Va det halloween nu redan??

Helgen bara försvann och jag vet inte riktigt vad jag hunnit göra. Jo okej jag kom äntligen iväg och köpte mig en crosstrainer. Kors i taket, men nu e den installerad och klar nere i källaren. Var iväg idag för att shoppa lite träningskläder, men av någon anledning trodde jag att jag behövde en större storlek på byxor än vad egentligen behöver. Så dom måste jag åka och byta imorgon innan jag kan sätta igång och träna.

Annars har det här varit en vit helg för mig. Första på väldigt länge, men välbehövlig. Jo jag började läsa "Härskarteknik" idag me. Väldigt intressant bok. Så än så länge kan jag verkligen rekomendera den. =o) Hos Bokus kan ni köpa den för hela 43:-. Riktigt kap.



Sambon har redan gått och lagt sig, vet inte om jag e tillräkligt trött för att göra de än. Måste bara komma ihåg att gå ner till källaren och hämta min mobil som ligger på laddning där. Fråga mig inte varför jag överhuvudtaget la den ovan på frysen för laddning, men nu ligger den där.

Mitt nya tangentbord firar halloween..

foto0626 (MMS)

Mitt nya tangentbord firar halloween..


Prata och gråta ut lite....

Har en vän som gör mig tokig. Vet inte riktigt vart jag har honom helt enkelt. Hans humör går opp o ner precis lika mycket som mitt så där e det inga konstigheter, men han släpper inte in mig när humöret går ner. Jag har inga som helst problem med att släppa ut allt när jag e nere, han lyssnar och stöttar. Men han låter inte mig stötta honom. Han skyller på att jag e upptagen och inte vill släppa in honom. Vad tusan har det med saken att göra??

Försöker gång på gång förklara för honom att han e min vän. Jag vill hjälpa honom när han mår dåligt, varför kan han inte tro mig. Vad jag än säger om att jag e hans vän och att han kan komma till mig om det är något så verkar det inte gå in. Han e rädd att min sambo skall bli svartis. Jag tror ärligt inte att det är de som spökar. Nee jag ska ta me tusan banka in det i huvudet på honom. JAG ÄR DIN VÄN OCH JAG BRYR MIG OM DIG!!

Det skall inte vara någon skillnad på om man e tjej eller kille. Något som faktiskt sårade mig lite var när han tidigare skrev att han ville ha en vän som han kunde prata och gråta ut hos. Hallå!! Vart tog jag vägen?

Nee just nu sitter jag bara å e förbannad för att jag inte kan göra något medans han går där hemma hos sig och mår dåligt. Allt det här har gjort att jag e rädd för att göra något mot/för honom utan att det ska ge fel signaler. Är det kanske de som fortfarande skrämmer honom? Ska jag behöva ta upp det med honom igen, att jag inte har några känslor för honom mer än bara vänner. Han lovade sist att han trodde mig..... Ghaaa grabbar alltså!!

Express Yourself!

Ser fram emot morgondagen då jag ska iväg till Rival med L. Vi skall se/lyssna på lite förläsningar. 4good.se har lite föreläsningar och denna gång handlar det om Express yourself!. Ska bli kanon.

Med coola retorikdrottningen Elaine Bergkvist, modiga skådespelaren Morgan Alling, skönaste vägledaren och författaren Mia Törnblom och kvällens Sunshine Story - journalisten som fick sitt livs utmaning och gjorde sin egen röst hörd – Lotta Gray.




Skall försöka komma iväg i november igen sen när det är "Free your mind"...

Present ifrån Miss Dee...

Självklart var det kära L som skulle få en present ifrån Miss Dee när jag var över till henne igår. Om hon nu inte förstod varför hon förtjänade present så är det självklart för att hon varit och är mitt lilla bollplank.

Hon fick armbandet med dom tre hjärtana. Det är liksom hon över det hela. =o) Så jag hoppas att hon vart glad.


Vitamin C+ Lystergivande dagcreme

Fick hem ett paket ifrån Buzzador igår. Den innehöll lite brukar från Lumene. Perfekt tillfälle då mitt ansikte gapar efter fukt. Denna produkt var Vitamin C+ Lystergivande dagcreme. För normal till torr hud.

