Kolla in deras utrustning...

Var det någon som såg när damerna spelade mot Schweiz igår? Försökte hitta någonstans i tidningarna om själva matchen, men ne man var tvungen att gå in under själva OS fliken för att få en liten rubrik.. Men men dom vann iaf. Fast det va inte riktigt det jag vill komma fram till här.

Har dom några sponsorer egentligen? Ni som såg matchen la ni märket till deras utrustning? Hjälmarna är tagna ifrån 70-80 talet. Det var endast Kim som hade en lite mer mordern hjälm om man jämnför med Schewiez keeper.



Nee satsa lite pengar på tjejerna, dom kommer faktiskt gå långt. Är garanterad över att dom inte kommer hålla på att mjäka med massa skador som visa andra herrar. Visst det ser lite skoj ut när damerna är ute på isen och lirar men va tusan, dom tar sig.

Kommentarer
Postat av: anna

Just i OS får de ju inte använda sig av reklam, förutom Nike som lyckats fått in sitt lilla märke ändå på något sätt haha. Men jag håller helt med dig, men det är förstås inte lika lockande att gå in och sponsra när de inte får reklam för det :] Men i VM och allt annat så!



Hoppas du har en härlig dag!

2010-03-15 @ 11:25:57
URL: http://madeinjapan.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0