Från att vara 1,58 till 1,71 cm över natten....


Idag kunde jag äntligen hämta ut mina skor som jag fick på Nelly High Hell party den 4 december!! Dom kom me posten igår men jag orkade bara inte ta mig ut igen efter jobbet.

Tror ni jag kunde ha dom?
Hahaha jo dom passade jätte bra, men herregud jag var verkligen som lutande tornet i Pisa. Med 13cm klack kan jag lova att det var vingligt. Det högst jag haft en 6cm klack. Så nu e frågan om jag ska behålla dom och försöka lära mig att gå i dom eller ge dom till någon som kan handskas med den där höjden. Men visst vore det coolt om man kunde gå runt och vara 171 cm lång. =o)


Nu får det vara nog!!

Hur kan man frysa så mycket som jag gör just nu?
Kanske har nåt med min kväll som jag tillbringade ute på taket att göra. När ska det sluta snöa, vårt tak kommer rasa in snart annars...

Nee skiter i det här, ska sova nu. Imorgon blir det shopping efter jobbet. Whiiii!

The Basement....

Nu har jag suttit här en stund och letat recept. Emot min vilja ska jag snart ta mig ut för att handla lite mat. Hade det inte varit för att jag samtidigt ska köpa lite drinktillbehör hade jag aldrig gått ut. Jag har tom övertalat sambon att drinka med mig ikväll, han som inte ens gillar sånt. =o) En extra sporre till att ta sig ut. Funderar dock på om ska ta och bjuda över lite folk ikväll, alltid roligare att göra drinkar till flera.

I dom nedre skåpen under baren och kylen står all sprit. Vi ska försöka komma på en lösning till att kunna ha flera flaskor synliga. Men eftersom detta rum ligger under markyta och väldigt lätt att se in så är det kanske inte så himla bra att ha allt synligt. Ni ser sambon snygga egengjorda mörkläggningsgardiner på första bilden. (Inte mitt val av färg)...

En fullpackad bar...

Jag vet att jag är fruktansvärt dålig på att uppdatera här. Fy på mig!!

Idag är det snökaos här. Tänker inte gå utanför dörren. Så mitt nöjje idag är att fixa med våran bar. Vi hade gäster igår men alla var så himla trötta så jag fixade aldrig några roliga drinkar. men ikväll blir det schlager o cocktail kväll. Tidigare idag skrev jag upp alla våra spritsorter som vi har i baren exlusive whiskey. Det blev en lång lista....

Lapponia
Tequila
Vodka: Grape, Mandarin
Mintu
Archers Peach
Gin
Malibu
Becherovka
Galliano
Koskenkorva Vargtass
Schnapps Peach
Ouzo
Captain Morgan
Martini: Doro, Rose
Safari
X ante
Sheridan
Super Cassis
Blueberry Liqueur
Sourz Sour apple
Raki
Sambuca
Åkerbär-hallon likör
Stroh
Cointreau
Bacardi Razz

Har ni några roliga recept på dessa sorter? Självklart får man gå och handla lite tillbehör, men det vore kul om man kunde göra lite roliga drinkar på nåt av det här som man oftast inte gör. Ska ner och fota lite i baren om en stund så då lägger jag upp bilder. =o)

Sambon fyller år på torsdag så då önskar han sig roliga barsaker. Jag funderar på att leta lite på Blocket lr Tradera och se vad man hittar....

Nu e...

-eff0514fd5aa0bc5de61e3390f8832e.png

Kolla varifrån!

Nu e äntligen baren klar..


En summering helt enkelt....

Ja igår var det ju andra deltävlingen av melodifestivalen. Självklart satt jag bänkad. Hade inga riktiga favoriter, men hade några låtar som jag verkligen inte skulle vinna. Resten av låtarna var väl ok.

Att Manboy vann var inte så otippat. Låten var inte dålig men inte speciellt bra heller när man lyssnar på dagen efter. Det var något med hans uppträdande som jag reagerade på. Han hade glimten i ögat men verkade så himla frånvarande på något sätt. Det var nåt me det hela.



Ja o så har vi den andra vinnaren. Har inget att säga om det förutom att jag e grymt besviken. Tycker verkligen inte om Andreas. Alla hans låtar låter precis likadant och gårdagens låt var så himla snodd. Ska leta upp orginalet så ska ni få höra. Innan festivalen igår valde jag att inte lyssna på bidragen, vilket fick mig att tänka till när Andreas gick upp på scen och började sjunga. Jag kunde hela låten, varje ton och ord. Så ska det inte vara!!

