Att det inte blir som man tänkt sig...

... brukar ju inte vara så ovanligt. Hela den här dagen har varit just en sån dag. Jag vaknade alldeles för sent, saker och ting på jobbet har gått åt skogen, jag blev kvar för länge på jobbet för att hinna åka till tattuereraren, middagen blev nåt skit ifrån BK, orkade inte installera nya kaffemaskinen, mediaspelaren i vardagsrummet vägrade fungera så ingen film.. Ja vad kan man säga....

Planen var att jag skulle åka iväg o shoppa lite, inhandla sushi och sedan sätta mig framför tv och se en film. Filmen skulle pågå så pass länge att jag kunde sätta mig i bilen och åka till arlanda direkt efter. Nu försöker jag göra det mesta för att hålla mig vaken. Om ca en timme ska jag fara i väg och hämta sambon. Då ska han få höra vilket jävla shit han införskaffat till tv:n i både sovrum o vardagsrum. Igår fuckade mediaspelaren ur i sovrummet och i dag i vardagsrummet. Så nu kan man endast se på tv i sovrummet, och då endast dom där vanliga kanalerna. =o(

Får väl kanske vara lite glad eftersom jag hittade en väska idag. Äntligen säger jag bara!! Som jag har letat efter en enkel medium svart. Bilden nedan visar dock modellen större. Väskan e ifrån Esprit.


Helt sjukt...

Jag har redan varit uppe i 2 timmar, nåt som ALDRIG hänt tidigare. Var iväg och släppte av sambon på arlanda. Han ska i väg till england i några dagar. Så nu funderar jag på vad jag ska fördriva tiden me tills man går till jobbet. Tar som sagt bara 5min för mig att promenera över dit och jag börjar inte fråns 08:30.

Men men hoppar väl in i duschen. Roligare än så blir det inte just nu.

Nån som vill ha 20kg gamla tidningar? Håll...

foto0602 (MMS)

Nån som vill ha 20kg gamla tidningar? Håller på o rensar i hobbyrummet...


Svart, puder rosa o kitt...

På tal om kläder. Sprang ju runt och letade efter en förbaskad klänning att ha på mig igår. Hittade en snygg som jag fastnade för på H&M Trend. Dock var den slut i butik o på webshoppen. Min vanliga tur. Men jag har iaf klickat hem den nu eftersom det förmodligen kommer dyka upp flera tillfällen då man verkligen behöver en svart klänning. Och eftersom jag inte gillar att ha klänning så måste jag passa på att köpa den som jag verkligen gillar. Hoppas bara att den är lika snygg på som på bild. Hade en blå top i samma modell på mig igår som jag verkligen älskar. Den kommer få hänga med på många tillfällen. När jag tänker efter så var det exakt likadan fast som top. Hm en klänning i den där klarblåa färgen skulle vara skit snygg. Synd att bara fanns svart, kitt o puderrosa på klänningen. =o( Så i oktober kommer klänningen och då kanske man ska ta på sig klackarna igen o ge sig upp på gatorna.


Visit hm.com


Kanske inte drar med sig ett ragg hem....

Igår tänkte jag vara lite slim och använde ett par shaping panties. Dock var dom förstora bara så där. Är det jag som gått ner i vikt sen jag använde dom sist eller töjde jag ut dom då? Fast å andra sidan, det kanske e samma sak? hehe

Men men, dom gjorde sitt jobb och jag kände att "kurvorna" (som det tydligen heter enligt Levi´s och inte traktordäck) satt där dom skulle. Borde kanske gå o köpa mig ett par nya i storleken mindre till nästa gång. Tycker att doms om Lindex har faktiskt e rätt bra. Dom har många olika modeller att välja på. Kanske inte så jätte sexiga, men va tusan de e ju inte precis att man drar med sig ett ragg hem när man har på sig dom där. =o)



Det är otroligt skönt när man tar av sig dom, känns som hela världen släpps fri. ;oP Ungefär som när jag bytte skor efter Blog awards igår. Går inte så bra o köra med 9cm klackar.

För den nyfikne...



Uppdaterar senare med vad allt är osv....

Och så var det över...

