Få honom att skratta...

Gårdagen var fullbokad som sagt. Började me att försova mig som vanligt. Dock gjorde det inget idag då min träff var lite sen oxå. Medans L skulle fixa naglarna var jag barnvakt åt hennes son. Lillen var lite förkyld och låg o snarka under nästan halva tiden. Sedan var det fullgång i lekhörnan. Så otroligt roligt att få honom att skratta. Vilket faktiskt inte är så himla svårt. Gör lite miner så skrattar han. =o)

Sedan hem och tat lugnt i en timme innan vi skulle iväg på middag till mina föräldrar. Min far fyllde år i veckan så det var dax att fira honom. Kanske aldrig berätta vilken kamera jag köpte till honom, men det blev denna.
Det bjöds på den traditionella räkgrytan (som vi fick massa matlådor på med oss hem). Smarrigt! Kvällen blev tidig, vilket kanske inte är så konstigt när vi åker dit. Vi skall alltid vara där så himla tidigt för att äta. Jag är nämligen uppväxt med att äta middag kl 16:00. Så nu tycker inte mina föräldrar om att jag äter middag mellan 18-20 på kvällarna.

Idag då. Jo idag är det en hemmadag, vi ska kolla på film för hela slanten. Måste fylla både mamma o pappas mp3spelare med musik oxå innan dom kommer och hämtar dom ikväll. Nåt som e så himla svårt. Dom har inte alls samma musiksmak som mig lr sambon.

Har dom ändrat design?

Igår blev det shopping inne på Gina igen. Har fastnat för deras toppar. Så himla enkla och sköna. Mina presentkort kommer förmodligen försvinna på att köpa upp deras toppar nu till våren. =o) Igår kväll när vi skulle bort på middag drog jag på mig ett par stuprör, en top o cardigan. Så enkelt men ändå lite festligt. Tror faktiskt att dom måste ha ändrat lite på deras desgin, dom sitter otroligt bra nu och inte alls som något korvskin som dom gjorde förut. Så nedan hittar ni min lilla inköpslista, några är deras inköpta.


Tvärs över bara så där...

Jag hade tänkt att skriva ett lång inlägg. Men thji fick jag. Bull kom precis och la sig tvärs över mina armar, så det går inte så bra att skriva längre. Får gråta en skvätt till. Precis gråtit klart efter ha betalt räkningar. Japp då var alla pengar redan slut. =o(

Återkommer när Bull tröttnat på mina rörande armar....

Mina nya...

0-232f19ac01f6dd066a70c251e35ac2a7.png

Kolla varifrån!

Mina nya naglar o ring.


En kväll för mig själv!

Direkt efter jobbet gick jag förbi hemma för att ge Bull lite mat. Sedan var det en sväng till salongen för att fixa till mina naglar på något sätt. Då dom inte ville ta bort mina naglar denna gång heller så fick det blir en förstärkning. Men nu är naglarna i min riktiga längd. =o)

Sedan blev det SHOPPING!! Som jag har längtat. Och så glad jag blev när jag gick in på Gina och hittade en del tröjor jag ville ha och dom passade. Det blev ring oxå som jag visar imorgon samtidigt som ni får se mina nya fina naglar.



Visste ni att Gina nu har storlekar ända upp till XXL?

Från Stockholm till Ullared...

Jag vet att jag e skit tråkig som aldrig bloggar. Men ihelgen har det verkligen inte funnits nåt att skriva om. Hela söndagen låg jag däckad o hade skit ont i magen. Idag är jag som tur va bra igen och har varit på jobbet. Sitter o fryser som en gris bara.

En helt annan grejj. I april ska jag till Ullared med tjejerna på jobbet. Vi kommer åka fredag till söndag. Min fråga är: Är det verkligen värt att lägga 500:- på resa, 300:- för boende + mat/dryck? Finns det verkligen så mycket o billigt där att de e värt runt 1000:- för nöjjet? Kommer man egentligen inte bara hem med massa skit?


Helt meningslöst skrivande...

Händer inte mycket här. Har varit ut på en promenad med sambon. Visade honom våra två gym som vi kan använda via företaget. Så nu kanske jag får med mig honom o träna lite. =o)

Om en stund ska vi sticka hem till hans föräldrar för lite middag o sällskapsspel.

Annars händer det inte alls speciellt mycket här. Imorgon ska vi ha storstädning. Whii jippi verkligen jätte kul! NOT!

Så berätta för mig vad händer det för kul hos er idag??

Trött o sötsugen hela tiden...

