Jag har fuckat upp igen...

Kan man någ lugnt säga. Hur många dagar sen var det egentligen som jag var in här och skrev något??
Vi säger så här: Jag tar en paus fram till det nya året. Då lovar jag att komma igen med något helt nytt. Börjar helt enkelt första dagen på året med min egna "30 dagar".....

Nu e det helt enkelt för mycket som springer runt i huvudet på mig... (som vanligt)

Jag har fuckat upp igen ja
Jag har ingen kontroll
Men, det är okej att spåra ur och rensa huvudet på moln


En sucker för....

Nåt som verkligen hållt mig "levande" under dessa 14dagar som sjukskriven är CityVille på Facebook. Vet inte riktigt vad jag skulle ha roat mig med om dagarna om jag inte hittat detta spel. Okej att Farmville finns men usch börjar tröttna rejält på det nu. Man kommer lixom ingen vart och det är samma sak varje gång man loggar in.



Nee tacka vet jag CityVille. Jag ska minsann se till att komma igenom alla levels innan jag börjar jobba på måndag. Bara hälften kvar. hahaha Snacka om sucker....

Nån av er som fastnat för detta oxå??

Så underbart...

Är hemma igen efter ha varit hos doktorn. Han ville som inte helt otippat sjukskriva mig resten av året. Ha det kunde han glömma, jag vill tebax till jobbet på måndag. Ska bli så underbart att få gå tebax dit och göra lite nytta. Så nu har jag endast 2 dagar kvar här hemma i ensamheten. Sambon skall dock försöka ta ledig på fredag eftermiddag så vi kan gå ut och köpa alla julklappar. Ikväll ska vi bestämma oss för vart julafton skall firas.

Visst vore det skoj att fira jul här igen, men det vore lite skönt att slippa allt stress oxå. I helgen skall jag köpa julgran. =o) Måste få in lite julkänsla i huset...

Har ni tagit in granen ännu??

14 dagar...

Idag borde jag ha vaknat i värmen, kunnat ta på mig badkläder och lägga mig nere på stranden i Ao Nang. Men icke, istället vaknar jag på soffan under ett tjockt täcke och ser hur fönstrena är täckta av frost. =o(

Vi får se om det blir någon resa längre fram, kanske i början på nästa år. Har ingen aning alls faktiskt. Men nåt har jag lärt mig på kuppen. Aldrig boka resor långt i förväg. Förra gången vi skulle utomlands blev jag inlagd och akut opererad. Två timmar innan flyget skulle lyfta rullades jag in på operationsbordet. Så nee jag är inte ett dugg förvånad över att vi inte kom iväg denna gång heller. =o(


Men men nu har det iaf gått 14 dagar utan alkohol, cigg och arbete. Är man nykterist, rökfri och arbetslös då?
Om nån timme ska jag iväg till doktorn igen, förhoppningsvis sista gången nu så att jag får börja jobba på måndag. Det blir en kort vecka då företaget är stängt på torsdag, men jag hinner iaf få lite gjort. Har så otroligt dåligt samvete över att vara hemma om dagarna. Och då ska man inte prata om hur ensam jag känner mig om dagarna. Jag avskyr verkligen det här. Alla jobbar så det är ingen som håller mig sällskap....

Dom glömde en biverkan....


Jag är inte den som sitter och bölar till olika tvprogram, men ikväll lyckades jag inte stå emot. Skyller helt och hållet på alla antibiotika tabletter jag trycker i mig nu. Fattar inte vad som tog till mig, som sagt jag brukar inte alls reagera över såna här saker. Inte ens på barngalor och liknade.

Dom kanske skulle se över den där fina lappen som åker med tabletterna, och kanske lägga till en sak över biverkningarna. Man kan bli blödig av dessa.....

Men men, nu har jag iaf sett på Svenska hjältar och gillade det jag såg. Men jag måste få fråga, vem var tjejen som uppträde med Darin i början? Satt bara och irreterade mig på henne och lyckades inte alls höra vad hon sjöng.

Robyns dans på scenen ska jag härma när jag väl få gå till jobbet. =o) Ni ska bara veta hur mycket jag längtar...

Morrade o sprang i sömnen....

