Vad betyder pengar??

Betyder verkligen pengar allt här i livet?
Har du inga pengar kan du inte ta dig någonstans? Är man helt enkelt mindre värd bara för att man inte sitter me fet plånbok, stort hus, lyxig bil och äter skryt mat varje kväll?

En som verkligen njuter av en helg på land...

foto0491 (MMS)

En som verkligen njuter av en helg på landet...


Utan dina andetag...


Äntligen så kom en vanlig dag igen! =o)

Men jag kom precis på att jag inte alls borde sitta här o surfa. Klockan är mycket och jag har inte ens packat. Måste duscha, raka bena ja allt sånt där vanliga stuff to do innan man sticker bort över helgen. Så japp, imorgon direkt efter jobbet sticker jag o sambon upp till stugan för att "fira" midsommar. Me andra ord kommer det endast sms/mms bloggas under helgen.

Min far var förbi för en liten stund sedan med min födelsedagspresent som dom köpt i tyskland. Det blir 6 flaskor skumpa o en döskalle väska. =o) Min mor vet att jag älskar döskallar och var i stort behov av en ny axelväska. Skickar upp en bild på den imorgon när jag har lite bättre ljus.

Men om jag inte lyckas blogga nå mera under helgen vill jag bara önska er alla en riktigt trevlig midsommar!!

Kan någon väcka mig när denna dag e över??

Snart e den här dagen oxå över.
Det är inte min starka sida att fylla år. Jag har kommit fram till att jag inte alls gillar den här dagen på året. Har någ aldrig gillat min egen födelsedag, men nu är det mer uppenbart.

Om det finns en dag på året som jag känner mig som mest ensam på så är det denna. Även om jag har folk omkring mig så känner jag mig så fruktansvärt ensam. Gillar inte alls läget denna dag.

Jag/vi har inte gjort något sepciellt alls idag bara för att det är min dag. Det har varit precis som vanligt. Jag har fått något enstaka sms me grattis annars så e allt via Facebook. Så personligt o roligt. Not! Men jag orkar egentligen inte bry mig då jag inte vill fira något idag.

Det ända positiva idag är att jag äntligen bokat hotell till Göteborgsbesöket. Som dom andra åren skall vi bo i Lerum, men på hotell denna gång. =o)

Nee nu ska jag gå o lägga mig, kan någon väcka mig när denna dag är över...

Hur jävla svårt kan det vara egentligen??

Sitter o e förbannad. Förbannad på min sambo som alltid har så jävla svårt att bestämma sig för saker. I helgen skulle vi sticka upp till landet. Tanken var att han skulle åka tidigare och jag sedan tar tåget dagen efter så fort jag slutat från jobbet. För att göra detta måste jag veta om jag ska boka tågbiljetter, men han kan som sagt inte bestämma sig om han vill åka lr inte. *suck*

Ska vi inte åka så tänkte jag följa me lite kompisar till Grönan på onsdag, men jag kan ju inte ge dom svar eftersom jag inte vet om vi skall åka till landet eller inte.

Sen har vi en annan planering som jag vill bli klar med. I juli ska vi ner till Gbg för att gå på konsert. Då behöver vi självklart boende. Men sambon kan igen inte bestämma sig för när han vill åka ner och hur länge vi skall stanna. Jag har redan nu problem att hitta boende, kan ni då tänka er hur det kommer se ut den veckan han väl bestämmer sig.

Vi har ytterligare en sak som vi skall göra i sommar som måste bestämmas innan helgen. Det är bröllop och vi måste osa senast fredag. Sambon vill självklart inte gå, men han vill aldrig gå på nåt. Vad säger jag till min farbror som skall gifta sig? Ne tyvärr vi kommer inte, sambon är folkskygg o avskyr tillställningar.

Just nu har jag bara lust att packa mig en väska o sticka iväg själv!! Känns otroligt kul att gå o lägga sig förbannad när man vet att man vaknar ett år äldre imorgonbitti. =o( Är det okej om jag lägger mig ner på golvet och gråter en stund??

Kan jag ha fel??