Jag vet att jag skulle uppdatera med lite nya naglar idag. Men fy tusan vad jag avskyr acetonfri remover. Det händer ju för tusan inget. De e samma sak me klorin, det ska vara den gamla hederliga giftiga klorinet för att nåt ska hända.

Nee så det blir ingen omålning av naglarna idag. Har inte det tålamodet ikväll känns det som. De e nåt fel med min vänster handled o fingrar. Känns som jag har stukat den lr nåt, men fattar inte när eller hur.

En annan sak jag inte riktigt fattar e varför jag e så himla trött hela tiden. Igår gick jag o la mig vid 22, vaknade 08:10 imorse (vilket var waay to late). Men jag e fortfarande trött. Hur många timmar ska jag behöva sova per natt för att inte vara trött hela tiden?

Just nu känns det dom jag e trött o sötsugen hela tiden. Och nej! jag e inte gravid....

All luft bara försvann...

Det är ungefär så det känns nu. Jag e hur trött som helst, orkar inte göra nånting. Väntar på att klockan iaf ska bli 21:30 så jag kan gå o lägga mig. Hahaha vet ni hur länge det tog för mig att skriva den där meningen? Sitter o skriver fel precis hela tiden. =o(

Ne jag lovar att skärpa mig med bloggandet. Måste bara hitta energi o motivation. Imorgon ska jag måla om mina naglar så då kommer det bli lite foton här iaf. =o)

Cioa ciao så länge för nu ska jag gå o sova!

Tävling hos Catwalkqueen.



Hos Catwalkqueen kan du nu tävla om ett kit ifrån E.L.F. Missa inte detta tillfälle!
Det finns mängder av små roliga kit att välja mellan. Som jag velade innan jag verkligen kunde bestämma mig för vilken vinst jag skulle vilja vinna. Hade jag haft pengar nu så hade jag förmodligen fyllt kundkorgen med hur mycket som helst.

200 dagar kvar!!

Idag är det exakt 200 dagar kvar till Sonisphere!! Jag längtar verkligen till årets festival. Kommer bli så himla skoj!!!

Ska dit med min sambos lillebror då sambon själv inte gillar banden som kommer spela. hehehe Nån av er som skall dit?

Medans andra längtar och räknar dagar till utlandsresa så räknar jag till denna dag. Det kommer bli så stort!


Dum vana helt enkelt....

Kan inte förstå att jag går runt och fryser. Vi har det inte alls kallt inne. 23 grader är väl rätt normalt antar jag. Och så har jag lyckas få mig en urdum vana. En latte och två mackor morotsbröd på kvällen. Hur bra är det när man ca 2-3timmar innan ätit en ordentlig middag?

Det är inte bra det här med vinter och börja träna. Man går runt o fryser å e hungrig. =o)

Men men jag ska inte klaga. Jag är frisk och överlever dessa tider. Nee nu ska jag ringa min mor o kolla om vi ska köpa en kamera till min far som fyller år snart. Tror att det blir en Sony DSC-W190.

I valet eller kvalet...

Det är hög tid för mig att äntligen söka in till någon kurs. När jag skulle göra det till förra terminen fick jag avslag ifrån min akassa. Det var antingen akassa eller plugga på distans. Skulle jag börja plugga på distans ansåg dom inte att jag var 100% tillgänglig för att söka jobb. *suck*

Men men nu har jag jobb och kan därför söka lite kurser. Fast nu sitter jag i den sitsen att jag inte vet vad jag ska välja. Tänkte bara läsa en kurs då jag har lite mycket med "Projekt 1" just nu. Verkar inte som vi blir klara fråns i mars med det där.

Så vad ska jag välja:

Medieproduktion A
Textkommunikation A
Grafisk kommunikation A

Sova, gymma lr sola??

Söndag! Usch vad jag inte gillar söndagar egentligen. Man vet att det är sista dagen man kan sova ut ordentligt, vilket jag aldrig kan göra iaf. Jag älskar att sova länge, men sambon e uppe med tuppen varje morgon och tycker det är skit tråkigt att jag sover flera timmar längre. Så senast 9 väcker han mig på helgerna. =o( Okej det finns en fördel, sambon gör frukost på helgerna.

Annars händer det inte mycket idag. Funderar kanske på att ta en promenad upp till jobbet och låna gym o solarium. Vore så himla skönt att sola 20min, sitter här och fryser nämligen. Det är dock lite små läskigt det där gymmet eftersom det ligger nere i ett skyddsrum. Ska försöka lura med mig sambon, han gnäller ju själv att han måste börja träna.