Dom säger att det är måndag idag. Ja och lucia! Här har det dock inte varit något luciafirande precis. Jag ligger (siter) som vanligt i soffan med datorn på soffbordet och tv påslagen på väggen. Min far var iväg och köpte två lussebullar och julmust åt mig idag. Han hade dock en baktanke med det hela men gott var det. Hehehe han ville veta vad jag ska göra på torsdag. Hm nja kanske vara sjukskriven tror jag. Vilket passade honom bra för då skall jag vara sjukskriven hemma hos dom och passa huset då sotaren skall titta förbi under dagen. Kan ju inte vara så himla svårt. Plus att då kan jag passa på att sätta mig i deras massagestol. =o)


Nåt annat väldigt trevligt som hänt idag var ett samtal efter lunch. En vänlig kollega ringde för att prata lite. Det uppskattades väldigt mycket. =o) Väldigt snällt av honom att tänka på mig när jag sitter här hemma och saknar dom så otroligt. Jag längtar verkligen tills jag får börja jobba igen. Då e han värd en kram, han förgyllde ju faktiskt min dag idag så jag slipper känna mig så himla ensam.

Nu ska jag återgå till att leta efter Bull som e sur på mig. Fråga mig inte varför men han vaknade sur. Kanske har med att jag satt och små skrattade åt honom medans han sov. Han låg här brevid mig, morrade och sprang i sömnen. Jag har faktiskt aldrig hört honom morra innan....

I'm not dead just floating...

Tycker att det borde vara olagligt att ha så här tråkigt som jag har det nu. Är inne på 11:e dagen som sjukskriven och har 8 dagar kvar. Kan absolut inte göra något om dagarna förutom att sitta i soffan och se halv död ut. Orkar inte läsa då alla bokstäver bara flyger omkring efter någon minut, tv:n har jag redan tröttnat på. Så jag ska väl vara himla glad över att jag har min bärbara som kan stå här brevid mig i soffan och hålla mig sällis.

Men e bara så himla arg över allt jag missar nu när man sitter här.
I fredag skulle vi få besök av en kär vän och hennes familj. Dom skulle bo här över natten och vi skulle då passa på att dricka lite vin o snacka massa skit. Det är inte varje dag vi ses precis. Hade längtat efter det här besöket.
Idag skulle jag o sambon varit på vårt årliga julbord med min familj och lite vänner. Nåt vi fick avboka oxå. Imorgon skulle vi ha tagit en tripp in till city för att handla alla julklappar. Tanken var att allt skulle varit klart innan vi satt oss på flyget till Thailand på tisdag. Som det nu inte heller blir. Faan det suger verkligen det här.

Bara av tanken att jag måste vara hemma en hel vecka till gör mig så frustrerad.....
Att jag sedan sitter vaken till 01-02 om nätterna för att sedan vakna vid 05-06 gör mig inte alls galen.. =o(

Ett avslut...

Jag avslutar mina "30 dagar" här och drar igång nästa år ist med helt nya dagar och ämnen. Känner inte att min ork finns där nu när jag endast går runt och hostar o knappt kan andas. Inläggen blir inga roliga och jag finner ingen motivation till att göra dom intressantare. Sorry för detta, men det är endast för att bespara er onödig tid på mina trista inlägg just nu när jag e sjuk. =o)

Lovar att återkomma som sagt med lite roligare ämnen längre fram. Nu ska jag försöka göra mig iordning inför besöket och hos doktorn. Ska bli intressant och se vad han har att säga. När får jag börja jobba och får jag åka iväg till solen på tisdag. Det sistnämnda har jag väldigt svårt att se mig göra just nu. Vi får förmodligen boka om till januari ist.

Dag 16 – Min första kyss

När jag såg denna dags rubrik kände jag mig hemsk. Jag kan verkligen inte komma på vem min första kyss var med. Hur hemskt är inte det. Jag har ju inte precis fyllt 60 och börjat tappa minnet!!

Så denna dag vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva förutom att jag nu har ångest över att inte komma ihåg en sån där sak. Kommer inte alla ihåg sin första kyss? Eller var den så hemskt eller dålig att jag inte ville komma ihåg den. Och vem tusan var den med???

*Snyft* Nu ska jag gå och skämmas....

Dag 15 – Mina drömmar

Det finns så många drömmar som flyger omkring hos mig just nu, stora som små.

