Jag lovade ju mig själv...

Imorgon börjar jag som sagt mitt nya jobb efter ha varit arbetslös sen 15 augusti o arbetsbefriad sen 15 maj. Jag lovade mig själv att när jag får ett nytt jobb så ska jag vara mig själv och inte bygga upp en fasad som företag vill ha mig. Ska komma precis som den människa jag är och dom får ta mig för den jag är.

Men så står jag här iaf och vet inte alls vad jag ska ha på mig imorgon. Kan jag komma i svarta stuprör o ett par svarta converse, eller måste jag "klä upp" mig? Faan jag hatar verkligen sånt här. Va tusan ska jag ha på mig?? Har ju som sagt gått här hemma i några månader och inte alls bryt mig om vad jag tagit på mig under dagtid.

Jaja får väl ta o öppna garderoben och se vad jag kan hitta på. Vill inte vänta me det till imorgon. Vet hur det kommer vara imorgonbitti. Jag är inte den morgonpiggaste person ni träffat. Hatar mer eller mindre att behöva gå upp på morgonen. =o(

En del av startfältet....

Och så har dom släppt namnen på startfältet inför melodifestivalen. Känns lite som att det lite ut som förra året, men med lite nytt instoppat. Det ska bli intressant att se hur det går denna gång för sverige. Kommer vi skicka något helt otippat eller blir det en favorit bland svenska o europiska folket?

Startfält Örnsköldsvik

Jenny Silver – "A place to stay"

Jessica Anderssson – "I did it for love"

Salem Al Fakir – "Keep on walking"

Ola Svensson – "Unstopable"

Pain of Salvation – "Road Salt"

Frispråkarn – "Singel"

Anders Ekborg – "The Saviour"

Linda Pritchard – "You're makin me hot-hot-hot"

 

Startfält Sandviken

(Ej klart) – "Come and get me now"

Andra generationen och Dogge Doggelito – "Hippare hoppare"

Anna Maria Espinosa – "Innan alla ljusen brunnit ut"

Erik Saade – "Manboy"

Hanna Lindblad – "Manipulated"

Kalle Moraeus och Orsa spelmän – "Underbart"

Andreas Johnson – "We can work it out"

 


En månad att remember...

Idag är en helt fantastisk dag! Är på strålande humör även då jag skulle kunna somna stående. Var i väg på intervju kl 10:00. Den varade i precis 8 minuter. 63min senare ringer dom och gratulerar.



Så imorgon 08:30 börjar jag mitt nya jobb. Usch nu blev det mycket att fixa innan. hehe men å så glad jag är.

Har total fastnat för de...

Sambon har somnat sen länge sen. Vi skyller på jetlag fortfarande. Han iaf se "flickan som lekte med elden" innan han somna. Tycker faktiskt den va bättre än den första o ser fram emot att se den tredje snart.

Då sambon sover o jag e för nervös för att lyckas sova, sitter jag o spelar uno. Vilket inte är så ovanligt för mig längre. Har total fastnat för de där spelet. Tänkte ju köpa de riktiga kortspelet men såg att de gick loss på 120:-. För en jäkla kortlek! Nee då e det billigare o bekvämare att köra tunering på nätet ist.



Måste säga att de går riktigt bra för mig. Tyvärr spelas det inte om pengar utan juveler. Hade varit rik nu annars. =o( Jag spelade aldrig uno när jag var liten, så jag tar igen allt de där nu.

För eller emot bröstförstoringar??

Berättade tidigare om att jag vunnit en tävling där Macrolane stod för vinsten. Det jag vann var 200ml macrolane. Om jag nu väljer en bröstförstoring innebär det 100ml i varje bröst. Står fortfarande och tvekar, men e faktiskt lite sugen.

Macrolane är inte som en vanligt förstoring då dom stoppar in en silikonkudde. Utan detta ämne sprutas in i brösten och sedan tar kroppen upp ämnet och efter 10-12månader så har kroppen tagit upp allt. Är man nöjd med den nya storleken så fyllar man på innan det går helt ur. Detta ämne är helt naturligt för kroppen. Så jag ser egentligen inga nackdelar med att testa detta. Jo sambon såg en nackdel, han får inte röra mina bröst på ca 3 veckor. hahaha Förklarade att han kanske får ett par finare bröst att titta på ist. =o)

Inte för att jag alls är missnöjd med dom jag har idag, men jag är inte den som säger nej till att prova nya saker. En storlek större skulle jag någ kunna stå ut med att prova under ca 1 år. Men att göra en riktig förstoring me silikon tar emot, tror faktiskt inte jag skulle kunna lägga mig under kniven och göra en sån sak. Det här kan man dock göra under en lunchpaus och helt utan att bli nedsövd. Skulle jag behöva betala för det själv är frågan en helt annan sak, men nu får jag denna behandling så varför egentligen tacka nej?

Vad skulle du göra?

Det där me kläder....

Det är snart jul o nyår som ni redan vet. Iår ska jag hittills gå på 4 julmiddagar + 2 "julaftonar". Min tanke var att jag iår skulle spexa till det lite med att klä upp mig på nåt sätt jag inte brukar.

Skulle vilja hitta nåt snyggt me paljetter, glitter eller liknade. Men min kroppar har otroligt svårt för såna plagg då jag lätt kan se minst +10år i sånt. Och eftersom jag inte e speciellt lång o slank har jag ytterligare ett problem me att hitta något som sitter bra. Men drömmen vore att hitta någon snygg klänning eller överdel som får mig att känna mig snygg och inte gammal o tjock i. Kollade runt lite på dom vanliga butikskedjorna men hittade inget som sa wow.

Har ni några bra tips?

Om jag får det här jobbet jag ska till imorgon så måste jag börja se över min garderob igen. Det blir till att införskaffa kläder som passar för ett jobb bakom receptionen. Kommer förmodligen inte kunna gå runt i tshirts, svarta stuprör o converse hela dagarna då. =o(

Men första case e att hitta några roliga outfits inför alla juljippon.

Nya örhängen..

Har ju helt glömt bort att visa mina tre sista inköp av örhängen. Dessa köpte jag i onsdags när jag var in till city för att luncha me Lotta bla. Det som gäller för mig förtillfället e örhängen i silver och i olika motiv, inget hängande. Det får mig att se ut som en michelinn gubbe i ansiktet. hehehe



Ödlorna är en favorit än så länge. Undra om man ska testa döskallarna imorgon när man går på arbetsintervjun. =o)

Inspiration, motivation o förändringar...

Sitter o målar naglarna medans sambon fått nåt plockryck. Meningen va att vi skulle fixa lite mera julstämning här hemma men den idén försvann me motivationen för julen.

Jag har fått dille på Make Up Store´s top coat matt. Använder den på alla mina nagellack just nu. Mest för att se vilka som verkligen passar till att vara matta, men sen lite för att jag tycker matt e lite snyggare än blankt. Dock har jag lite svårt ibland att bestämma mig för vilken som egentligen e snyggast. Vad tycker ni?



Just denna färg skulle jag någ behövt måla 3 lager av innan jag satte på top coaten. =o( Och ja jag suger på att måla naglarna. Men det e tur att man kan fixa till runt naglarna efter att man målat klart.

Idag e...

0-688065e9c1bdb00d37c9dd6fe41b3799.png

Kolla varifrån!

Idag e de kattens dag, då serveras d räkor!


Så coola varelser...



Dom där varelserna vill jag snart åka o hälsa på. Så otroligt coola. Tydligen var det fullt me just dessa varelser på stranden där sambon var o badade nästan varje dag. =o)

Jag själv ska ta mig ut i kolsvarta sthlm o handla lite mat. Clementinerna är slut o jag har begär...

Lever o lär...

Godmorgon!