"En mjuk och fräsch creme som omedelbart ger huden lyster, fukt och energi. Ljusreflekterande pigment får din hud att se mjukare och slätare ut. Applicera varje morgon på rengjord hud."



Tjejerna på jobbet kommer bli glada på måndag då jag tänkte se om dom vill leka provkaniner med mig. =o) Jag själv började att använda den idag och ska se nu om den gör några underverk för min hy på några dagar. Bara på någon timme känner jag faktiskt skillnad. Då min hy är oootroligt torr så försvinner cremerna på stört, men just nu känner jag mig faktiskt inte alls speciellt torr. Så jag hoppas verkligen att den hjälper lite nu. Är otroligt snål när det gäller att lägga pengar på såna här saker, men funkar den här så kan det helt klart vara värt 180:-.

Tips på bra digitalkameror....

Jag tänker inte be om ursäkt för att jag e urusel på att slänga in foton när jag uppdaterar, när jag väl uppdaterar. Har en bra ursäkt faktiskt. Min kamera suger. Av någon anledning tar den helt värdelösa bilder nu. Kanske pga garantin precis gått ut. Funderar på att skaffa mig en ny, som vanligt vet jag dock inte vilken.

Det är antingen en ny kamera eller mobil med bra kamera. Har ni några tips på små bra digitalkameror?? Helt nån som finns på giganten vore bra.

Vill verkligen fota mera men motivationen finns inte där när kameran inte vill som mig. =o( Funderar på om jag ska norpa min fars under ett tag. Eller varför inte köpa en likadan, den e kanon. Måste ringa o kolla vad de e för någon han har. hahaha

Envis, vem jag??

Sambon har redan gått o lagt sig, han ska upp tidigt imorgon. Jag själv då, hm ja borde verkligen försöka få lite sömn men det går bara inte. Vet inte vad som hänt men dom senaste två veckorna har jag verkligen inte kunnat sova. Kan bara inte somna, och när det väl går så vaknar jag en gång i timmen känns det som.

Vet faktiskt inte varför det är så här. Borde vara helt död på dagarna, vilket jag kanske e. Några har frågat om jag verkligen mår bra då dom sett mina säckar under ögonen. Vad ska jag säga mer än att jag inte kan sova. Kan inte förklara för dom varför det är så, kan inte ens förklara för mig själv. Kanske så vet jag anledningen men försöker förtränga sanningen helt enkelt. Ska jag behöva erkänna för mig själv för att få lite sömn?

Jag e envis och långsynt, så jag vill verkligen inte ta första steget. Nee det får faktiskt kosta mig min sömn om nu det skulle vara anledningen helt enkelt.

Imorgon ska jag äntligen få träffa kära L, hon skall få hjälpa mig komma rätt på vägen igen. Det var länge sen vi satt och prata å det känns verkligen. Visa dagar behöver man verkligen en vän som henne. Big hug for you L!

Lite Miss Dee helt enkelt....

Har ju inte berättat att jag beställt och fått lite smycken. Beställde dom via Campadre. Det blev ett par örhängen och två armband ifrån Miss Dee. En av dom e present berättar senare i helgen vilket och vem som skall få dom/den.



Only girl in the world...

I want you to love me, like I'm a hot guy
Keep thinkin' of me, doin' what you like
So boy forget about the world cuz it's gon' be me and you tonight
I wanna make your bed for ya, then imma make you swallow your pride

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only girl in the world...
Like I'm the only one that's in command
Cuz I'm the only one who understands how to make you feel like a man
Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only one...

Want you to take me like a thief in the night
Hold me like a pillow, make me feel right
Baby I'll tell you all my secrets that I'm keepin', you can come inside
And when you enter, you ain't leavin', be my prisoner for the night

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only girl in the world...
Like I'm the only one that's in command
Cuz I'm the only one who understands, like I'm the only one who knows your heart, only one...

Take me for a ride
Oh baby, take me high
Let me make you first
Oh make it last all night
Take me for a ride
Oh baby, take me high
Let me make you first
Make it last all night


Livs levande tonåring...

