En vuxen 2åring lr en omogen vuxen....

Idag var det dax för mitt första bröllop. Har sprungit runt halva sverige för att hitta något att ta på mig, sambon har det enkelt då han redan har en snygg kostym. Hittade en klänning för någon vecka sedan, men ångrade mig. Så nu i veckan hittade jag en lång nougatfärgad klänning som jag ska ha med en kavaj. Vädret vill sig inte riktigt idag.

Men så var det de här me bröllop. Här hemma har jag en två åring som surar för att han inte vill gå. (Sambon me andra ord) Just nu sitter han på kontoret och e grinig. Det är ingen idé att prata me honom överhuvudtaget fråns vi skall göra oss iordning. Han får vara grinig helt enkelt jag orkar inte bry mig.

Om två timmar skall vi vara borta iaf och jag har inte lyckas hitta någon som kan köra oss. Får som sagt ingen hjälp av sambon. Men nu tänker jag iaf göra mig redo, skulle dock behöva åka o hämta en kamera innan oxå. Suck!

Får helt enkelt se hur det går...

Jag mår skit!

Var i väg till akuten för nån timme sedan då jag varit dålig i två dygn. Hela kroppen e bort domnad känns det som, mår illa, har ont i huvud o mage plus att jag e konstant trött. Dock hittade dom inget fel efter att jag lämnat både blod- o urinprov. Hem o sov dig frisk var det jag fick som slutbesked.

Jobbigt någ skulle jag behöva gå till frissan, fixa lite fejkbränna o ordna mina naglar innan lördagens bröllop. Får helt enkelt se hur de går me den saken.

Konserter genom tiderna...

Satt och funderade lite på vilka konserter/spelningar jag varit på genom åren. Några som jag inte är speciellt stolt över men kan förklara bort det att jag förmodligen var under 12år när jag gick på dom där.

Så dessa kan jag komma på just nu att jag sett:
Troll
Herreys
Jerry Williams
Lili & Sussi
Blossom
Vertical Horizon
Guns n´Roses
Dead by April
Iron Maiden x 2
Within Temptation
P!nk x 3
Robbie Williams
Takida
Good Charlotte


Och dessa har jag kvar att se i år:
Iron Maiden (för tredje gången)
Antrax
Hammerfall
Ozzy
Möntley Crüe
Slayer
Alice Cooper
Iggy & The Stooges
Imperial State Electric
Warrior Soul

Vilka konserter/spelningar har du varit på?

Klänning till salu...

Säljer en oanvänd klänning ifrån H&M. Det var meningen att jag skulle ha den till ett bröllop nästa helg men har hittat nåt annat. Så är någon intresserad av denna klänning i strl: 46.

Figursydd upptill och utställd nedtill med djup V-ringning fram och bak samt knytband under byst. Dold dragkedja i sidan. Fodrad. Santin i 100% polyester.



Pris: 100:- +  frakt 36:-
Kostade 299:-
Lämna en kommentar här om ni är intresserade.

Nu sitter vi på landvetter o väntar på att...

Nu sitter vi på landvetter o väntar på att få åka hem. Konserten va grym igår. Sån grym person!


Undrar varför de oftas e dyrare me tåg än ...

Undrar varför de oftas e dyrare me tåg än flyg me tanke på dess standard...


Götet by night

Nu sticker vi ner till Götet och åter lördagkväll.

So long!

Det blev bra tillslut...

10minuter efter att sambon kommit hem satt vi framför datorn och bokade resa till Götet. Det blir tåg ner för att sedan ta flyget hem. Då fick vi lite som båda ville. Sambon har tjatat om att få åka tåg någonstans då han aldrig åkt längre än till city (17min), och jag älskar att flyga. =o)

Så just nu kan det inte bli bättre. Hoppas bara att vädret håller i sig nu så att det inte blir skit dåligt väder me regn.

Saknar norrland...

Det har bara gått ett dygn och jag saknar redan norrland. Där kunde man sitta ute hela dagen utan att antingen bli sönderbränd eller flyta bort. Här går det knappt att vara ute nån minut. Tom Bull har gått o lagt sig under min byrå för att komma undan värmen.