Helger är inte mina blogg dagar precis. Nu ska jag iväg om några minuter, men ville bara skriva att jag lever. Sambon e hemma och har jätte fin jetlag. Han somnade 20:30 igår så jag passade på att se Harry Potter, som äntligen funkade.

Presenter då. Jo jag fick ett par svarta converse, 2 tshirts, 2 nyckelringar o 2 prydnadssaker. Återkommer senare me bilder på dom. =o)

Nu måste jag rusa.

Ciao ciao så länge...

De blev...

3728446ea46760a8e04590652258d4d1.png

Kolla varifrån!

De blev julmust, mandarin o Iniana jones


Stort ego men liten verkstad....

Känner mig usel som bloggar så otroligt dåligt just nu. =o(
Lovade att jag skulle återkomma med riktig bloggning igår kväll, men det blev tyvärr inte så. Fastnade me fotoboken som jag ska göra till Lotta. Höll på fram till 02 sen skulle jag försöka sova. Vilket inte gick så bra då vägarbete pågick fram till 02:50 utanför mitt hus. Men men jag lyckades somna tillslut.

Idag har jag varit iväg o lunchat me tjejligan, städat, plockat o vart å fyllt på kolsyrepatronerna till soda streamen.
Om någon timme kommer sambon hem och då blir det fullrulle här. =o) Längtar till lite presenter. Kommer självklart visa dom här i bloggen sen.

Imorgon e det "projekt 1" på förmiddagen sen blir det förmodligen bara en lugn hemma kväll. Nee nu ska jag sticka iväg till coop o handla lite smått, bjuder på en egobild under tiden...


Kunde ju åtminstånde ha bjudit till lite...

Jaha då var vi där igen. Hela dagen har nästan gått o jag har inte bloggat överhuvudtaget. Kunde ju åtminstånde ha klämt in lite mms bloggning. Men men

Började morgonen me ett möte hos coachen, sedan vart det en trevlig lunch på nåt fik me Lotta. Efter det så virrade jag omkring i stan för att komma till make up store outleten. Jag vet vart den ligger men var lite ur balans när det gällde lokalsinnet. Kom från ett helt annat håll än vad jag brukar gå. *iqbadanka*

Väl på outleten köpte jag inte så mycket till mig själv utan endast en body lotion o en liten reseneccessär. Det var som sagt min mor som ville ha några flaskor remover.

Nu ska jag äta nåt. (Förmodligen thé o mackor som resten av veckan) Sen ska jag ta mig över till svärföräldrarna för att mata deras katter.

Ska försöka komma me lite roligare bloggning senare ikväll. Lovar!

Ditt eller mitt, eller kanske bådas?

Kom aldrig iväg till duschen. Hamnade på artikel om att Heidi Klum skall ta sin makes efternamn efter ha varit gifta i 4år. Hon har ett redan väldigt inarbetat efternamn så undra hur det ska gå för henne när hon byter. Ingen kommer fatta i början vem hon e när man hör namnet bara.


Men det fick mig att tänka lite. Hur vill jag göra den dagen jag o sambon gifter oss? Tror faktiskt inte jag tänker ta hans efternamn endast utan ha dubbelnamn. Eller ska man hitta på ett helt nytt? Slänga ihop våra efternamn till ett kanske. Tror dock inte han går med på det. Men varför är det alltid bruden som skall ta mannens efternamn?

Hur skulle ni göra, ja eller hur gjorde ni?

En 2:a gång...

I förra veckan var jag på en arbetsintervju här i närheten. Eller ja rättare sagt 4min gångväg ifrån mitt hus. =o)
Men till saken, dom ringde för en stund sedan o ville att jag kom över på en andra intervju! Det kan väl bara vara positivt? Till saken hör egentligen att jag vet inte vad jag känner för det här jobbet. Det är arbetsuppgifter jag kan o tycker är roliga, stämningen o kontoret verkade helt okej. Men det är nåt som får mig att tveka lite.

Måste fundera ut vad det är innan jag ska dit på intervju. Vill ju verkligen ha ett jobb nu och det här jobbet borde vara det perfekta.

Nu ska jag hoppa in i duschen o sedan ta mig iväg till "Projekt 1". Jag hoppas inte att det blir en sen kväll, vill hemma o slappa framför tvn. Har ju bara två såna dagar kvar innan sambon kommer hem igen. hehehe

Ciao ciao så länge!

Ps. Ni får ursäkta att jag e lite frånvarande ifrån bloggen även då jag sa att jag skulle uppdatera mycket. Men jag försöker njuta av tiden ensam i huset =o).

Uno tunering...

Sambon ringde för en liten stund sedan. Det e snart sängdax för dom. Men han ville höra om jag vart på vårdcentralen. Men jag fick ingen tid utan skall gå på deras dropin imorgon. =o(

Vi pratade lite om hemresan och sånt. Det visar sig tydligen att dom inte kommer hem fråns på torsdag kväll. Jag var helt inställd på onsdag. Men men då blir det en extra dag här hemma själv. Och nu e det faktiskt städat o fint här hemma. Så nu kanske jag kan ta lite tid över till att tvätta. Trist men måste göras.

Dock har jag blivit beroende av en sak som håller mig här framför datorn. På King.com har dom en Uno tunering som jag sitter me hela tiden. De e så himla kul. Spelade aldrig det när jag var mindre. =o)

Nee nu ska jag faktiskt gå o handla lite middag.

Bara lite blaj helt enkelt...

Idag är en sån där trist dag. På onsdag kommer sambon hem och det borde väl vara städat hemma då antar jag. Så idag är det dammsuga, skura, tvätta o diska som står på schemat.

Väntar oxå samtal ifrån vårdcentralen 13:35. Hoppas att jag får en tid antingen i eftermiddag eller imorgon. Efter att jag har börjat smörja in fötter o bena med LdB så har det faktiskt blivit mycket bättre. Men känner att det kan vara värt att få det undersökt iaf.

Bull går runt på nedervåningen o gnäller. Han gillar absolut inte dammsugaren. Förr kunde vi ställa dammsugaren i ett rum vi inte ville att han skulle vara i. Nu har han listat ut det och går in iaf. Det e bara när maskinen låter som han sticker iväg.

Hm undra om man ska ta och baka något idag kanske? Ska kolla igenom köket och se vad vi har hemma, nåt skoj skulle man någ kunna hitta på. Eller så får jag gå o handla, måste någ göra det iaf. I fredags köpte jag två ljusstackar på Ikea som jag skulle vilja ha svarta klotljus i. Så ja det blir en sväng till Coop lite senare idag.

Hypersnyggt...

Så där ja. Tre av dom butiker vi skulle gå in på idag hade tyvärr stängt, så det blir en vända på stan för mig på onsdag efter att jag träffat coachen. Dock kommer inte akassan fråns på torsdag. =o(

Kom hem med tre par örhängen, visar dom lite senare måste bara få över dom till datorn. Hittade två skit snygga kavajer som jag hade velat ha med mig hem. Tyvärr fanns ingen av dom i min storlek. *snyft*


Vero Moda 499:-


Pour 2999:-

Funderar på om jag ska lyckas sy en egen variant av den första kavajen. Kan väl inte vara så himla svårt om man e lite händig, och självklart får tag på en symaskin. =o)

Avis på paraplydrinkar....

Hemkommen ifrån en hel dag inne i city. Tog 11 tåget in och kom hem för några minuter sedan. Väldigt trevligt. Men återkommer lite senare om det. Medans jag var i city fick jag mms ifrån sambon. Lite smått sur för dom. hahaha Nee mera avis faktiskt. Han vet att jag älskar olika paraplydrinkar när man e utomlands.




Riktigt soft...

