Vilka är det som är idioter egentligen??

Jag har startat krig med kommunen för några veckor sedan. I förra veckan fortsatte jag och idag bröt andra världskriget ut. Idag kommer det inga snälla ord ur min mun när det gäller pendlare som tar bilen till tåget och pakerar den där dom får lust.

Där dom får lust är just på våran gata. En gata där man vanligtvis skall kunna möta en bil utan problem. Nu när det är vinter o massa snö går inte det längre. Och svårare är det när dessa pendlare pakerar sina bilar längst vägen. Visa dagar är dom så himla smarta tydligen att dom parkerar på båda sidorna av gatan. Och dom tror verkligen att en personbil skall komma emellan. IDIOTER!! Och just denna dag är det soptömning. Men icke, för andra veckan irad får vi behålla våra sopor. Imorse såg jag till att alla bilar fick parkeringsböter, men det hjälper tyvärr inte oss (alla på gatan) att bli av med våra sopor. Dom ska ha himla tur att det inte är sommar o varmt. Då hade jag hotat med att ta alla sopor och slänga dom utanför kommunalhuset. Nåt jag inte orkar nu när de e så himla kallt. Plus att det skulle inte lukta lika illa nu heller.

Problemet säger dom att det inte finns tillräkligt med infartsparkeringar för alla pendlare. Men vad faan rör det mig? Är deras jäkla parkeringsplatser viktigare än säkheten på våran gata. Skulle nån behöva ambulans eller brandkår nu under vinter kan dom glömma det. Nee tyvärr du får brinna inne för vi kommer inte fram på gatan.

Jag bryr mig egentligen inte så mycket om att vi inte får soporna tömda. Det e inte det som är poängen, utan att kommunen inte bryr sig om säkerheten för dom som bor på gatan.

Nee nu ska jag gå o avreagera mig lite på Melodisfestivalen som jag inte hunnit se ännu...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0