Men en dröm som jag haft sen jag var väldigt liten är att få åka och träffa bergsgorillorna. Det där e ett djur som fascinerar mig väldigt mycket. Jag har lovat mig själv att den dagen jag vinner mer än 10,000:- på lotto så ska jag sticka iväg. Nu har jag inte körkort som jag måste lägga pengarna på ist. =o)

Sen finns det massa små drömmar som att få en full sleeve klar på vänster arm. Vilket förmodligen kommer ta nåt år då jag inte har pengarna just nu, men mönstret e klart. Hoppas bara inte jag ramlar och tappar minnet, då blir det jobbigt. =o)

Att tappa så där 15-20kg. Kanske inte går på en pisskvart, men jag håller på. Just denna vecka tränar jag magmusklerna för fulla muggar. Ni ska bara veta hur mycket skit musklerna tar nu när man hostar varannan minut som om man höll på att dö.

Jag skulle kunna hålla på och skriva massa små saker här men jag antar att ni bara skulle tröttna på att läsa om dom. Bättre om jag förverkligar dom och berättar med bilder ist....

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Då jag ser förjävlig ut så tänker jag absolut inte bjuda på något foto idag. Däremot kan jag ta på mig dessa kläder igen om några dagar och visa. =oP

Det blir tyvärr skit tråkiga inlägg, men va tusan jag skriver nåt iaf även då jag känner mig som jag gör. =o) Så nedan ser ni vad jag har på mig om dagarna när jag går hemma. Grå träningskläder ifrån H&M. Hur skönt som helst. Ja plus ett par handstickade raggsockor. Det är sambons mormor som varit snäll och stickat till mig medans hon levde. Tack!



Dag 13 – Den här veckan

Den här veckan finns det inte så mycket att säga om. Jag är hemma med lunginflammation och kommer vara det fram till på söndag. Imorgon ska jag träffa läkaren igen för att se hur det blir under nästa vecka. Får jag börja jobba på måndag och framför allt får jag åka till Thailand på tisdag??

Så hur ser mina dagar ut? Ja jag vaknar runt 05 senast av att jag knappt kan andas. (Håller då på att hosta upp allt som finns i magen känns det som). Tv åker på och jag försöker ta små promenader i huset. Under hela dagen så blir det små promenader eller så sitter jag i soffan och blänger på tv. Jag kan inte sova då jag inte kan ligga ner, tror inte jag har kommit till stadiet då jag kan somna stående även då jag skulle vilja. Mina ögon e helt blodsprängda av all hosta, dåliga sömnen och allt tv tittande.

Me andra ord jag har en jätte intressant vecka kan jag lova. =o) Önskade att jag hade mer att berätta men det här suger verkligen. Får ta igen denna vecka någon annan gång helt enkelt.....

Dag 12 – I min handväska

Okej, nu e det skärpning. Jag är ju faktiskt hemma hela dagarna och när jag ändå inte kan ligga ner och sova så kan jag lika gärna blogga. Så idag fortsätter vi med dag 12, vilket handlar om min handväska. =o)

Jag är en person som byter handväska efter kläder, men försöker välja mellan två på vardagarna. Det blir antingen den här nedan som är lite mindre eller så har jag en störra "bag" där jag får plats med lite mera skit plus matlåda.



Innhåller:
Gigantisk plånbok (Esprit), alcogel, blackbook + rosa penna, passerkort, åkremsa, hårklämma, mobile, tuggummi, Lipbalm, Olbas inhalator, Krookis och Efva Attling halsband "Carpe Diem" (som alltid följer med mig som turberlock när jag inte bär det runt halsen).

Medans jag höll på med detta inlägg slåg det mig att väskan och plånboken är samma modell. Båda från Esprit men inköpte på olika ställen och vid helt olika tillfällen, tror det skiljer några månader emellan. =o)

Lunginflammation som kom passande....

Sorry för min otroligt dåliga uppdatering, men jag orkar helt enkelt inte sitta framför datorn just nu. Fick konstaterat lunginflammation igår och är mest sur över det nu. Sover max 2 timmar per natt då jag inte kan ligga ner. Har hur mycket som helst på jobbet att göra men kan inte gå dit så länge febern kör jojo mellan 38-40 grader. =o(

Så hur det blir med resan nästa vecka vet jag inte. Enligt läkaren borde inte vara några problem, men vi får se helt enkelt. Sambon e helt frisk nu och har börjat jobba så jag har verklige skit tråkigt hemma....

RSS 2.0