Hemma ifrån föräldrarna. Passade på att låna lite filmer av min far. Skönt med en filmtokig far ibland. Så nu vet ni vad jag gör inatt. =o)

Just nu sitter jag och lyssnar på massa musik via Spotify. (Det var spotify som gjorde att photoshop inte funkade).
Ikväll blir det Kelly Clarkson o P!nk. Gillar faktiskt Kelly´s senaste album. Riktigt soft...

Planerar lite inför morgondagen då jag o Lotta ska in till city. Det blir en hel dag utan massa måsten, iaf ifrån min sida. Jo jag måste faktiskt se till att Bull får mat under dagen. =o) Plus att jag har ingen hemma som jag måste gömma mina shoppingkassar för. Bara för det kommer jag förmodligen inte hitta något. Har lite presentkort som jag tänkte shoppa för och så självklart en liten lista på saker jag tänkte kolla på.

Men nu ska jag spela lite Sims 3 sen film. Soft!

*Älskar honom*

Sambon ringde precis. Han ville veta vilken skostorlek jag. =o) Whii han håller på att köpa converse till mig. *Älskar honom*

Ni kanske tycker jag är konstig som blir så lyrisk av att han köper presenter till mig. Men ni som känner honom vet att han hatar att shoppa. Ska han köpa något till mig när han väl e ute och reser vet att det kommer ifrån taxfree butiken som är den minsta på flygplatsen. Det skall gå fort och helst absolut inge folk i butiken. hehehe

Men nåt som gör mig ännu gladare av hans tidigare sms idag är detta.
Våran sms:

Jag - Här skiner solen idag och Bull är på krigsstigen
Sambon - Här har det varit molnigt hela dan o snart ska vi gå å äta
Jag - Bra då e du inte så brun när du kommer hem
Sambon - Näe har inte fått nån färg alls men jag sparar mig tills nästa gång vi åker hit. :)

Å vad skoj, han älskar verkligen Thailand och tyckte att flygresan var helt värt det. Nu får jag äntligen åka till nåt annat soligt land än Grekland. Det där e ytterligare en sak som bara dom vi känner vet om. Han avskyr att flyga, får helt enkelt panik flera dagar innan. Mår dåligt, får feber, svimfärdig. Väldigt lägligt då han jobbar med flygplan och måste iväg o resa väldigt ofta. När vi åkte ner till Parga för 2år sedan fick han valium av mig, jag pallade helt enkelt me att sitta där brevid honom under flygresan. hihi kanske elakt, men jag gjorde det faktiskt för hans egen skull. Och det funkade. Han frågade efter såna tabletter nu när han skulle åka, men han fick inga såna utan jag köpte receptfria tabletter åt honom. =o)

Nee nu ska jag hoppa in i duschen och sedn ta mig hem till mina föräldrar för lite mat.

Och så blev det lite ordning på stället....

Mitt andra projekt idag var att montera ihop hurtsen jag köpte igår på Ikea. Sambon tyckte inte att jag behövde någon ny utan kunde ta hans gamla i björk. Men usch jag vill ju att det ska matcha. =o)

Före:


Efter:


Nu ska det dammsugas, skuras och slängas skit. Men först ska jag hem till mina föräldrar som bjuder på middag idag. Fast det är någ bara för att jag ska hjälpa min mor att ta ut kort i från kameran. =o)

Har du gjort något idag som bara du vill göra?

Det har jag, sambon kommer få spader när han kommer hem. =o) Men jag gillar det och tänker se till att det blir kvar. Nedan ser ni första projektet i vardagsrummet.

Före:

Efter:


Jag håller på att bli tokig!!

När ska dessa förbaskade utslag försvinna. Snart har jag kliat sönder både ben o fötter. =o( Hade garanterat valt 30 myggbett på varje ben o fot ist för det här. Antihistamin tabletterna o aloe vera gelen hjälper inte så på måndag måste jag ringa husläkaren. Hon ska få ta en redig titt på dessa utslag och berätta för mig hur jag blir av me skiten.

Pinsamt någ har jag inte kunnat raka bena på över en månad pga av detta. Men lite skit får doktorn faktiskt tåla. Tror någ att hon förstår mig när hon väl ser utslagen. Uscha, tänk om jag skulle ha rest med till Thailand. Hur kul hade jag haft det när dom andra legat på stranden hela dagarna?

Rädd att jag kommer klia ihjäl mig på söndag då jag ska ha en hel dag på stan me Lotta. Utslagen gillar inte när jag har jeans eller täta skor.

Tidigare idag kläckte min mor ur sig att jag kanske blivit allergisk mot katt igen! Inte troligt säger jag då! Varför skulle jag bara få utslag på ben o fötter då, borde jag inte få i ansikte, armar ja dom områden som oftast är i kontakt med katten?

Blä nu ska jag gå o duscha, brukar hjälpa en timme eller två ifrån att klia....

En film att rekomendera??

Hemma igen!
Det blev en sväng till Ikea. Köpte väggdekor, ljusstakar, skrivbordshurts o lite glödlampor. Visar imorgon när det är ljust ute så jag kan montera allt.

Nu ska jag ta och titta igenom kylen och se vad man kan hitta på till middag. Det sitter en Bull framför ansiktet på mig och e hungrig.

Är det nån som har en bra film att rekomendera till ikväll?

Blankt eller matt, vad är snyggast?

Vad tycker ni är snyggast, blankt eller matt?


När det gäller svart så tycker jag faktiskt att den matta är snyggare. Nu när jag inte har något jobb så ska jag faktiskt passa på att måla naglarna i massa olika färger och testa hur dom blir som matta. Ja ni får ursäkta den usla målningen men jag var lite små stressad av absolut ingen anledning. Ska ta och fixa till runt om naglarna nu tänkte jag. =o)

Shopping o nagelvård.

Howdy friends! (Japp spelar någ för mycket Farmville).

Har varit iväg på förmiddagen och funderar på att ta mig ut igen. Men innan ska jag fixa klart mina naglar.
I förmiddags var jag iväg med min far till Sollentuna Centrum för att kolla lite i dom nya butikerna som hade invigning igår. Passade på att gå in på Kicks och handla lite små saker som jag behövde. Dom hade 20% på hela sortimentet. Perfekt när man e lite små fattig. =o)



Införskaffade mig en Depend fransk manikyr penna. Självklart är det den jag suttit och pillat med nu ett tag. Men kan säga att jag inte alls är nöjd. Det var bara en massa kladd och det blir inte alls jämnt o fint. Mycket lättare att måla med vanligt nagellack. Så nu har jag tagit bort det och målat naglarna svarta för att sedan ta ett lager top coat matt ifrån Make up store över.

Så idag är min "egen dag" om mina naglar. Iaf nu på förmiddagen, får se vad eftermiddagen ger.

Ta hand om dig själv helt enkelt...

Vilka är med mig på en "egen helg"?
Eftersom jag är ensam hemma och kan göra precis vad jag vill så tänkte jag ta denna vecka till att bara ta hand om mig själv. Borde kanske börja me att ge mig lite sömn, men det får vänta några minuter.

Under kvällen har jag som sagt hållt på att göra olika sminkningar. Resultaten blev inge vidare, men den som övar lär sig helt enkelt. Efter smikningarna började jag nopra ögonbryna, nåt jag brukar vara väldigt dålig på. Efter det blev det en stor rengörning av ansikten och avslutades med en mask.

I denna stil tänkte jag fortsätta fram till på onsdag. Bara ta hand om mig själv och göra såna saker JAG tycker är kul. Så vilka är med på detta?

Berätta vad du gjort för att göra det till din dag/timme. Jag vet att många inte har möjligheten till att göra en hel dag till sin egen. Men en timme kan alla ta sig någon gång under dygnet.

Ta hand om dig själv
Rensa tankarna
Skriv ner positiva saker om dig
Gör saker som får dig glad
Unna dig något extra


Nu ska jag avsluta denna dag med att krypa ner i sängen o sova. Imorgon ska jag upp tidigt och bara må bra!