En låt som var vacker var ju faktiskt Orsa´s. Kanske inte i detta sammanhang, men jag e bomis på att denna låt kommer spelas på vart och varenda bröllop i sommar och framförallt på svensktoppen.



Sista bidraget måste jag faktiskt säga att jag trodde skulle gå vidare. Det är inte alls min musik smak, men låten fastnade. Den var en sån låt man vill ha i melodifestivalen. En låt som har lite av allt i sig. Men jag måste fråga. Visst var det två killar bland dansarna??

Kolla in deras utrustning...

Var det någon som såg när damerna spelade mot Schweiz igår? Försökte hitta någonstans i tidningarna om själva matchen, men ne man var tvungen att gå in under själva OS fliken för att få en liten rubrik.. Men men dom vann iaf. Fast det va inte riktigt det jag vill komma fram till här.

Har dom några sponsorer egentligen? Ni som såg matchen la ni märket till deras utrustning? Hjälmarna är tagna ifrån 70-80 talet. Det var endast Kim som hade en lite mer mordern hjälm om man jämnför med Schewiez keeper.



Nee satsa lite pengar på tjejerna, dom kommer faktiskt gå långt. Är garanterad över att dom inte kommer hålla på att mjäka med massa skador som visa andra herrar. Visst det ser lite skoj ut när damerna är ute på isen och lirar men va tusan, dom tar sig.

Inte lätt...

0ea8858a9a3ca1f946191ceea3b8a3f0.png

Kolla varifrån!

Inte lätt att blogga när man e huvudkudde..


Vilka är det som är idioter egentligen??

Jag har startat krig med kommunen för några veckor sedan. I förra veckan fortsatte jag och idag bröt andra världskriget ut. Idag kommer det inga snälla ord ur min mun när det gäller pendlare som tar bilen till tåget och pakerar den där dom får lust.

Där dom får lust är just på våran gata. En gata där man vanligtvis skall kunna möta en bil utan problem. Nu när det är vinter o massa snö går inte det längre. Och svårare är det när dessa pendlare pakerar sina bilar längst vägen. Visa dagar är dom så himla smarta tydligen att dom parkerar på båda sidorna av gatan. Och dom tror verkligen att en personbil skall komma emellan. IDIOTER!! Och just denna dag är det soptömning. Men icke, för andra veckan irad får vi behålla våra sopor. Imorse såg jag till att alla bilar fick parkeringsböter, men det hjälper tyvärr inte oss (alla på gatan) att bli av med våra sopor. Dom ska ha himla tur att det inte är sommar o varmt. Då hade jag hotat med att ta alla sopor och slänga dom utanför kommunalhuset. Nåt jag inte orkar nu när de e så himla kallt. Plus att det skulle inte lukta lika illa nu heller.

Problemet säger dom att det inte finns tillräkligt med infartsparkeringar för alla pendlare. Men vad faan rör det mig? Är deras jäkla parkeringsplatser viktigare än säkheten på våran gata. Skulle nån behöva ambulans eller brandkår nu under vinter kan dom glömma det. Nee tyvärr du får brinna inne för vi kommer inte fram på gatan.

Jag bryr mig egentligen inte så mycket om att vi inte får soporna tömda. Det e inte det som är poängen, utan att kommunen inte bryr sig om säkerheten för dom som bor på gatan.

Nee nu ska jag gå o avreagera mig lite på Melodisfestivalen som jag inte hunnit se ännu...

Kan ni gissa??



Kan ni gissa vad jag ska göra den 23 juli?
Japp o sambon ska dra ner till Gbg för att se P!nk o Takida. Detta kommer bli en kanon sommar med först denna konsert och sedan Sonisphere i augusti!! Whii jag behöver ingen Thailands resa denna sommar....

Har jag missat nåt?

Börjar faktiskt undra lite då dagens statistik visar fler besökare än vilken annan dag som helst. Och idag har jag inte ens uppdaterat bloggen fråns nu. Så har jag missat något??

När jag ändå uppdaterar kan jag väl uppdatera lite om dagen. Både jag o sambon har levt i dvala idag. Det blev en relativt hård kväll igår. Kom i säng strax efter 05 så idag blev det sovmorgon. Sen har vi inte gjort mycket alls. Kollat på "Gamers" som jag nu såg att halva bloggvärlden verka ha kollat på just ikväll.

