Ni är otroliga..

Det är helt sjukt vad dagarna går fort. Jag hinner inget, eller jo jag kanske skulle göra det om jag inte hade hamnat i min fina sk svaka igen. Mår skit och allt är bara cirkus!

Det är mycket som står på spel just nu och jag kan inte koncentrera mig på något. Som tur e har jag två otroligt fina vänner som stöttar mig och hjälper mig åt rätt håll. Jag hoppas verkligen att ni vet vilka ni är. En vacker dag ska jag ge tebax för allt ni sagt o gjort för mig. =o)

Men det är dom här minuterna, timmarna som jag sitter ensam och inte har mina vänner brevid mig som är jobbig. Tankarna flyger omkring och jag vet inte alls vad jag ska ta mig till.

En låt som fastnat på repeat är denna me Katy Perry. Är inte alls ett fan av henne, men denna låt e otroligt skön.


Jag har som sagt lovat att jag ska ta tag i bloggen så fort allt lugnat sig, och det skall jag hålla. Men som sagt, just nu är det cirkus och jag vet inte vad jag kan lr vill skriva här. Allt måste lägga sig innan. Det kan ta dagar till veckor, men jag lovar att jag kommer tebax. Iaf med lite uppdateringar tills allt är bra.

Twilight flopp....

Jag vet att jag borde ha förstått att Twilight verkligen var en tjejfilm. Men så pass mycket trams o romantik som denna del gav förvånade mig. Det var inte alls mycket spänning och inlevelse. Om man har problem att få med viktiga detaljer i en film varför gör man den inte längre då? Det känndes som dom hoppat över väldigt mycket saker i filmen. Men visst jag har inte läst böckerna så jag kan väl inte yttra mig om det.

Men kom igen, ta inte med dejten på denna film. Efter att vi hade sett trailers på filmen så var båda laddade för lite action o effekter men icke. En massa pluttinutt gjorde mig besviken. Jag hoppas verkligen att dom andra två är bättre då vi skall försöka ta oss igenom dom oxå snart utan att hålla på att somna i soffan.

Jo måste få säga att jag fick en smärre chock när Jacob kom in i bilden, så han såg ut. Okej att denna film är två år gammal, men herregud. hehehe Och en helt annan sak, undra hur mycket puder det gick åt under filmernas gång?

Så jag måste tyvärr meddela att jag är absolut inget Twilight fan och kommer förmodligen inte att det bli det efter dom andra filmerna. Vi har bara gett oss tusan på att vi ska ta oss igenom dom två första så vi kan se den tredje på bio snart. Men om tvåan e lik den första vet jag inte riktigt om vi pallar det. Både vill ha mera action o äventyr.


Det är här me Blog awards....

Okej, back on track!! Fast kanske inte helt o hållet än. Men jag kände att jag var tvungen att slänga in ett inlägg ang Blogaward som Vecko Revyn har i september.



Många "bloggkändisar" har bloggat om att dom skall dissa denna gala pga av att Vecko Revyn tar betalt för biljetterna av dom som inte är vip inbjudna. Då jag absolut inte räknas till dom vip inbjudna så måste jag betala 200:-. Något jag självklart inte har något emot. Jag personligen tycker att det är bra att dom vipar några och sedan får resten betala för att få sina biljetter. På detta sätt kan fler av dom mindre bloggarna få komma. Ja ja vet att Vecko Revyn tjänar massa via storbloggarna på reklam. Men va tusan, jag tycker det ska bli skit kul att få gå dit. Alla får tycka som dom vill, men jag tycker inte att det är fel av Vecko Revyn att ta betalt av folk. Just så här fungerar det på såå många andra tillställningar och liknade.

Nee jag ser fram emot Blogaward även om inte alla "stor bloggare" kommer att ta sig dit för att dom tror att det gör de schysstare mot dom som måste betala.