Photoshop hjälp!

Vad jag än gör i Photoshop så får jag bara fram handen. Allt jag klickar på blir till en hand, vilket gör att jag inte kan göra ett skit i programet. Är det någon som vet vad jag ska göra?


clementiner, sushi, julmust o glasspinnar...

Den här veckan kommer inte sluta bra. Under denna dag har jag lyckats klämma i mig 7 clementiner, en sushi, julmust, 4 glasspinnar o två mackor. Inget nyttigt överhuvudtaget. =o(

Varför jag fick för mig att äta glasspinnar i detta skit väder kan någ bara min far svara på. Vi var iväg o handlade lite mat, som vanligt hamnar vi i frysdisken me all glass. Jag o min far är lika glasstokiga. Helst Ben & Jerry. Men iaf, coop hade erbjudande om ett paket med 8 glasspinnar för 9,90:- och självklart slog vi till. Så under en bilresa på 10min klämde vi oss alla. Ville hinna äta upp alla innan min mor kommer in i bilen. hehehe

Så nu mår jag faktiskt inge vidare. Får dock skylla mig själv. Men blev så himla sugen på att sminka lite. Så just nu håller jag på att testa olika skuggningar. Kanske får ni se några här. Jag är nämligen helt värdelös på att fota sminkningar. Så nu åter in till skrubben och fortsätta sminka lite. =o)

Tonåring på nytt kanske...

Sambon ringde för någon timme sedan. Dom har äntligen kommit till hotellet och resan gick förvånadsvärt bra me tanke på hans panikångest innan dom skulle lyfta.

Men men, här sitter jag i ett skit trist väder och har absolut inget att göra. Fantasin flödar i huvudet och jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Kanske överraska med en fondvägg i vardagsrummet som jag alltid velat ha. Måste hitta några snygga tapeter först då bara.

Mest av allt skulle jag vilja hitta på massa busigheter. Måste ju passa på när sambon är borta. Kan komma och gå precis hur jag vill. Kan leva som en tonåring igen. hahaha

Är i smått chocktillstånd över en vinst...

Sambon har lämnat mig för Thailand i en vecka och jag sitter här vid datorn i smått chocktillstånd. Fick precis ett mail om att jag vunnit en tävling. Kommer inte alls ihåg att jag tävlat om denna vinst, eller framför allt varför.

Jag har iaf vunnit en behandling med Macrolane. Men problemet e att jag inte har en aning vad jag vill förstora eller korrigera på kroppen. Hade dom lottat ut en fettsugning lr liknade så hade jag förstått varför jag tävlade. hahaha

Är det någon som använt sig av Macrolane?


Jag tänkte maila tebax till kliniken som kontaktade mig och fråga vad denna vinst egentligen innebär. Dom kan ju knappst "bjuda" på en bröstförstoring som kostar över 9000:-. Undrar om sambon skulle bli glad när han kom hem o jag gjort en bröstförstoring bara så där? hahahaha


Otroligt vacker foto på mig, NOT!

Hemkommen ifrån coachen. Är alltid så himla glad o sprallig när jag kommer därifrån. Och nej! hon järntvättar inte mig. hahaha Men hon e så himla positiv och utstrålar sån energi att det smittar av sig. =o)

Så nu ska jag sätta mig och göra lite uppgifter innan nervvraket till sambo kommer hem ifrån jobbet. Det är inte många timmar kvar innan han skall sätta sig på flyget till Krabi.

Jo hittade denna otroligt vackra bild ifrån Filmgalan i måndags. NOT! Snällt att ta fotot där jag pratar. hahahaha



Jag har inte frågat Lotta om hon vill vara med i bloggen så jag censurerar henne så länge. =o)

Överge mig inte!

Jag ber igen om ursäkt för att jag e en uselbloggare. Det e lite mycket nu eftersom sambon skall åka imorgon. Men imorgon efter 18:00 kommer jag att börja uppdatera riktigt ordentligt.

Så överge mig nu inte och lova att ni kommer tebax imorgon kväll. =o)

Håll tummarna lite längre, tack..

Så där ja, nu är jag tebax ifrån intervjun. Jag tror faktiskt att det gick bra. Hoppas det iaf. Dock måste jag vänta i 2 veckor innan jag får svar då jag var den första dom intervjua. =o(

Så håll gärna tummarna lite längre.

Nu ska jag sätta igång med middag, packa sambons väska och försöka hinna hämta ut hans klocka som jag lämnade in på service igår. Känns som sagt som om det e jag som skall resa imorgon o inte sambon. Pratade me honom på telefon precis, han mår tydligen inge bra. Jag tror bara det är lite resfeber. hehehe

Uschabuscha

Om 30 minuter skall jag gå. Sitter fortfarande vid datorn och är inte alls iordning gjord. Sitter här o e nervös. Om 60min skall jag sätta mig runt ett bord med folk som skall intervjua mig.

Kl 13:00 skall jag nämligen på en arbetsintervju!!

Dom ringde igår när jag var på väg in till city för att gå på filmfestival. Det var väl lite det som fick mitt humör på topp och jag kände att jag kunde göra allt och lite mera. =o)

Håll tummarna för mig nu, jag vill verkligen ha det här jobbet!

Vår hjälte...


Röda mattan o lite skumpa....

Är hemma igen efter en kväll me Cosmopolitan o Loreal på Skandia. Det var röda mattan o filmvisning av Extract. En lite halvseg film, eller så var det jag som var seg. =o)

Det bjöds på bubbel o tilltugg. Lotta passade på att bli sminkad av Loreal. Jag själv hoppade då jag sminkade mig rejält innan jag tog mig in mot city. Givetvis fick vi goodiebags när filmen var slut. Det blev serum mascara, schampoo o hårspray ifrån Loréal, årskort på Stockholm filmfestival, fri biljett till en film o cosmopolitan.
Ska bli intressant att prova deras Renewal lash serum på fransarna o se om den är bättre än make up stores mascara treatment.

Jag träffade på Wysteriia på biografen. =o) Är inte den som brukar gå fram o hälsa på bloggare men kände att jag ville säga hej till henne då jag följer hennes blogg dagligen och tycker att hon verkar vara en trevlig person.

Då det inte blev så mycket att tugga på under filmen så gick jag o Lotta till donken efter. (Vilket halva biografen verkade göra)

Ledsen att jag inte har några foton att visa, men jag hittar inte kamerasladden. Tror sambon redan packat ner den i sitt bagage då han ska låna kameran under sin resa. Får återkomma med fotona.

Min vecka 47


Ska ni på filmgalan imorgon?

Sorry, men helgerna är verkligen min sämsta tid här på bloggen. Jag försöker att undvika datorn så mycket som möjligt under just helgerna då det är den ända tid jag o sambon har ett helt dygn för oss själva. På vardagarna sover han på dagen o jobbar på natten, vilket inte ger oss så mycket tid tillsammans. Men vi har lyckats komma på hur vi ska leva med det. Det är väl en liten anledning till varför jag sällan går ut på helgerna längre. Det mesta jag planerar in för mig själv är på veckodagarna. Tex imorgon ska jag ta med mig min vän Lotta på filmgala. Bara en sån sak på en måndag. Ibland kan man tom älska måndagar. =o)

Ska ni gå på Cosmo´s filmgala på Biograg Skandia imorgon?

Jag har lite klädproblem kan man säga, vill gärna klä upp mig inför denna kväll. Men problemet e att jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Har hela dagen uppbokad imorgon så tiden finns inte med mig precis. Som vanligt kan man säga.....

Fredrik lr Maud som hushållstjänst?

Skulle du vilja ha en disktrasa med Fredrik lr Maud på?