Passade på att baka kladdkaka. Vart så himla sugen på det sen jag blev bjuden på det för ca 2veckor sedan. Så himla gott när den var salt. Bakade o smakade, inte alls salt. =o( Ställde då in den i kylen o nu på kvällen när jag tog en till bit så var den salt. Jag kanske e dum i huvudet men att just kyla ner en chokladkaka gör att saltet binder sig ifrån smöret. =o) Så nu har jag lite mindre kladdkaka i kylen, men den räcker som dessert imorgon kväll oxå.

Nu ska jag hoppa i säng efter att jag lagt ett sista lager me skyddslack på mina naglar....

Inget sånt där wow precis...

Lördag o jag fick sova ut. Det var länge sen. Men jag får väl tacka för att sambon jobbade torsdagnatt, sov 2 timmar i går o somnade relativt sent för att vara honom på en fredagkväll. =o)

Idag har jag faktiskt varit lite händig. Satte upp min spegel som jag köpte i somras. Sambon gillar inte att hålla på med speglar därför har den bara blivit stående. Men nu fick jag någ av att ställa upp den på soffan varje gång jag behövde kolla i den. Tror tom att den sitter väldigt rakt. Hoppas jag inte spikade i någon kabel.

Sen har jag faktiskt fått sambon att sy upp mina "nya" jeans. (Köpte dom i november, men har aldrig använt dom) Men nu minsann kommer jag bo i dom. Så otroligt sköna. Jag tror faktiskt att Kappahl fortfarande har dom modellerna kvar. Det är Kappahl Magic jeans. rekomenderas verkligen..

Ikväll är det middag på borta plan. Vilket är lite synd då jag gärna stannat hemma för att ha schalgerkväll. Nåt vi alltid har. Får se om jag kan smyga ifrån och kolla lite där. Lyssnade nyligen på alla låtar men vet faktiskt inte vilken jag tycker är bästa. Tror någ ingen var speciellt wow....

Milio Large Silicon



Hur snygga är inte dessa Lambretta klockorna?? Hos Campadre kan du köpa dom för 299:-. Ute i butik kostar dom 995:- Vilket klipp!! Synd bara att jag har gett mig shoppingförbud... Detta är endast en av alla dom roliga grejjer man kan hitta där. Dom fyller på butiken hela tiden med massa olika märken o varor. Personligen är jag in nästan varje dag för att se vilka nya kampanjer dom lagt upp.

Bjuder på mig själv idag....


Tävling hos Shopping and Fashion...



Gå in hos Shopping and Fashion ala Therese och tävla om en cool Nokia 5230.

Info om mobiltelefonerna: Det senaste tillskottet bland Nokias touch-telefoner är Nokia 5230. Den är designad för alla som lever ett aktivt liv och som i första hand använder mobilen för musik, foton och video såväl som att dela med sig av sina liv online på t ex Facebook eller MySpace. Med Nokia 5230 kan du skaffa nytt innehåll direkt till din terminal, vare sig det är låtar från Nokia Music Store (http://musicstore.nokia.com), applikationer, spel, videor eller andra tjänster från Ovi Store  (https://store.ovi.com) som gör telefonen roligare. (text o bild är lånat från Therese).

Cool Jeans....



Nu lanserar Monki minikollektionen Cool Jeans inspirerad från 90-talets Paula Abdul, Janet Jackson och Do It Yourself-temat. Med jeansen får man nämligen med ett pimpkit på köpet och meningen är att man ska släppa loss fantasin och skapa sina egna unika jeans! För att fira lanseringen arrangerar man en kreativ jeansworkshop i Stockholm lördag den 6 februari där alla som vill får komma. För att ge inspiration på plats har klädkedjan även bjudit in flera kreativa personer som kommer att styla varsitt par jeans från kollektionen, däribland stylister, designers och illustratörer.

På plats finns massor av roliga material som pins, nitar, glitter, fjädrar, tyger och plagg från tidigare kollektioner för att styla med. Man kan även ta med sin egna jeans. Senare under dagen blir det vernissage som avslutas med en fest där de stylade jeansen visas upp! Det utlobas bubbeldrinkar, färgsprakande godis och 90-talsmusik spelad av dj-duon Festa med Killar.

Var: Hökens Gata 2

När: Lördag 6 februari workshop: kl 12-16, fest: kl 20-23


RSS 2.0