Kunde tydligen inte bestämma mig...

Märks det att jag har tråkigt idag? Tyckte det såg lite små tråkigt ut på naglarna så jag testade att lägga till en liten rand av H&M´s nya blåa nagellack o en liten sten. Blev lite mera liv i naglarna. Vet dock inte hur nöjd jag är. Det märker vi imorgon. Nu ska jag ta och traska över till Coop o köpa kvällsmiddag. Nån som har nåt förslag på vad man ska äta?


Ja jag vet att det kommer lite glitter mitt på nageln. Ska ta bort det när jag orkar...

Och nu fick jag bestämma lite...

Så där ja, nu har jag fixat o trixat lite med naglarna. Dom kanske inte blev så himla vackra, men jag slipper iaf se mina egna "tippar" under några dagar. Plus att nu kan jag ändra färg varje dag utan att få dåligt samvete.

Så här såg dom ut när jag tagit bort lacken som dom la på hos nagelsalongen:


Mina egna naglar har växt rätt bra me tanke på att dom klippte ner dom helt och hållet när jag la på dessa naglar för ca 5 veckor sedan. Och så här ser dom ut nu:

Man ser ju fortfarande att det är fejknaglar då jag inte lyckades få till dom riktigt snyggt ner till nagelbanden. Men det får jag leva med. Det är ju egentligen bara jag som ser det hela tiden. =o)

Är det inte jag som bestämmer??

Det här är andra gången jag går tebax till nagelsalongen och försöker få dom att ta bort mina naglar. Denna gång lyckades dom inte att få mig till en nagelförbättring. Nope skall komma tebax om en vecka igen och då kan dom ta bort mina naglar. Nu skulle det göra för ont att ta bort dom tydligen.

Men va tusan jag orkar inte ha dom längre. Kolla hur fula dom är nu. Din gar vuxit för mycket och man ser mina egna "tippar" under nageln. Köpte en acetonfritt remover så nu ska jag måla naglarna, kanske blir lite nöjd då och står ut en vecka till. =o)


Gör om mig...

Jag har länge velat att någon skulle ta sig an mig. Har ingen som helst aning vad jag ska ta mig till med min klädstil, den är lixom inte jag. Varje dag är det något som blir fel.

Är det någon som vet vart man kan söka om sånt där "Gör om mig" grejj?

Jag skulle vilja ändra rubbet och få en stil som verkligen är jag. En stil som visar klart och tydligen vem jag är.

Kändis?

Hittade denna bild på mig idag. Den är ifrån Nelly partyt på Sturecompaniet i december.
Ser ni mig? =o)


Ännu en tolkning...

Kör på en till tolkning.

Denna gång är det Eric Gadd som tolkar Agnes - Release me.



Orginalet:

En skön tolkning...

Här är har ni en skön tolkning ifrån The Poodles. Vilken tycker ni är bäst?

The Poodles:


Promoe:



Det kändes bara så rätt...

Lite shopping ifrån gårdagen. Det var faktiskt första gången jag köpte något på rean för i år. Brukar oftas inte hitta något jag vill ha. Har jag velat ha sakerna så har jag köpt det redan innan det blev rea. Men dom här sakerna kändes bara rätt för tillfället. Sen får vi se hur mycket jag använder det.




Scarf 29:-, Skinhandskar 49:- från Gina Tricot. Armaband 79:-, örhängen 59:- Complement / Kicks och så min älskade Jet Set klocka ifrån Ur & Penn, dock inte på rean.

Scarfen är inte riktigt jag, men jag ska någ få tillfälle att använda den nån gång. Och nu är det som sagt köpstopp på prylar o kläder för min del. Resten av pengarna ska nu gå till mat. Har dock lite julklappspengar kvar men jag tror faktiskt att jag ska spara dom. Ja och så har jag lite presentkort på Gina o lite andra butiker. Men dom får ligga i plånboken tills det blir panik. Hehehe ja eller tills jag tar mig till en H&M och shoppar det jag visade igår. =o)

Helt klart grymma...

Bara för att jag satt ett shoppingförbud fram till nästa lön så hittar jag saker jag vill shoppa! Kan någon ge mig pengar eller presentkort på H&M tack!



Skjortorna är ifrån Herravdelningen, men vad gör de. Dom är snygga o jag älskar skjortor. Kanske ska lura sambon att köpa dom till sig så kan jag låna dom. =o) Grymma skor på barnavdelningen har dom oxå. Om dom finns kvar när jag får pengar så blir det garanterat ett par svarta o turkosa. Hur snyggt som helt sen i vår. Synd bara att alla kommer springa runt med såna. =o( Jag får väl göra nåt extra med dom när jag väl köper ett par. Andra färger på snörena eller nåt. Nee nu snabbdusch sen bowling som sagt.