Dessa trasor finns att köpa på Bluebox. Där kan du hitta massa andra roliga/re saker. Kanske ett bra ställe att inhandla alla julklappar på? Du får om du vill allt inslaget och kanske direkt hemskickat till den som skall få presenten. =o)

Regn, snö eller bara grått...

Har ni tittat ut idag?
Inge skoj alls. Regnar det eller är det snö? Tror faktiskt inte det spelar någon roll då det e så himla grått o trist ute. Hoppas att det slutar mot kvällen då man ska ta sig ut. Ikväll är det spelning på G igen. Inte jag som ska spela utan sambons bror. Tror förmodligen att det blir en lugn kväll då både jag o sambon har lite ont om pengar just nu. =o(

Sambon sitter på kontoret o jobbar, själv blir det Farmville. Fattar inte varför jag fastnat för det där spelet egentligen. hehehe

Jo fortsätt gärna att komma me förslag på vad man kan köpa i Thailand.

Bilar som blev till granar....

Tiden rinner iväg och snart är det som sagt jul. Några som tar julen på stort allvar är Ahlgrens. Dom kommer nu ut me deras julkollektion.


Kan man motstå detta verkligen??

Jag kunde helt enkelt inte låta bli att gå in på Nelly´s rea igen. Även då jag fortfarande e lite små sur för det jag missade igår så tänkte jag ge dom en chans till. Och idag fastnade jag faktiskt för lite nya skor. Jag äger inte många par med klack över 5cm, så jag tänkte att det kunde va kul att testa ett par högre. Vad passar då inte bättre än att köpa ett par svin billigt hos Nelly?

Så jag hittade dessa och självklart slank en liten partyväska med ner i korgen.
Skorna kostade 100:- och väskan 60:-, det kallar jag ett kap. =o)


Zombie i dvala...

Känner mig som en zombie idag. Går fortfarande runt i dvala även då jag redan varit ut o fifflat me "projekt1" hela förmiddagen. Antingen är det för jag sov så otroligt dåligt inatt pga mina nässelutslag som kliar så inåt skogen eller så är det för att jag börjat ta antihistamin tabletter oxå pga nässelutslagen.

Tur att det är fredag idag iaf så man har helgen till att slappa. Även då jag e arbetslös så glider jag inte runt o slappar hela dagarna. Det blir väl nån timme hit o dit, men annars har jag grejjer inbokade hela tiden. Just nu hoppas jag verkligen att mina nässelutslag försvinner till på måndag. Annars får jag lite problem att gå på Filmgalan. Vad tusan skall man ta på sig om jag verken kan bära byxor eller skor?? Eftersom hela min garderob endast består av jeans så försöker jag ha på mig mjykisarna så mycket som möjligt. Fötterna är insmorda med "Ice power" och ett par resestrumpor som andas. =o) Tur att jag inte ska me till Thailand på onsdag. Hade varit lite små jobbigt att gå runt där i värmen med mjykisar hela dagarna då man inte vågar visa sig i bikini.

Men men jag är glad så länge nässelutslagen inte flyttar sig upp mot armar, nacke o ansikte.

Ska gå o lägga kantareller i blöt inför kvällens middag. Trist någ blir det fläskfilé idag igen. Känns som vi ätit det varje helg dom senaste veckorna. Men det blir lätt så när man har frysen fylld me fileér. hehehehe

Shopping i Thailand..

 

Som jag berättat tidigare så åker sambon till Thailand nästa vecka utan mig. Eftersom jag vet hur han funkar ang shopping så kan jag inte säga: -Köp något roligt med dig hem till mig. Utan jag måste säga exakt vad jag vill ha. Tyvärr är det ända klockor som jag kommer på nu. Ni som varit i Thailand, vad köper man billigt där??


Det suger ibland....

Jag trodde verkligen att jag höll på att göra ett kap på Nelly´s stora höstrea. Slängde ner en Mini Styler
HH Simonsen i kundkorgen. Den har kostat 249:- men nu kostarden endast 149:-

Tror ni jag blir förbannad när jag väl ska gå till kassan o betala o får ett meddelande om att den är borttagen från min korg då den är slutsåld!! Det var ju lixom det ända jag hittade på rean. =o(

Det var inte jag som tog tid på mig att gå runt o titta utan det var shopen som vart otroligt seg. Så jag fick minsann gå därifrån med svansen mellan bena.

Har ni hittat något på rean?

Vad använder du till vardags?

Jag e lite nyfiken på vad ni använder för produkter till vardags när ni fixar till er. Många använder så otroligt mycket olika produkter när dom ska på fest, så jag tänkte börja me basen/vardags looken.

Det jag själv använder är:

Rengörning
Intensiv foam remover
Treatment toner
Creme - Day time

Underlag
Reflex cover - light
Sportfoundation - Latte
Loose powder - Cream

Makeup
Tribrow color
Microshadow - Muffin
Kajal - Remember the time
Mascara - Long lash

Några gånger per vecka försöker jag oxå lägga en moisture mask o treatment mascara.

Så där ser en vardags look ut för mig, iaf basen. Jag brukar oftast använda en annan skugga över ms - muffin. Jo allt kommer ifrån Make Up Store om inget annat näms. Men det har ni säkert förstått att jag e helt såld på alla deras produkter. =o) Släpp lös mig där inne me obegränsat konto o affären skulle bli tom....


Testa nya produkter o tjänster!

Jag har registrerat mig på Buzzador.com och föreslår att du också gör det!
Som Buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som Buzzador är ancan) https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1〈=SE&refstr=ancan

 


42 dagar kvar..

Kanske lite tidigt, men fy vilken julkänsla jag fick efter ha varit ut i brevlådan o hämtat in nya "Allt om mat". Massa roliga saker inför julen. =o)

Vi har dock verken bestämt vart vi skall vara i år eller om vi överhuvudtaget skall fira jul. Men känner jag min sambo rätt så kommer det minsann firas en traditionell julafton antingen hos oss eller hemma hos hans föräldrar. Så det är väl kanske dax att börja spåna lite på årets önskelista.

Har ni börjat skriva era önskelistor?

Tshirts i mängder...

Älskar tshirts med massa roliga tryck. Hade jag pengar så skulle jag köpa mängder. Dock finns dessa bara upp till storlek 42 hos H&M. =o( Men snygga e dom...


Och så fick man svar...

Jag berättade för några dagar sedan om otroligt fula utslag jag fått på ben och fötter. Då visste jag inte alls vad det var, men nu har jag fått svar. Det är nässelutslag och imorgon ska jag införskaffa antihistamin. Skönt att veta vad det är, men nu återstår att ta reda på varför jag får dom. Troligen är det alla mina stuprör som jag lever i. Tydligen så har det gjorts undersökningar om just Cheap Mondays jeans att dom innehåller ett ämne som kan ge utlsag. Så vi chansar på det genom att inte använda dessa jeans under några dagar och se om det försvinner.

Skulle det inte vara jeansen kanske det är mina converse som täpper till. Ja vet jag, nåt e det iaf som jag dagligen kommer i kontakt med. Jag lider inte av utslagen så länge jag slipper visa mig barbent. =o)

Nellys Hemliga Rea



Vi ger dig nyckeln till Nellys Hemliga Rea
– 50-60% rabatt på över 500 varor


Nu behöver vi göra plats för julens festnyheter på Nelly, och därför bjuder vi på en hemlig Rea med upp
till 60% rabatt på över 500 varor. Som medlem på Nelly.com får man exklusiv förtur och kommer in på
REA-avdelningen redan tor 12 nov kl 19.00. REAN öppnar sedan för allmänheten mån 16 nov kl 10.00
.

Koden är SECRETSALE, och den anger man direkt när man kommer till vår REA, så låser vi upp låset.