Okej, nu e Blogawards över och jag sitter här hemma och funderar om jag var nöjd med dagen/kvällen. Visst jag hade det jäkligt trevligt med L. Spräckte oskulden me att köra inne i city och framför allt parkeringshus inne i city. Damm va bra jag var!! =o)

Men åter till galan. Jag var aldrig på plats förra året så jag vet egentligen inte vad jag ska gemföra med, men efter ha hört ifrån alla andra så skulle bagsen vara grymma förra året. Vad var det i år?? Smått besviken faktiskt med tanke på att nästan alla betalt för att komma dit. Nytt i år var dock alkoholen tydligen. Dom delade av våningen för dom som var över och under 18. Då jag körde bil fick jag dricka med dom under 18. hehehe

Nja kvällen kändes lite som ett fjasko kan jag säga. Trodde så pass mycket mera om dom. Men men jag kommer troligen gå nästa år igen om det blir flera galor. Ett stort Grattis till dom som vann under kvällen. Det är inte många av dom som jag följer men alla var inte helt okända. =o)

Fotar innehållet i bagen lite senare idag...

After the blogawards...

foto0589 (MMS)

After the blogawards...


Ska nån av er gå??

Och så var det Blogawards på lördag!

Ska faktiskt bli himla skoj även fast det varit så himla mycket bojkott mot denna kväll. Problemet nu e att jag inte vet vad jag ska ha på mig. När man kollar på foton ifrån förra året var alla så himla snygga. Och jag avskyr att böra klänning. MEN! Jag kanske har hittat min klänning, dock är den slut på webshoppen så det verkar som jag måste ut o jaga iaf.

Är det någon av er som skall gå på detta event??

Mest värdefullaste ägodel...

Whiii! Idag var jag och hämtade ut mitt körkort...
Nog sverige fulaste, men det gör inget för det är MITT körkort!!

Denna helg kommer bli en bilhelg för mig. Imorgon ska jag ta med mig min bror o hälsa på några bekanta i Norrtälje. På söndag ska jag o min far ut och åka lite i min nya bil. Haha ja eller egentligen inte min bil, men eftersom min far inte får köra bil på ett gäng månader så ska jag få ha hans bil under tiden. JAG ska få köra hans mest värdefullaste ägodel. =o)

Tänkte försöka hinna med att rösta och gå på marknad på söndag oxå. Men jag tar morgondagen först. Sambon har lovat mig att jag ska få ha bilen så mycket jag vill på helgerna utan att han ska behöva ha den. Så varför inte passa på nu medans det löftet fortfarande är färskt. =o)

Så nu e det natti natti...

Vet ni vad!!

Idag har jag äntligen tagit mitt körkort! Ni ska bara veta hur jäkla glad jag är. Har precis kört min far till jobbet (som inte vetat om att jag hållt på med detta). Han var så glad att han nästan började gråta och kunde överhuvudtaget inte prata på flera minuter. Hehehe De var en otrolig skön känsla. Om några minuter ska jag åka iväg och hämta min mor på hennes jobb. Hon vet dock inte att det är jag som kommer o sitter bakom ratten.



Så nu e mitt eviga projekt 1 över!! Och jag kan lugnt sätta mig bakom ratten och köra dit jag vill. Nu skall jag boka tid för två nya tattueringar. Det var min morot ifrån sambon om jag skulle klara kortet.

Min vanliga söndagsdos...

Kräftskivan är över och jag mår faktiskt himla bra idag. Kan säga att jag hamnade i himmelriket efter 5kampen. Det var massagestol o skumpa. =o)

Jo hatten. Sorry men vi var verkligen skit tråkiga detta är. Sambon knöt en slips runt huvudet och jag en turban med döskallar.

Nee nu ska jag ta mig iväg till shoppingcentrat och möta upp en vän för lite sniksnak.  Fast egentligen går jag dit för att köpa en födelsedagspresent och få ta mig en Mocca Frappe. Som sagt min vanliga söndagsdos. =o)

C ya later...

Alltid i sista minuten...

Shit, ska vara på kräftskiva om 2½ timme och jag har helt glömt bort att jag måste göra två hattar!!

Det är samma sak varje år till denna kräftskiva, varför lär jag mig aldrig?!?! Och hur svårt skall det vara att göra två snabba o roliga hattar? När vi började me denna kräftskiva för ca 15år sedan hade man skit kul att göra hattar. Jag kunde sitta i timmar och bygga världens konstverk. Detta år, ja det blir en slips runt huvudet för sambon men vad jag ska ha e en bra fråga. Golvmopp kanske?

F*n varför alltid i sista minuten!!!

Dr. Kousa Vetediet...

Jag vet att det är lite tyst ifrån mig, men jag har som sagt lite fullt upp och bloggen hamnar lite längre ner på listan igen. Men snart, väldigt snart kommer jag att börja skriva av mig igen.

