En förklaring..

En förklaring till inlägget nedan, men jag tycker ändå inte att den duger.

Taget ifrån tv4.se: "De svenska rollerna är från början inspelade på svenska och dubbade till tyska för den tyska publiken. De tyska rollerna är i den version som visas i TV4 dubbade till svenska för TV4:s tittare."

"Kommissarien och havet, baserad på Mari Jungstedts böcker om kriminalkommissarien Anders Knutas på Gotland, är samlingsnamnet för de fyra filmer som sänds i TV4 under hösten. Filmerna heter Den du inte ser, I denna stilla natt, Den inre kretsen och I denna ljuva sommartid.

Robert Andersson (Walter Sittler) är kriminalkommissarie och bor på Gotland med sin danska fru Line (Paprika Steen) och två barn, Ida (Charlotte Lüder) och Niklas (Sven Gielnik). Livet på ön är dock allt annat än idylliskt då Roberts vardag består av att lösa olika typer av svåra brott och mysterier.

Den du inte ser, I denna stilla natt, Den inre kretsen och I denna ljuva sommartid spelades in på Gotland under somrarna 2006 och 2007. I övriga roller syns Inger Nilsson, Ola Rapace, Sofia Ledarp, Per Morberg, och Tomas Hanzon."

Självklart kommer jag fortsätta att följa denna serie då jag tyckte den var bra. Försöker dock inte att titta på skådisarnas munnar när dom pratar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0