Min vecka 46



Skönt att inte ha så mycket inbokat. Men det vore kanske snäppet bättre om man kunde sprida ut sakerna lite mera under veckan ist för att alla skall ligga på samma dag. =o) Jobbigt att vara arbetslös ibland. hehehe

Kort info om konserten.

Jag har inte glömt bort att berätta om gårdagens konsert. Med ett enkelt ord kan jag säga att den var GRYM!.

P!nk tar sin konsert på en helt annan nivå. Det går bara inte att stå still där på golvet framför scenen. I varje ton gungas man med. Hela crewet bjuder på sig själva o gör denna kväll magisk. Att hon spelade andras låtar under konserten gjorde mig inget alls, hon gjorde dom grymt bra. Nu hoppas jag bara att hon fortsätter på denna nivå och släpper flera skit bra plattor.

Kommer att slänga upp bilder från igår under kvällen, kameran ligger på laddning nu bara.

Ang. Skärpning Lindex...

Såg inatt när jag kom hem ifrån konserten att jag fått en kommentar som gjorde mig lite arg. Eller rättare sagt den var skrattretande. Istället för att gå in på personens blogg och svara så beslöt jag mig för att skriva direkt här i bloggen.


Denna kommentar fick jag:


Mitt svar:
På tiden att ni smala får en egen kollektion? Vart har du varit när H&M o TopShop släppt alla deras externa design kollektioner? Kan ni vara snälla o räkna upp dom klädkedjor som släppt en extern klädkollektion till oss "stor vuxna" människor, tack. Oftas när det kommer in special designade kläder till olika kedjor så kommer dom inte alls i storlekar över 42. Väldigt sällan i storlek 44. Varför ska inte vi som har storlek 44 o upp få ta del av dessa snygga kläder som kommer ut någon gång om året? Det finns ju bra många fler butiker för smala människor än stora. Gina Tricot o BikBok har sällan storlekar över 42-42. Lindex, Kappahl o H&M har avdelningar för stor vuxna. Visst men hur snygga är oftast dom kläderna? Dom är inte speciellt tuffa eller ungdomliga.

Så jag tycker din kommentar saknar helt mening Caroline, tyvärr.

Konserten va...

6e2a5e53bbbd96a3caea4e84b0fc5c32.png

Kolla varifrån!

Konserten va grym!! Nu ska jag hem o sova, upp tidigt imorgon för möten o "projekt1"


Skärpning Lindex...

Sitter o tittar lite på Lindex.se för att se över deras "nya" kollektion "Affordable Luxury". Hittar faktiskt några snygga plagg som jag skulle vilja prova. Men till min fasa ser jag att alla plaggen endast säljs i storlekarna 36-42. Jag är på gränsen att jag kan ha en 42:a, men har helst 44 för att det skall sitta bra.

Blir förbannad och går där efter över till Aftonbladet för att se om det hänt nåt skoj i landet eller om det står något om kvällens konsert. Ser då att dom har en artikel om just Lindex nya kollektion. Folk är rasande över storlekarna och till Lindex försvar säger dom:

"Kläderna finns enligt Sofia Brax i storlekarna S och M, där S motsvarar storlek 36-38 och M motsvarar storlek 40-42. Anledningen är att Lindex säljer bäst inom just det spannet.

– Det är vårt beslut att den här designen ska gå till de grupper som handlar mest.

Sofia Brax säger till Aftonbladet att Lindex varit i kontakt med kunder som varit besvikna eftersom kläderna varit för små. Men kunder som inte passar i kollektionen kan hitta andra kläder i sortimentet.

För kunder över storlek 42 rekommenderar Sofia Brax Lindex märke för storvuxna kvinnor.

– För större kvinnor har vi Lindex Generous. Större kvinnor vill gärna ha en annan passform."


Emma Wiklund som är Lindex ansikte utåt trodde jag var helt emot det där med att endast "smala" personer skall kunna hitta snyggt mode. Hon skall vara en förebild och se till att alla trivs med hur dom ser ut.

Men en annan sak som jag reagerade på i artikeln. Sen när blev storlek 42 för STOR VUXNA?? Snacka om dubbla budskap ifrån den där klädkedjan. Nåt som gör mig ännu mera förbannad. Mycket av deras kläder för "stor vuxna" får en att se ut som en färgglad potatissäck. Även då jag e "stor vuxen" så vill jag ha kläder som jag känner mig kvinnlig och sexig i, inget tant och larv tack.

Så SKÄRPNING LINDEX innan ni tappar en stor skala trogna kunder bland oss STOR VUXNA!


Det här är inte alls bra....

Det här e inte alls bra. Igår kväll gick jag runt o frös, hade ont i kroppen och kände mig allmänt deppig. Efter ha försökt somna i över 2 timmar gick jag upp på toa, samtidigt tog jag tempen. Japp jag hade feber! Grattis säger jag bara.

Idag mår jag dock bättre om man bortser ifrån magknipet. Men det har sin narturliga förklaring. "Projekt 1" har jag skjutit på ett tag, ska dit om en stund och trixa fram till 15tiden, hoppas det inte drar ut på tiden. Och sedan hoppas jag att sambon hinner komma hem innan jag ska vidare till Globen. Han sitter nämligen på busskortet. Biljetterna till konserten är utskrivna och bord är bokat på Globen Star. =o) Självklart är både stereon o poden laddad med massa P!nk.

Nu får ni hålla tummarna för mig att febern inte kommer tebax.


9månaders väntan....

Den 23 februari köpte jag två biljetter till P!nk. Imorgon är det som sagt dax att gå ta sig till Globen och förmodligen titta/lyssna på en oförglömlig konsert. Ser verkligen fram emot det. Har precis skrivit ut biljetterna och funderar vad tusan man skall ha på sig. Eftersom vi har ståplatser så vill jag inte ha för mycket kläder eller en stor väska.

Det blir en lite små stressig dag imorgon då jag ska hålla på me "Projekt 1" fram till 15 tiden och sedan försöka ta mig hem fort för att göra mig iordning. Klockan 18 ska jag vara inne på Globen och träffa resten av tjejerna. =o) Så nu måste jag faktiskt stänga av datorn och fortsätta med mina uppgifter som skall vara klara när jag ska träffa coachen på onsdag morgon....

Natti natti!

P!nk tomorrow!!

Sitter o laddar inför morgondagen! Ska bli så otroligt roligt o häftigt i Globen. Sist jag var på P!nk hade jag min sambo med mig och vi hade sittplatser. Imorgon är vi ett gäng tjejer och vi har stå platser. Kan det bli bättre!!


Den som väntar på nåt gott, väntar aldrig för länge. =o)

Whii idag var det nästan som julafton när jag gick till brevlådan. Det låg TVÅ paket till mig där. Ett lite små ointressant, då det innehöll radondosor som vi ska hänga upp i huset. Men det andra, det största paketet. Det var ett intressant. Tack Wysteriia!


Kan man bli en riktig looser...

Jag känner mig som en looser idag. Vaknade me världens huvudvärk och ju längre tiden gått idag desto ondare har jag fått i kroppen. En riktig looser som inte pallar en frost natt längre.

En saga kort. Jag o sambon åker in till Kungsholmen för att bowla me hans syskon. Vi kör fyra serier och dricker öl under tiden. Självklart vinner jag alla serier o totalen. =o) Efter det sticker vi över till Skotish pub o äter samt tar några till öl. Väldigt trevligt. Vi beslutar oss för att åka in till Gamla stan o gå på Liffey´s som kör live spelningar. Självklart blir det en hel del öl. Eller inte för min del, jag dricker faktiskt bara Bulmer. Så himla gott o det får mig verkligen att sakna tiden i Dublin. Det blev inte alls speciellt sent, tror vi var hemma nån gång vid 02.