Fast det var inte därför jag började skriva idag. Nä tänkte faktiskt berätta om en sak som håller på att förändra min vardag till det mycket bättre. I måndags började jag med en vetediet. Inte för att gå ner i vikt, eller jo lite men det var inte det största skälet. Som jag berättat tidigare har jag ganska stora problem med min mage sen jag opererade mig 2006. Jag kan mer eller mindre inte äta något utan att behöva springa direkt på toan. Hm det här kan börja låta intressant. Men men. Började iaf med en vetediet ifrån Friggs för att börja komma igång med frukost. Har aldrig kunnat äta frukost utan att få spykänslor. Det funkar liksom inte att svälja dom första timmarna på mitt dygn. Den här dieten funkar så att jag blandar ut ett pulver med tex yoghurt. Pulvret skall få igång min mage. Så varje dag under denna vecka har jag ätit ett glas med yoghurt o pulver. Smakar inte alls äckligt, fast det beror på vilken smak man tar på yoghurten. Min mage mår skit bra hela dagen. Så jag är helt överlycklig nu. Kan inte bli bättre. =o)





Innehåller: Fullkornsvete (69%), skummjölkspulver, kaliumkaseinat, maltodextrin, vegetabilisk olja, glukossirap, majsstärkelse, vasslepulver, vitaminer och mineraler (kalciumkarbonat, magnesiumcitrat, vitamin C, järnfosfat, kalciumhydroxid, vitamin E, niacin, pantotensyra, vitamin B6, riboflavin, tiamin, vitamin A, folsyra, biotin, vitamin B12, vitamin D).

Otroligt skön brud...


Ett hål rikare är typ det ända...

Glömde ju att berätta om min sk shopping. Åkte iväg till S centrum för att ta hål i öronen. Tyvärr kunde dom inte hjälpa mig där jag hade tänkte mig. Skulle återkomma imorgon mellan 10-15. Jo men visst, vissa jobbar ju fram till 17. Jaja inget me det med andra ord. Tog mig en sväng runt i dom butiker jag spanat in över nätet, men i varje butik var dom plagg jag tänkt köpa slut. =o( Inte riktigt min dag kan man tycka.

När jag hade gett upp och skulle träffa min far utanför Waynes så gick jag förbi "Smycka". Där hade dom en affisch i fönstret om att dom var aukturiserade håltagare eller vad man säger. Gick in o kolla ifall dom hade något som passa och tog sedan en kölapp. En jätte trevlig man hjälpte mig att ta hål i öronen och berättade under tiden en massa nödvändiga saker om just hur man skall hantera ny tagna hål, och lite varför man inte skall gå in till vilken frissa som helst nu för tiden och ta hål. Alla i hans butik har gått en utbildning via Blomdahls för att få ta hål i kunders öron. Vilket kändes rätt skönt att höra. Så nu är jag ett hål rikare i vänster öra. Man tyckte att jag skulle ta ett i taget då jag har så himla svårt att få dom att läka. Dom hål jag har nu tog det ca 1 år för att läka helt och hållet. Och hoppar jag över örhängen i ca 5 dagar så växer dom igen. =o(

Men men nu e jag hemma med ett hål till och en otroligt god mocca frappe ifrån Waynes Coffee. Skulle kunna leva på dessa. Men icke. Imorgon börjar vi med ett steg nyttigare. Till frukost ska jag nu inte ta en kopp kaffe utan ett glas med yoghurt o vetediet. *usch* Det skall tydligen vara bra för min mage....

Diskas från blog awards..



Jag måste skriva om denna gala ytterligare en gång. Det gäller så klart om det här med biljetter. Har absolut inget emot att dom tar betalt för att alla ska kunna få en chans att deltaga. Det som stör mig nu e att alla dom där bloggarna som blivit nominerade och fortfarande dissar själva galan skall få möjlighet att vinna.

Varför inte "diska" dom och välja ut bloggar som verkligen ser fram emot denna kväll och ge dom en chans. Dom som dissar kvällen och inte vill ha något me kvällen att göra kommer förmodligen inte ens vara speciellt tacksamma för priset dom kanske vinner. Det finns så många bloggar där ute som skulle tycka allt detta var enormt om dom vann. Nee kör om röstningen och ta bort alla storbloggar som inte kommer att deltaga denna kväll...

Två nya hål...

Sambon har åkt iväg för att lägga tak och jag håller på att få spader här hemma. Funderar om det inte är dax för mig att ta mig iväg o se om jag kan ta två nya hål i örat. Har sedan tidigare ett i varje. För 4år sedan tog jag två till i högra örat, men bara 1månad efter blev jag inlag på sjukan och var då tvungen att ta ur alla örhängen. Självklart växte dom två sista igen. =o(

Så undran e nu om jag ska ta i det högra igen eller gå över till det vänstra. Eftersom jag fortfarande känner dom gamla hålen så kanske risken e att om jag tar två nya där att dom blir gigantiskta. Ja om nu dom inte lyckas pricka precis där dom gamla är vill säga...

