dom inte är skit. Ni kanske känner igen märket ifrån Project Runway, där dom var huvudsponsor. Märket kommer att släppas i Sverige nu i augusti. Schampo och balsam i 900ml flaskor och stylingprodukterna i 500ml. Ca priset kommer att ligga på 90:- för samtliga produkter. Till dom två produkter jag har testat under en tid nu:


TRESemmé - Heat defens styling spray
Just denna värmeskyddande sprayen är den mest sålda i England. Sprayen skall skydda håret mot skador när man använder värmeverktyg som tex fön eller locktång. Samtidigt som den motverkar frizzighet tillför den naturligt glans. Stylingsprayen gör håret väldigt mjukt och glansigt. Andra spray sorter kan ge ett stelt och till fixat utseende, TRESemmé ger ett mer naturligt utseende. Spraya en liten mängd ( produkten är väldigt dryg) i vått hår innan du använder en värmeprodukt. Jag kan verkligen rekommendera denna spray då man inte alls känner att man har en massa produkter i håret. Den håller frisyren på plats utan att kännas överdriven helt enkel.


TRESemmé - Volume & Lift Extra body mousse
Denna produkt har nu blivit min klara favorit. Den bygger upp en volum på håret samtidigt som den ger en otroligt fin naturlig glans. Glöm gammalt livlöst hår! Moussen är tillverkad för att skydda håret med Pro Vitamin B5 och UV-filter. Detta hjälper också till att stärka håret. Då min hårbotten är väldigt känslig för olika starka produkter var jag lite tveksam när jag skulle börja använda moussen. Den luktar kanske inte så där jätte starkt men den har en tungdoft dom kanske kan framkalla klåda i hårbotten. När man väl har satt i produkten i håret luktar det väldigt gott och jag personligen får inga som helst utslag i hårbotten. Vilket är ett stort plus! Jag som har ett väldigt typiskt nordiskt hår kan få känna lite lyx me dessa produkter. Behöver inte längre gå runt me tunt, platt och livlösthår.

Ett bra test som jag utsatte håret och moussen för är detta sk fina svenska sommar vädert. För någon dag sedan häll regnade det ute. Jag hade gjort i ordning håret väldigt fint med mousse och tagit mig ut. Under min färd ute så började det som sagt häll regna ute och håret blev helt dygn surt. Såg ut som jag precis klivit ur duschen. Men så fort håret började torka så kände jag verkligen att moussen satt kvar och gjorde sitt jobb. Håret blev faktiskt snyggare efter lite regn måste jag medge. Med detta sagt så måste jag då också berätta att verken moussen eller sprayen är svåra att tvätta ur. Med lite schampo och balsam så är det ur och man kan styla det på nytt med en ny omgång stylingprodukter.

Som slutbetyg sätter jag faktiskt 5 av 5 för båda produkterna. Och ser nu verkligen fram emot att få gå och köpa resterande produkter ute i handeln.
 Följ min blogg med bloglovin

RSS 2.0