Men shit va sliten jag är idag. =o(

Har försökt göra så lite som möjligt fram tills att Louise me familj äntligen kom hälsade på oss. Tack gumman för att ni kom hit! Barnen va lika glada som vanligt, kanske säger för mycket nu men jag skulle faktiskt kunna ta och kidnappa dom en helg. =o) Kram på er!!

När dom åkt åt vi lite lätt i vardagsrummet och kollade på "oskyldigt dömd". Där efter somnade sambon i soffan och jag fortsatte att titta på tv. Nu har jag fått upp sambon till sovrummet och jag själv funderar faktiskt på att gå o lägga mig me.

Bara en liten besvikelse...

Hemkommen från city efter ett besök på Monki o Make Up Store outleten. Är lite besviken på Monki då endast en av fem tröjor fanns i butik. =o( Men jag köpte en bonus ist. En ny skarf.

På outleten blev de en sminkväska, tre ögonpennor o ett par manchettknappar. =o) Väldigt nöjd. På väg till bilen tog vi en sväng förbi Hötorget för att köpa lite svamp. Hela 3kg kom jag hem med. Så nu har jag svamp i hela köket och vet inte riktigt hur det ska funka att ha folk där imorgon.

Jag ska strax iväg igen för att mig in till stan och spela bowling. Så jag återkommer imorgon me lite foton på det jag köpt idag.

Ciao ciao så länge...

The killer...

Jag är helt överlycklig idag. Inte bra pga igår då jag shoppade massa utan att jag har faktiskt ätit en clementin. Hahaha kanske inte så mycket å va glad över tycker du, men för mig e de BIG TIME!

Sen 15år tebax har jag varit hyper allergisk mot just clementin, mandarin o apelsin. Äter jag nåt av de torkar mina stämband ut o jag blir skit dålig. Innan jag blev allergisk älskade jag att äta just dessa frukter, så jag har gått i 15år o suktat efter få äta dom. Idag fick jag någ o tog en av sambons clementiner. Tänkte att de gör ju inte så mycket om jag blir av me rösten nu när man e arbetslös o alla går runt me taskiga röster.

Slängde mer eller mindre i mig den. Han inte njuta så himla mycket, men älskade smaken. =o) Och jag lever fortfarande. Nu ska jag ju inte ta o äta flera om dagen, men nån då o då kan man ju alltid una sig.

Nästa mål e "the killer" apelsinen. Den värsta frukten av dom alla. Men å så gott. VILL HA!!!

Monki, monki, monki....

Jag fick blodad tand igår när jag var på Monki. Nu vill jag tebax o shoppa mera.....


Stoppa mig, det e helt galet!!

Jag kan helt enkelt lägga ner det där me shoppingförbudet, det går bara inte helt enkelt...

Idag har jag vart in till city på marknadsundersökning, MEN jag stannade o shoppade lite på vägen dit. Jag är helt överlycklig. Så lycklig att jag nästan glömmer bort hur ont i magen jag haft/har hela dagen.

Jag har shoppat massa på Make Up Store. Allt nedan fick jag för 350:-. Allt är helt, oanvänt och icke skadat!!



Handväska från KAOS, Armband, Ring, Brosch, Rund borste, Halsband, Moisture mask, Reflex Cover light, Treatment toner och Intensive foam remover.

Kan ni gissa vad jag ska göra på onsdag när jag ska in till City igen? =o)

Karriär- och jobbcoaching

Medan sambons middag står i ugnen tänkte jag berätta lite om karriär- och jobbcoaching som jag går på just nu. Som jag berättat tidigare är jag arbetslös sen augusti, men arbetsbefriad sen i maj. Igår fick jag träffa min coach för första gången. Coachen fick jag via TGIF.

En karriär- och jobbcoaching skall kunna hjälpa till med din framtid inom karriären. Kanske hittar du inte drömjobbet på direkten, men denna person skall hjälpa dig att hitta en rödtråd. En tråd som förhoppningsvis hjälper dig fram till just ditt drömjobb. Det som är perfekt just nu är att om du är arbetslös så har du möjlighet att få en coach gratis via arbetsförmedlingen. Är du som privatperson o icke arbetslös så kan såna här möten gå på strax över tusen lappen per gång.

Nu kan jag ju bara tala om min coach och inte för alla andra. Men jag trivs otroligt bra med denna person. Hon får en att se på helt andra sätt. Motivationen flyger upp ifrån 20% till 120% så fort man kliver in på hennes kontor. Självklart har hon gett mig lite uppgifter som jag ska slutföra inför nästa möte. Vi kommer att träffas 6ggr under loppet på 3månader.

Dom uppgifter jag har fått till nästa vecka är:
Vilka styrkor har du? (gäller alla områden)
Din drömbild av din nya arbetsplats. (allt ifrån färg på väggar till smak på kaffet)
Inom vilka brancher vill du jobba?
Vilka tjänster vill du arbeta med, och varför?

Det ser inte mycket ut så där, men sätt dig ner och fundera just på dom här frågorna. Nöjd dig inte me 5 svar på varje fråga utan ge det verkligen tid och försök komma på så mycket som möjligt. Jag lovar att du kommer fastna någonstans. Fråga 1 kan du ta till hjälp av vänner, släktingar, familj och gamla kollegor.

Har ni har/haft en coach som hjälpt er just inom karriären?

Min plan för dagen...

Har ni tittat ut idag?
Är det inte fantastiskt att vintern äntligen är på väg. Lite små synd bara att regnet inte kan hålla sig borta nu och låta snön få lägga sig vit o fin på marken.

Planen var att inte lämna huset idag, måste tyvärr spräcka det då jag ska in till city ikväll o gå på markandsundersökning. Men fram till dess tänker jag inte gå utanför dörren. Just nu sitter jag o jobbar på alla uppgifter min coach gav mig. Inte enkelt kan jag lova...

Sambon ligger o sover, ska fara iväg till Gbg om några timmar. Så me andra ord kommer jag kunna sitta här ikväll igen utan bli störd. Vet dock inte när jag kommer hem, kommer inte ihåg hur länge undersökningen skulle hålla på. Hoppas dom bjuder på lite mat, tror inte jag hinner laga mig något innan.

Om en liten stund ska jag ha sanering av min handväska. Såg precis att Bull krypit in i den o somnat. =o)

Biig problem....

Nu e det äckelvarning, så e du känslig ska du inte kolla på fotot nedan.

Som jag berättade för ett tag sedan har jag problem med utslag på ben o fötter. Fattar inte varför jag får dom. Visa dagar kliar det och andra inte. Utslagen sitter i 2-3 dagar och sedan försvinner dom i några dagar. Nu under kvällen har jag märkt att jag fått mycket mera utslag över hela benen o fötterna. Försöker gå igenom vad jag gjort eller haft på mig idag som kan vara liknade dom andra gångerna jag fått några.

Har ni sett någe liknade?? (klicka på bilden för att få den större)


Ja jag har håriga ben! Men det e bara för att jag inte vågar använda mitt raklödder så länge jag har utslag...

Usch nu känns det som jag vikt ut mig. hehehe

Örhängen i mängder tack...

Jag köpte som sagt två par örhängen idag. Paret längst till höger och stenarna i mitten kommer ifrån Complement/Åhlens, dom andra tre paren är ifrån H&M. Nu har jag tydligen kommit in i en period då jag har för mycket armband och då gått över till örhängen. Nåt man inte kan få för mycket av. =o)


Så cool o snygg...

Så där ja, nu e jag hemma igen. Det är hur tyst som helst här hemma, sambon har åkt till malmö o Bull ligger o sover i någon gömma. =o)

Tänkte visa min snygga scarf som kom med posten idag. Tack Matilda! (Jag vann en auktion hon hade i förra veckan).