En hel dag...

En hel dag med Lotta o son. Lotta passade på att fixa sina naglar medans jag aggerade barnvakt. Vi hade inte en lugn stund, allt ifrån shoppande till att skrämma gamla farbröder. =o)

Som sagt det blev lite små shoppande för mig så nu är det shoppingförbud tills nästa lön. Lyckades övertala mig själv att köpa en klocka oxå. Den vita vann! (utan stenar)



Snart ska jag o sambon iväg på lite bowling....

En nattsvart nyhet...

Ahlgrens tror på en ljusare tid för bilindustrin. Därför presenterar dom nu en nattsvart nyhet. Ahlgrens bilar - Saltlakrits kommer att finnas i butik from 1 februari.



Man hittar många svepsjäl....

Vaknade o tittade på termometern, den visar idag -20. Härligt! Det blir en dag då inte speciellt mycket händer. När min far vaknar (han jobbar natt) ska vi åka en sväng till Kista Galleria o byta ett par skor. Kanske hinner förbi Sollentuna C oxå för att kolla in "Silver box". Hoppas dom har lite rea fortfarande. Fick nämligen ett väldigt snyggt armband där ifrån i julklapp.

Jag är ju som sagt galen i smycken, så varför inte una sig något extra nu när det e så himla kallt ute? hehehe alltid kan man komma på svepsjäl till att få shoppa lite. =o)

Vad hittar ni på i kylan? (Kan ju berätta att sambon sitter framför brasan och eldar för fullt, tror han har gjort det sen han vaknade imorse).

Så hiiimla skönt...

15 minus ute och jag känner mig bakis. Vilket jag inte är eftersom jag inte drack en droppe alkohol igår. Men jag har äntligen fått sova ut. Vaknade 11:30 med steg inte upp fråns 12:20. Så hiiimla skönt. Självklart så jobbar sambon, hade aldrig fått sova så länge annars. =o)

Så vad gör men en dag som denna? Kl 17:00 ska jag vara iväg för "Projekt 1" som inte är riktigt klart ännu. Vi hoppas på att bli klara i slutet på januari. Så jag måste ta mig ut, och innan skulle jag behöva gå o handla mat. Är det ok att se ut som en michelingubbe när man går ut i den här kylan?

Måste verkligen skaffa mig ett större tangentbord. Det går ju förtusan inte att skriva ordentligt på mitt lilla mini.

Nee måste göra några ryck här nu så sambon inte märker att jag sovit bort precis hela dagen när han kommer hem.

Bröstförstoring vs fettsugning

Som jag berättade tidigare så har jag "fått" in behandling me Macrolane. Vilket skulle innebära 100ml i varje bröst om jag nu vill göra en bröstförstoring. Ibörjan var jag helt på det där, men har med tiden börjat ångra mig. Vill jag verkligen göra en förstoring, och vad händer om ett år då jag måste fylla på? Inte tusan tänker jag lägga ut 20000:- +!

Jag tror att de där me bröstförstoringar är som me tattueringar. Har man gjort det en gång så vill man fortsätta.Tänk om jag blir skit missnöjd med mina naturliga bröst sedan när dom gått tebax till det vanliga? Men usch faan jag vet inte alls vad man ska göra. Är det någon som har nån erfarenhet av Macrolane?

Vad kan man göra mer en bröstförstoring? Kunde dom inte ha gett mig en fettsugning ist? hahaha

Sambon vill inte att jag gör denna förstoring, han är som mig rädd att jag inte kommer bli nöjd om ett år. Han tänker inte lägga dom tusenlapparna på att jag ska göra såna där löjliga ingrepp som egentligen inte behövs.

Blä måste någ meddela det där företaget imorgon att jag förmodligen inte kommer utnyttja min tid hos dom. =o(

Jag bryr mig inte helt enkelt...


Jag vet att var o varannan människa går runt med Jet set klockor på armarna, men jag bryr mig inte. För dom e så himla snygga. Ja och billiga framför allt. Jag fick en hel svart i julklapp (utan stenar) funderar nu på att köpa mig en till för julklappspengarna jag fick. Men jag kan inte bestämma mig, ska jag köpa en grå eller vit. Dom ska vara utan stenar... Tänkte kanske gå o prova dom imorgon o se vilken man känner sig snyggast i =o)

Det är ingen lista!!

