Testar bara den nya funktion lr nåt

Testar bara den nya funktion lr nåt. Så nu kanske man kan mobilblogga ordentligt o inte bara skicka en massa bilder. =o)


Schyssta goodiebags....

Sitter o väntar på att hårfärgen skall ha verkat klart. Kände för lite förändring, kanske inte så mycket dock. Men jag fick en chock igår när jag tittade i hiss spegeln och insåg att jag fått masssssa gråa hårstrån. *uscha*

Annars bjuder inte helgen på så mycket. Hade tänkt gå på Vip mingel på Café Opera ikväll, men tjejkompisen banga. Visst jag kan gå dit själv, men inte så kul. Nån som vill joina?? Schyssta goodiebags. =o)

Imorgon blir det förmodligen "Äntligen hemma" mässan i Kista. Sambon vill få lite tips o råd tydligen.

Så vad bjuder eran underbara lördag på då?

Mina innersta känslor...

Jag har varit på väg många gånger att skriva under dom senaste dagarna. Men jag vet inte riktigt vad jag skall skriva, vet väl egentligen inte nu heller. Vill bara ge ett livstecken ifrån mig.

Träffade min livscoach för en tid sedan. Tack vare denna person har jag kunnat ta mig framåt igen. Under den senaste veckan har min livsglädje kommit åter och jag har nu insett vad jag har att se fram emot. Man mår inte bra av att gå runt och tänka negativa tankar hela tiden. En inställning till det positiva behövs för att man skall må bra. Och det är precis det jag gör nu, även då jag inte riktigt fått medhåll på precis allt jag vill göra här i livet. Det är några små saker kvar. Vi är två som lever tillsammans och då krävs det att vi är överens för att allt skall gå bra.

Men som det ser ut nu är jag så otroligt glad över att ha träffat denna människa som stöttat mig. =o)
En stooor kram till dig!

Jag ska nu återgå till en solig dag ute på verandan....

"Om du kommer riktigt nära kan du höra min själ skratta"

Tävla om ett par Converse!



Den här tävlingen behöver ingen större presentation. Ni finner den hos Mathilda.

Desigual kommer till Täby...



Nu intar spanska märket Desigual den Nordiska marknaden. Den 22 april öppnar man upp sin första butik i Täby Centrum. Butiken rymmer cirka 250 kvadratmeter och kommer att erbjuda märkets dam-, herr- och barnsortiment.

Idag har Desigual 157 egna butiker i städer som New York, London och Paris och säljs i 5 000 butiker världen över. Märket grundades av schweizaren Thomas Meyer 1984 då han började designa T-shirts på Ibiza och utmärker sig med sin färgsprakande stil och en oändlig mix av olika mönster och tryck. Inget för den färgskygge alltså. Bakom framgångarna sägs passionen för färg, form, mönster och material ligga. Man siktar på att öppna minst 30 butiker i Sverige under de närmaste åren.

Känslomässigt ostabil..

Det är rätt dött ifrån min sida. Och förmodligen kommer det vara så i några dagar till. Just nu e jag känslomässigt ostabil och bestämmer mig då för att inte hålla på att skriva massa här. Det kan skrivas saker som jag inte borde skriva.

Det är inget allvarligt som hänt så där men det händer lite föör mycket nu som får mina känslor att åka dalbana. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka, tänka eller säga. Så det är helt enkelt lättast att bara vara tyst och fundera.

Kommer givetvis tebax så fort jag känner mig stabil igen. Men jag kommer inte sluta läsa era bloggar under tiden. Det är dom som får mig på andra tankar för några minuter. =o)

Ses om ett tag!

Test nr 1....



Nu ska jag starta Test nr 1. Var precis iväg och köpte mig LdB Ultra Moisturising Night Cream. Innan använde jag som sagt Make Up Store´s natt kräm även på dagen så varför skulle jag inte kunna ha denna på dagen oxå.

Lite info om denna kräm: For Dry skin. Nattkräm för torr hud som återfuktar och reparerar skadad hud medan du sover. E- och C-vitamin vårdar huden samtidigt som oljan från afrikanska Sheanötter effektivt återfuktar huden efter dagens påfrestningar.

Så jag tänkte använda krämen varje dag och se hur mitt ansikte ser ut om en vecka. Brukar oftast inte behöva mera tid för att kunna se om den gör något för mig.

Har någon av er använt denna redan?

Funkar inte denna så blir Test nr 2 denna: LdB
Nourishing Day Cream, For Sensitive Skin.

Dom säger att Påsken är här nu....

Dock inte hemma hos oss. Jag har inte pyntat något och denna morgon är precis som vilken helg som helst. Ja okej det e ju fredag och vi båda är hemma. Under dagen kanske jag blir inkallad till jobbet, men de bara hålla tummarna på att jag ev slipper.

Annars har vi inga speciella planer alls för denna dag. Inte nu längre iaf. Klockan är för mycket för att vi skall hinna med allt som vi planerade igår. Men men e det helg så är det. Jag ska iaf ta mig iväg snart och köpa två påskägg till imorgon. Vi e bortbjudna på påskmiddag hos mina föräldrar.

Vad ska ni hitta på i påsk?

Jo en helt annan sak. Är det någon som har nåt bra knep att bli av med förkylning? Jag har gått i över 2 veckor och varit snorig. Det är nässpray 3ggr om dagen som gäller fortfarande. På flaskan står det att man max får använda den i 10dagar. Oops!

E våren...

17e6eaf31ba4ab792cc2d43d973d56da.png

Kolla varifrån!

E våren på väg nu när knopparna kommit på syre'nen?


RSS 2.0