För det här me att ta hål i näsan har jag blivit helt nedröstad för. Har velat fram o tebax i flera år men inte riktigt vågat. Hade hål i näsan när jag var 15-17år. Trivdes skit bra, men å andra sidan så var det på 90 talet oxå. hehehe


Nee nu ska jag göra mig iordning och se vad färden bär. Vem vet, jag kanske kommer hem med nya hål och lite påsar. =o)

Bort med gammalt....

Har kommit en bit på vägen. Hittills har detta åkt ner i svarta säckar:

9 par jeans
13 toppar
7 tunikor
4 skjortor
16 väskor
3 par skor

Så frågan är, vad ska jag göra med allt detta? Slänga, ge bort, tradera, bloppis....
Här hemma skall det iaf inte vara, punkt slut. Imorgon eller kanske redan ikväll funderar jag på att ta an smink, smycken, solglasögon och liknade. Undrar om det är hösten man känner i kroppen.

Slut på allt ljug o förnekelse...

Jag har lovat mig själv att försöka börja ett nytt liv. Varför inte börja redan idag. Börja med att slänga ut alla stora tröjor, tunikor och liknade. Vem är det jag försöker lura mer än mig själv med dessa plagg??

Folk ser att jag inte är någon size zero så varför försöka dölja det för mig själv. Nee slut på detta, nu ska jag klä mig som jag vill med kläder som passar min kropp och inte mitt sinne. Du ser inte mindre ut bara för att du har större kläder. Herregud, alla ser ju hur min kropp ser ut även om jag bär tält. Och än så länge är det ingen som sagt till mig att jag ser ut som en michelingubbe, börja banta. Nope! Ta tag i dig själv och må bra. Det är bara jag som kan ändra på mitt utseende och det är steg två i min framtid. Jag tänker inte börja banta, men jag kan ju faktiskt se till att börja träna och ta hand om mig själv.

Visst att jag redan har problem med kosten pga min mage, men har jag gjort något för att få den att må bättre? åter igen, nu är det slut på detta slappa liv med lögner och förnekelse. Jag ska börja mitt nya liv innan det är försent. Så idag börjar jag med att röjja hela min garderob på kläder som är förstora för min kropp. Det är bara att se till och komma i det som borde sitta bra på mig......

En ljuv framtid...

Igår var allt frid och fröjd. Jag var på kanon humör och måste tydligen ha vaknat på fel sida idag, eller så kanske jag insåg hur världen såg ut just nu. Det är fredagkväll, middagen är avklarade och jag mår inte alls bra. Vet inte alls vad jag känner ledsen, arg, förtvivlad, saknad, ångest eller bara helt fucked up!

En sak är säker, jag skulle verkligen behöva gå på toa men har absolut ingen motivation till att resa mig från stolen och gå 3 meter till badrummet. Känns som att detta kommer bli en otroligt bra helg. Jag har några mål som jag ska försöka ta mig igen. Första är att riva ut hela garderoben och gå igenom allt som skall sparas. Sen är det min sk skrubb som behöver en totalrensning. Det finns mängder med kartonger o lådor där inne som behöver tömmas. Så otroligt mycket skit som jag spart helt i onödan. Måste göra mig av med allt som bara kan ta upp onödig tid och arbete längre fram. Bort me allt gammalt och bara behålla sånt som gör min framtid ljuv.

Man kanske skulle gå o lägga sig för att vakna upp på en bättre sida imorgon. Vill komma ur denna eviga cirkel som inte får mig på bra humör. Det är lixom inte jag längre...

Nu bakas det snickerskaka...

foto0561 (MMS)

Nu bakas det snickerskaka...


En sten i taget...

Idag har min energi gått på högvarv. Med ett leende på läpparna har jag trampat runt och bara velat sjunga av glädje. En sten ifrån högen har rullat ner och jag känner att jag e ett steg närmre min framtid. Dock finns det en del stora stenar kvar men dom rullar förhoppningsvis ner snart oxå. En sten i taget. =o)

Då energin gått på högvarv hela dagen börjar jag smått känna mig väldigt trött. Det tar på krafterna kan lova. Så jag tror närmare bestämt att det blir duschen nu o sedan en goood natts sömn.

RSS 2.0