Det här är ingen lista på saker jag skall göra under 2010, utan jag ska berätta om något som pågått i några år.

För varje år har jag som mål att lära mig äta nya saker, eller saker jag inte gillat förut.
Under förra året lärde jag mig att äta bacon, julskinka, lutfisk, jansons frestelse, blomkål, ärtsoppa, ugnsbakade tomater och säkert något mera.

Nytt för iår är: Anjovis o kapris. Det har bara gått 4 dagar ännu på det nya året så vi får se vad jag kan lägga till på min lista. Och sakerna räknas bara om jag tycker om det, inte bara smakar o sedan slutar äta. Nee jag ska lära mig att tycka om sakerna.

Har du nåt som du verkligen inte kunnat äta förut eller kanske bara inte testat förut och helt plötsligt börjat gilla?

Idag tar den slut..

Julen alltså hemma hos oss. Eftersom vi inte har haft någon gran eller speciellt mycket julpynt överhuvudtaget så kände jag att det var dax nu. Idag skall det in ljus i huset. Men jag lovar att bättra mig till årets jul. Då ska vi minsann skaffa gran långt innan julafton och sedan inte plocka bort saker o ting fråns det verkligen är dax.

Hur mycket har du pyntat hemma, och har du allt kvar?

Här kommer mitt pynt, har sedan bara haft julgardiner i två fönster.


Otrogen och gravid

Hade en helt sjuk dröm inatt. Den va helt osammanhängande. Kommer iaf ihåg att jag var otrogen med mitt ex, men blev gravid me sambon på samma dygn. Det var väldigt mycket människor som jag känner med i drömmen. Alla personer var precis såna som dom är i verkligheten.

Har för mig att det var snöstorm utanför vårt hur. På baksidan går det en kvinna, väldigt fint kläd. Det är mörkt o blåser som tusan. Jag går ner i källaren o öppnar ena ytterdörren, då ligger hon död där utanför. Får panik o försöker stänga dörren, den går inte att låsa! Paniken stiger. (Vet att jag får panik när en dörr inte går att låsa o det är kolsvart på andra sidan. Hatar verkligen den känslan).

Ska gå ner o ta mig en kaffe o försöka komma ihåg lite mera om drömmen. Avskyr att vakna efter såna där knäppa drömmar. Helst av allt skulle man vilja kunna tolka allt... =o(

Det här med platt tång...

Fick en platt tång av sambons farbror i julklapp. En mini från Remington. Har testat den några gånger nu för att se om det funkar att göra lockar med den. Vilket jag tycker funkar bra, men den ryker så himla mycket varje gång jag tar en slinga. Har testat i både otvättat o tvättat hår.

Ska det verkligen ryka massa?
Skulle jag stå i hallen och fixa med den så skulle garanterat brandlarmet gå igång. =o)

Nån annan som har samma modell kanske o vet om den ryker upp mycket eller om jag helt enkelt gör fel? Eller så kanske tången är defekt....

Big No No!

Det har inte gått så många timmar på det nya året och jag har inte gått utanför huset, men jag har lyckats med ett stort BIG NO NO!

Satt vid skrivbordet o rensa lite medans jag lyssnar igenom lite musik som förmodligen kommer spelas på Sonisphere i sommar. Men ja ja saken i att i mitt lilla pappershög hittar jag en bunt med oöppnade kuvert. Med andra ord en bunt med räkningar som skulle vara betalda senast den 28 december. Ops!

Men men nu e dom iaf betalda och jag kan fortsätta en lycklig start på 2010. Sitter faktiskt och skriver ner en del saker jag ska införskaffa under den närmsta månaden. Tror dock inte det kommer bli allt under denna månad, men när nästa lön kommer. =o)

Gör jag narr av er....

Jag tänker inte börja 2010 med att skriva massa listor eller liknade på vad som hänt o dyl under 2009. Nee idag börjar en ny dag, ett nytt år, ja kanske tom ett nytt liv.

From idag ska jag se framåt och bara se positivt på saker och ting. Inget är omöjligt bara man vill det. Jag har inte gett mig själv några nyårslöften men har bara gett mig tusan på några saker. =o)

Många säger att man inte skall börja det nya året som man slutade det förra. Men detta år är det annorlunda för mig. Jag mådde prima igår, mår prima idag. Åt oxfilé igår, skall äta oxfilé idag. Gör jag narr av er som mår hemskt idag?

Inte min mening, eller jo kanske. Känner mig lite full i faan idag.


RSS 2.0