Åter hemma i svedala....

Det blev en lång resa hem igår. Trodde det skulle gå smärtfritt då vi egentligen inte hade något att passa. Bull som är van bilåkare, han säger inte ett ord under hela bilresan. Just denna resa tar som sagt mellan 11-13 timmar.

Men denna gång tog det bara 1½ timme innan han satte igång och låta. Då han inte slutade bestämde vi oss för att köra in på ett P och se vad han ville. Vi testade med mat och göra iordning en låda åt honom. Men icke. Han fick åka in i transportburen igen och så drog vi igång fläktarna för fullt. Inte ett ljud ifrån honom sen på ca 10timmar. När vi var jäms med Uppsala satte han igång igen. Denna gång kunde vi inte stanna eftersom det var motorväg o helt kolsvart ute. Några minuter senare märk vi att han tyvärr inte kunnat hålla sig utan kissat i buren. Ca 30min senare var vi hem. Men de e verkligen inte roligt att höra hans jamande bak i bilen när man åker. Lider med honom.


Men som sagt, nu e vi hemma. Kom hem vid 03 inatt och kunde sova ut till 10 idag. Nu är det fullfart i tvättstugan för att tvätta om alla kläder som skall packas imorgon. Måste oxå hinna vattna gräsmattan i mängder då den e snustorr.
Återkommer lite senare me bilder o sånt ifrån resan...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0