Sambon har åkt iväg för att jobba lite på förmiddagen. När han kommer hem ska vi bestämma om vi ska åka bil eller ta flyget ner till Gbg imorgon. För min del spelar det egentligen ingen roll. Men ska det fortsätta vara så här himla varmt kan det vara skönt att ta flyget. Nackedelen i år är att vi skall bo på hotell. Dom andra gångerna har vi bott på camping, men e lite friare där och kan ta sin solstol o lägga sig på gräset. Tror inte hotellet blir så glada om man lägger sig på deras gräsmatta och solar. Eller kan man göra det??

Jaja vi får se hur färden blir iaf. På fredag ska vi ha skoj då blir det konsert!!

Från en till 13 på ett dygn...

Måste ju berätta om det lilla husdjur som kom till under semestern. Barnen på granngården hittade två ödlor medans vi klippte ängen. Självklart ville dom behålla en som husdjur o byggde ett fint bo till den. Då den var väldigt tjock om magen sa jag att den förmodligen skall lägga ägg snart alt föda levande ungar. (Vid det laget visste vi inte vad det var för ödla). Ett dygn senare la honan 12 små "ägg" (levande ungar i tunna små påsar).

Då dom vart så många ordnade dom ett större hem i ett stort akvarium. Barnen fångade insekter till dom så att dom skulle få mat. Efter några sökningar kom vi iaf fram till att det var en skogsödla. Så 13 ödlor bor nu bekvämt hemma i granngården detta år. =o)

Mamman och ett barn




Sommarläsning...



Jag har aldrig varit den som gillar att läsa. Men denna sommarresa har varit perfekt. Han avverka 3 böcker under en vecka o börja på den fjärde. "Sushi för nybörjar" får följa med ner till Gbg på torsdag, här hemma kommer jag inte fortsätta läsa något.

Den man älskar - Emily Griffin
Elsas mode - Sofie Fahrman
En shopaholic i väntans tider - sophie Kinsella

Sushi för nybörjare - Marian Keyes

Åter hemma i svedala....

Det blev en lång resa hem igår. Trodde det skulle gå smärtfritt då vi egentligen inte hade något att passa. Bull som är van bilåkare, han säger inte ett ord under hela bilresan. Just denna resa tar som sagt mellan 11-13 timmar.

Men denna gång tog det bara 1½ timme innan han satte igång och låta. Då han inte slutade bestämde vi oss för att köra in på ett P och se vad han ville. Vi testade med mat och göra iordning en låda åt honom. Men icke. Han fick åka in i transportburen igen och så drog vi igång fläktarna för fullt. Inte ett ljud ifrån honom sen på ca 10timmar. När vi var jäms med Uppsala satte han igång igen. Denna gång kunde vi inte stanna eftersom det var motorväg o helt kolsvart ute. Några minuter senare märk vi att han tyvärr inte kunnat hålla sig utan kissat i buren. Ca 30min senare var vi hem. Men de e verkligen inte roligt att höra hans jamande bak i bilen när man åker. Lider med honom.


Men som sagt, nu e vi hemma. Kom hem vid 03 inatt och kunde sova ut till 10 idag. Nu är det fullfart i tvättstugan för att tvätta om alla kläder som skall packas imorgon. Måste oxå hinna vattna gräsmattan i mängder då den e snustorr.
Återkommer lite senare me bilder o sånt ifrån resan...

Lever fortfarande men befinner mig i obygg...

Lever fortfarande men befinner mig i obyggden. Imorgon kväll far vi hem, räknar me att vara hemma tisdag fm. Uppdaterar då me massa foton...


Äntligen e vi på G..

Nu sticker vi på semester och kommer hem nån gång under vecka 29!!
Finns på Facebook o Twitter under tiden om jag inte kommer åt nån dator.

Ciao ciao...

Thjolahopp!

Imorgon vid den här tiden sitter jag förhoppningsvis i en bil på väg 100 mil norr. Dock har jag inte börjat me packningen än och imorgon har jag mängder me saker att göra innan vi kan sticka.

Har inte ens varit ut o vattnat gräsmattan. Skyller på att det började regna eller nåt. =o)

Nee vad ska man packa egentligen? Dom ringde o varna för ooooootroligt mycket mygg. Så de e väl långbyxor som gäller hela veckan. Och jag som måste hinna bli lite brun innan bröllopet i slutet på Juli.


Nee jag måste verkligen hoppa ner här ifrån och sätta fart annars får jag någ aldrig sova. Imorgon börjar min semester 15:01!!!

Julibröllop...