Känner mig som en vandrande tonåring. Men för tusan, jag e 31 och får finnar som en 13åring. Och detta händer bara en gång i månaden men ändå. Jäkligt jobbigt. Ska jag behöva preppa hela ansiktet med clearasin varje månad då cirkeln sluts? Visst det är väl ett bra tecken på att kroppen e frisk och funkar som den ska. Man behöver inte räkna dagar och oroa sig för att man skall få tillökning...

Men kunde man inte få finnarna typ på fötterna eller nåt där dom inte syns hela tiden. =o) Ska ju iväg till bolaget nu och då kommer dom garanterat fråga efter leg när jag ska betala. För döljer jag allt me massa foundation kommer dom oxå blir frågande.

Visst vore det skönt att bli tonåring igen, men helst utan förmånerna.....

Tell me all about you...


Berätta för mig vem du är. Antingen här eller via mail (pryloholic[@]hotmail.com) Jag vill veta allt! =o)

Nån gång måste vara den första....

Jag har mer ont i vänster armen nu än under själva tattueringen. Det kliar, stretar och ja jag vet inte allt!! Problemet e att jag har så otroligt svårt från att låta bli o pila på det som skall lossna. Måste verkligen hålla mig och se till att allt sitter kvar som det ska. Det blir inte så snyggt på armen om det saknas färg lite var som bara för att jag inte kunde hålla fingrarna i styr. =o(

Men men imorgon är en annan dag och på tisdag e det en vecka sen jag gjorde tattueringen. Så snart väldigt snart har den läkt färdigt! =o)

Så vad har hänt i helgen? Nja inte så mycket skulle jag tro. Igår var jag iväg på en 28års fest. Höll mig nykter hela kvällen då jag körde. Kändes konstigt och annorlunda att dricka Fun Light medans alla andra höll sig till vin och öl. Men nån gång måste vara den första eller?

Snart tänkte jag hoppa i säng, ska bara låta salvan få sätta sig lite så jag inte får hela ansiktet med Tattoo goo under natten. Luktar inte så gott faktiskt. Gjorde misstaget första natten att smörja in armen precis innan jag gick o la mig, vaknade upp med rätt redig huvudvärk. =O(

Lite små sugen...

I tisdag var jag som sagt i väg och tattuerade mig. =o) Äntligen säger jag bara.. Är faktiskt väldigt förvånad över att jag inte tyckte gjorde ont överhuvudtaget. Så nu e jag lite små sugen på att fortsätta lite med tattueringen lr göra en på höger underarm. Måste någ dock vänta tills jag har lite mera pengar. Det är ju en Thailandsresa som skall betalas snart.

Igår då, jo då var jag med min vanliga biodejt och såg "Resident Evil 3D Afterlife". Både var otroligt nöjda med filmen. Fick biljetter idag till Machete" som har förhandsvisning på tisdag, men min biodejt kunde inte då så jag funderar på att ge bort biljetterna....

Radiance....

Idag kom min parfym från Britney Spears. Ni som var på Blogawards mailade väl om att ni vill ha den flaskan? Jag fick tyvärr inget prov i min påse så jag visste inte alls om jag var intresserad av parfymen lr inte, men va tusan. Den luktar helt okej faktiskt. Så nu ska jag testa att bära Radiance imorgon till jobbet och se om parfymen e så förförisk som reklamen. hehehe


Tattueringen e klar nu! Dock inte den sist...

foto0611 (MMS)

Tattueringen e klar nu! Dock inte den sista, men kanske för i år...


Titta men inte röra...

Sorry för den otroligt dåliga uppdateringen dom senaste dagarna.

Denna vecka e i full gång och jag svävar bland molnen vissa minuter. Just nu har jag två hantverkare här som fixar me vinterns värme. Ska bli najs att inte behöva klä på sig flera lager när det är som kallast i sverige. Trycker på "spara" efter vartannat ord då dom ska kapa strömmen snart. =o)

Imorgon e det en sväng till tattueraren som gäller. =o) Bokade tid där när jag var förbi i lördags, sås imorgon blir det bil till jobbet och sedan gå lite tidigare för att hinna fram i tid. Å de ska bli så spännande. Vi gjorde om hela min skiss till något lite mer annorlunda. Den kommer att sitta på vänster underarm.

Onsdag då, då e det film som står på schemat. Resident Evil 3D!!

Nee nu ska jag gå ner och spanna in hantverkarna lite. hihihi

RSS 2.0