Är jag helt fel ute om jag nästan helt säkert kan säga att denna låt kommer spelas rätt flitigt på alla bröllop i sommar?


Kan man fylla gammal??

Vilken underbar dag!

Vaknade dock me huvudvärk, men det hade jag nästan räknat med efter gårdagens drinkar. Vi var iväg på Kommissarie Späck och sedan vidare på middag med drinkar.  Jag har svårt att gå till ett ställe utan att testa deras utbud på drinkar. Måste ju veta om dom e duktiga bakom baren. Måste dock erkänna att dessa två killar sög. En av gästerna kring mitt bord fick glassplitter i sin drink, utan att be om ursäkt eller nåt så gav dom henne en ny bara. Det är ju livsfarligt om man råkar svälja... Stort minus.....

Idag är det som sagt strålande väder och jag funderar på att ta mig en promenad för att köpa blomlådor o lite blommor till våran farstubro. Tycker det ser så himla tråkigt ut på vår tomt nu när det endast är jord o lite grästrån. Kan inte gräsmattan bli så där härligt grön lite snabbare.

Nee jag ska göra mig iordning och ta mig iväg, sen ska jag tömma mobilen o kameran på lite bilder. Tycker det var lite väl dåligt me såna uppdateringar här på sistonde. Och så ska jag försöka få sambon att bestämma sig för vad vi skall göra i midsommar. Den börjar närma sig me stormsteg och jag e nojjig över tisdagen då man fyller gammal. =o(

Nu e alla studenttårtor avklarade för detta år....

Lovade ju att jag skulle återkomma med bilder på tårtorna jag gjorde i helgen. Blev inte helt nöjd som vanligt. Men e otroligt glad över att jag lyckades. Trädgårdstårtan fick jag rädda ca 20min innan dom skulle hämtas. Tog en sista titt på tårtan och såg att all dekorationsfärg smällt ut över hela tårtan!!

PANIK!!
Det var bara att springa ner i matkällaren o hämta sockerpasta, kavla järnet och se till att få dit det lite snyggt för att sist lägga på lite snygg dekoration igen. Jag han precis. Men pust vad slut jag var när dom väl hämtades. Hahaha men det gick ju bra iaf. =o)

 


Äntligen e dom klara, dock ett misslyckand...

foto0479 (MMS)

Äntligen e dom klara, dock ett misslyckande som jag fick rädda i sista sekund...


Tusan, hade helt glömt bort....

Jag är verkligen urusel på det här nu känns det som. Men nu har jag faktiskt min tomt att skylla på. Direkt efter jobbet har vi satt igång me att fixa ute varje dag. Runt 21 tiden börjar vi fundera på middag så ja vi 22-23 tiden är vi helt färdiga o kan roa oss med sånt vi brukar göra vanligtvis. Vilket i mitt fall blivit till att gå o sova.

MEN idag är sista dagen förmodligen som vi kommer hålla på ute på tomten. Det är några vändor till tippen med asfalt och lite markplattor. Någonstans undertiden måste jag dock gå in och dekorera den sista student tårtan som jag började på igår. Har en beställning på två tårtor till någon gång idag. Hon som skall ha tårtorna har inte hört av sig, men jag tror att deras "mottagning" börjar vid 13 tiden så hon kommer väl om nån timme antar jag.

Det blir den vanliga studentmössan och sedan en tårta me tema trädgård. Den sistnämnda har jag haft lite problem med, den skall prydas med citronformage, nåt som inte är så arbetssammarvilligt med min dekoration. Men men det skall någ lösa sig. Men det är lite därför jag vill vänta in i det sista innan jag dekorerar. Nee slutskrivet här, kanske skulle sätta igång lite på tomten nu. Hör av mig senare med foton på tårtorna och förhoppningsvis kommer jag igång med lite roligare inlägg oxå.

Tusan oxå, vi ska ju bort på middag ikväll! Hade helt glömt det, måste köpa födelsedagspresent.....

Har skaffat mig ett planteringsbord till m...

foto0477 (MMS)

Har skaffat mig ett planteringsbord till mina kryddor..


RSS 2.0