Man kan se en glimt av mina nya coola örhängen som jag köote idag oxå. Återkommer me bättre bild på dom. Först ska jag ta mig ner till frysen och se om sambon lämnat kvar några bullar till mig. =o)

Det kommer mera...

4 november och det snöar hemma hos mig. =o) Eller snöar kanske var att ta i, det faller mini mini flirtisar från himlen...

Är nyss hemkommen efter ha varit en sväng in till city o träffat min coach. Väldigt skojigt o givande. Kommer berätta mer om det ikväll. På väg ifrån coachen till tåget steppade jag in i lite favoritbutiker som Monki, Ordning & Reda, Make Up Store, Weekday o Åhlens. Köpte en tröja på Monki o två par örhängen på Complement/Åhlens och självklart en foundation ifrån Make Up Store. Eftersom jag har lite ont om tid nu då jag ska iväg till "Projekt 1" om några minuter så kommer jag visa det jag köpt lite senare ikväll när jag kommit hem. Kommer kunna sitta här under hela kvällen då sambon far ner till malmö för att jobba idag.

JOO! Jag fick ett paket med posten idag. =o) Whii så glad och så snyggt...

Rödahund kanske??

Det blir tyvärr inte så mycket bloggande för min del alls idag. Har som sagt varit borta hela dagen och sitter nu o skriver recension samtidigt som jag försöker fixa lite inför morgondagen. Juste tusan, måste ladda poden! Men vart tusan har jag gömt den. Usch vill inte sitta o åka in till city imorgonbitti o inte ha nån musik....

Nåväl, letar efter den snart. Nu ska jag ta reda på vart jag ska imorgon. Finns det någe jobbigare än att virra runt helt borttappad och inte ha en aning om hur man hittar till sitt mål? Nee tönt som jag e så skriver jag alltid ut en väg/gå beskrivning innan jag åker hemifrån. Helst me tabellen för tåg o buss me. =o)

Jag har faktiskt ett problem. Under som senaste veckorna har jag fått skumma utslag/prickar på ben o fötter. Ibland kliar dom och ibland inte. Första gången trodde jag verkligen att de va röda hund, men jag hade tydligen fel. Dom sitter i max 2 dagar kan sen vara borta i flera dagar innan det dyker upp nya. Tänkte att det kanske var tvättmedlet, men borde jag inte få på överkroppen då oxå? Jag har inte börjat använda nån ny kräm eller faktiskt inte heller nytt tvättmedel. Tvål är detsamma som förut så jag vet faktiskt inte vad det kan vara. Nån som vart me om liknade???

Slänga in lite...

Sorry! Har varit lite frånvarande idag kan man säga. Stack iväg tidigt imorse för att fortsätta me "Projekt 1". Kom nyligen hem och måste nu springa ner i tvättstugan o slänga in lite tvätt innan sambon kommer hem. Återkommer lite senare ikväll då jag ska fota o skriva inför en recension och förbereda lite inför morgondagens möte med min coach.

Ciao ciao så länge....

Fantasier o idér bara flyger omkring...

Jag har så mycket idér och inspiration som måste ut. Vill hitta platser o modeller som jag kan fota och sitta o retuschera. Måste lura iväg lite folk igen lr. Det tycker upp idér hela tiden som jag vill förverkliga. Men just nu känns det bara som att antingen suger vädret eller så hittar jag inte dom där rätta ställena att fota på. När man surfar omkring så ser man så otroligt vackra o häftiga foton hos folk....

Jag vill flytta till en coolare stad där det finns övergivna hus, rivna murar, mörka tunnlar, stora färgglada skogar, läskiga kyrkogårdar.

Men framför allt vill jag ha mycket bättre kamera. =o) Vågar man fråga sambon?

usch det är så mycket jag skulle vilja göra rent allmänt. Hade jag haft bil o körkort hade jag bara kunnat sätta mig i bilen å sticka till platser hela dagarna. Hade jag pengar skulle jag kunna åka in till city varje dag o fota snygga, coola o udda personer. Funderar faktiskt på att ta mig in till Gamla stan nån dag o fota lite. Häftigt me alla löven och när det börjar bli lite mörkt på kvällen lyser alla gatulampor upp. Nån som vill joina?

Brittan - 3

Alla har säkert redan hunnit se Britney Spears nya musikvideo "3". Bara jag som e lite sen, eller så har jag faktiskt inte brytt mig så mycket om att den skulle släppas. Men för en liten stund sedan snubblade jag in på den och var självklart tvungen att se vad denna hysteri varit om. Det slog mig att hennes danssteg inte har utvecklas så mycket genom åren. Det är fortfarande dom där typiskt "Brittan" stegen i videon. Sången skall vi någ inte tala om då jag inte alls gillar den. Men jag ser inte ner på dom som tycker om henne. Det är som sagt inte min musiksmak överhuvudtaget, alla kan inte vara lika.



Jag vill ha musikvideos me lite handling, nåt som fångar. Denna var långt därifrån tyvärr...

Ett mysterium är löst....

Nu vet jag varför var o varannan strumpa har hål i sig. Det finns inga råttor i tvättstugan. Men däremot katter i strumplådan.


Bjuder till lite...

Hör hur det knakar i hela huset när det e storm ute. Hade tänkt att gå ut och klippa ner rosenbusken innan husvagnen kommer tebax i kväll. Imorgon när man vaknar kanske huset står på en annan tomt. =o) Men jag skiter någ i det. Bjuder på en ego ist.


De va lite som IDOL audition...

Har någ varit iväg på sveriges snabbaste/kortaste arbetsintervju. Han jag verkligen sätta mig ner innan det var slut? Kändes inte så iaf. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om den där intervjun. Gick de bra eller dåligt, kommer dom ringa?

Anledningen till varför det gick så otroligt snabbt idag var för att dom skulle träffa så många och sedan gallra bland oss sökande för att återkomma under veckan. Det var lite som IDOL audiotion.

Så nu är det bara att ha telefon igår hela veckan och hoppas på att dom ringer. *håller tummarna*

Nervös..

Håller på att göra mig iordning. Om ca 30min kommer min far o hämtar mig för att köra mig till en arbetsintervju. Usch tycker inte alls om sånt där, tror fortfarande inte jag har bestämt mig vad jag ska ha på mig. =o(

Stress stress... Återkommer sen när jag kommer hem.

Finns inga ord som kan beskriva....


Helt enkelt årets viktigaste...

Hoppas ni mår bra nu alla ni som var ut o festade in Halloween igår. =o)

Själv mår jag prima, tror jag iaf. Ska snart åka iväg en stund o hjälpa min mor med sin dator. Men innan har jag suttit o hållt på lite me mina naglar, finputsat på cv och funderat på vad jag ska ha på mig imorgon. De e måndag och jag har inget jobbet att gå till imorgonbitti, MEN jag ska på min första arbetsintervju imorgonbitti. E så himla nervös. Finns det någe läskigare än att sitta mitt emot nån annan och bli utfrågad?

Jag har iaf bestämt mig för att vara mig själv helt o hållet imorgon. Tänker inte hålla på att klä upp mig, ska komma precis så som jag tänker gå kläd om jag får jobbet. Varför hålla på att göra sig till? Man ger då bara en falsk bild av sig själv. Men visst jag tänker inte ha trasiga jeans, skitig tröja eller helt ruffsigt hår. =o) Nu ska jag ringa o fråga min snälla far ifall han kan tänka sig att köra mig dit imorgon. Har absolut ingen aning om hur jag tar mig dit kommunalt. =o(

Undrar om jag hinner ta mig någonstans innan dagens match tar slut. För er som inte vet så spelas årets viktigaste match nu kl 15:00. Göteborg mot AIK. Kan det bli mera spännande? Fram me telefonboken o se om jag kan få tag på nån me Canal +.

RSS 2.0