Om nån vecka ska jag på bröllop, och dom flesta förväntar sig att jag kommer att komma dit i byxor. Enbart därför har jag beställt en klänning. =o) Det var rea på H&M så jag slog till. Men bara för att jag köpt en så behöver jag ju faktiskt inte ha den. Köpte ett par skit sköna beiga linnebyxor på Noa Noa i helgen. Tänkte bo i dom under hela sommaren. Så passar inte klänning av någon anledning kanske de blir mina baggy linnebyxor o en snygg top. hehehe

Klänningen jag köpte e som sagt lite urringad så jag måste införskaffa mig en bolero eller liknade å ha över. Gillar inte ha bara armar eller rygg när jag visar mig på offentliga platser med massa folk jag känner. Knäppt kanske, men sån e jag.



Kanske skulle skaffa mig denna, funkar ju till annat oxå. Har ni några andra tips på boleros/koftor??


Tips på bra serier att kolla på under semestern....

Om några dar ska vi bege oss iväg ut på vägen och jag behöver tips på serier. Förra året fyllde jag min creative med 47 avsnitt "Family guy". Känns inte riktigt som det är min serie detta år. Vill ha något mer chic. På så sätt får jag behålla spelaren för mig själv och kan roa mig under dom 14 timmar jag har i bilen. Men framför under veckan i stugan om det skulle vara dåligt väder.

hjälp mig att hitta några bra chic serier. Inte vanliga Sex and the city, Gossip eller Ugly Betty. Dom jag redan sett och känner inte för att dra ner på spelaren. Har säkert missat massa skojiga serier under tiden jag inte orkat lägga ner tid på att leta nya. Funderade lite på "True blood". Men va tusan jag e kluven.

Snyggt jobbat!!

Av någon jäkla anledning somnade jag på golvet och vaknade 1½ timme senare nu på kvällen. Okej om jag somnat på soffan, men på GOLVET!!

Snyggt jobbat verkligen. Jag hade skit mycket som jag skulle hinna idag. Denna vecka blir kämpig. På jobbet så kommer min vik imorgon som skall läras upp resten av veckan. På hemma plan är allt ur sin ordning. Sambon har ingen aning hur han jobbar under veckan, han får info nån timme innan han måste vara på jobbet. Vi har massa vi måste hinna med innan vi sticker på semester på fredag natt.

Så i min panik sprang jag runt med dammsugaren, tömde soppor, installerade ett nytt sängbord till mig (sambon hade tydligen snott mitt för att ha AC på), plocka ur diskmaskin, vattna gräsmattan. Ja nu e jag helt slut igen och kan förmodligen somna om på golvet.

Det är verkligen ingen luft på övervåningen, man storknar.....

Inget för känsliga...

Jag har ett stort problem enligt mig själv....

Sen jag opererade bort gallan har jag lite problem med mat o dryck. Detta problem medför att jag väldigt sällan äter ute om jag vet att det inte finns en toa i närheten. Det som är jobbigt är att jag inte har fått någon koll än på vad det är jag kan eller inte kan äta/dricka.

Imorse tex tog jag en tallrik fil o flinger, utan problem. För ca 35min sen tog jag en Frappe, men problem. Jag han nät och jämnt hem (promenad på ca 5min) innan jag var tvungen att besöka toan. Så jag vet inte om jag kan utesluta lactos.

Lunch under arbetstid intar jag alltid på kontoret. Där verkar det sällan spela någon roll vad jag äter. Även om jag ätit maten dagen innan till middag utan problem så får jag problem till lunchen. Tänk dig själv att alltid behöva veta vart toan e så fort man skall äta något....

Jag måste börja föra en mat/dryck dagbok där jag skriver upp allt jag intar och ser vad det är som får min mage att protestera.

Nån som har liknade problem för gärna komma med lite tips och råd.

Något obehagligt o bekant över det....

Det stannade en bil för att fråga efter vägen, hans ansikte fick magen att vända sig. Det var något obehagligt o bekant över det. Sekunderna det tog för mig att fatta att jag skulle springa kände som en evighet. Kunde inte släppa blicken ifrån hans ansikte men kände samtidigt att något var helt galet. Stå inte kvar!!

Vad hade hänt om han hunnit öppna dörren helt och sprungit ut?
Vill någ inte veta, så vi glömmer detta nu...

Ensamhet...

"Ibland kan ensamhet kännas tyngre med någon än när du e helt själv".

RSS 2.0