MEN jag har en negativ sak om det hela. Man kan endast köpa biljetterna via kortbetalning. It´s sucks! Jag använder mig av Swedbank och dom har gjort så man inte kan betala hur som helst med kort via nätet. =o( Ge mig ett bank/postgiro snälla så sätter jag in pengar ist....

For the one you love...


You'll do anything for the one you love
'Cause anytime that you needed me I'd be there
It's like you were my favorite drug


Väldigt soft o trevligt...

Vilken dag. Började dagen me en shoppingrunda för att köpa solbrillor. Kom hem med tre par, en tubtop, ett hårspänne, en mascara, en tshirt o en top. Självklart blev den en obligatorisk mocca frappe från Waynes på vägen hem.



Gårdagen då. De en helkväll me en go vän. En väldigt trevlig o soft kväll. Kändes som man var utomlands när man gick runt på gatorna i city, så himla skönt väder. Blev dock en lång kalldusch när man kom hem inatt. Sambon e sjuk så jag tog min kudde o la mig i vardagsrummet. Har absolut inte tid att bli sjuk till nästa vecka....

Full kastrull..

Det har varit mycket denna vecka som jag berättade om tidigare. Dock han jag med ett biobesök imåndags. =o) De blev "Inception". Återkommer till den senare. Som sagt det har varit fullrulle hela veckan, har knappt varit hemma. Och förmodligen blir det ingen hemmakväll idag heller.

I slutet på nästa vecka kommer det förhoppningsvis att lugna ner sig och jag kan lägga lite mera tid på bloggen och kanske kan berätta vad jag hållt på med den senaste tiden. Jo jag kan berätta att jag tog mig igenom I forum loppet i onsdags. =o)

Lurad på pengar lr inte...

Sitter o pratar med min kära mor i telefon. Nästa tisdag åker dom till turkiet och ska vara borta i 2 veckor. Självklart passar jag på att rabla upp en lista på saker jag vill att dom köper till mig. =o)

En sak som hon skall få köpa till mig på flyget är en Breo/Roam klocka. Har ingen aning vad dom kostar ute i butik så jag kan tyvärr inte säga om jag skulle tjäna några pengar genom att köpa den på taxfreen. Men va tusan, den e snygg enkel och passar på armen med alla mina svarta armband.



I vilka butiker kan man köpa dessa förresten? Ur & Penn har dom väl inte antar jag....

Kära Bullen....

Jag tror att jag håller på att förlora en väldigt kär vän. På något sätt känns det som att han håller på att glida iväg. Vet inte alls hur det kommer sig. Är det bara sommaren och all semester som gjort att man inte "umgåtts" lika mycket som förr. Blir det bättre snart när hösten väl kommer kanske??

Är otroligt rädd för att mista honom men vet inte alls hur jag ska säga det till honom. Vi är ju bara vänner och har ett liv vid sidan av våran vänskap. Även om han är singel så vet han att jag aldrig skulle äventyra mitt förhållande med min sambo. Visst att vi kan beteé oss som nyförälskade tonåringar på stan, men va tusan det gör vi ju bara för att larva oss lite. Vi har aldrig på något sätt gjort något som skulle få mig att känna mig otrogen.

Är han kanske rädd att det skall gå för långt, eller har det kanske redan gjort det? Det här e en person jag verkligen kan dela allt med. Denna sorts vänskap är inget man kan träna sig till och det är absolut inget som växer på träd....
Hur vår vänskap blev till vet jag inte riktigt, men vi fann varann för flera år sedan och det sa väl bara klick. Någon speciell känsla fanns där. En känsla som får en så otroligt glad och lycklig. Men inte alls den där förälskelse lyckan. Förälskelsen hittade jag i en annan person under tiden. Så jag var aldrig osäker på hur jag kände för min vän. Det var en sann och ren vänskap vi hittat.

Men nu den senaste tiden känns det som våra samtalsämnen börjar ta slut, vi glider åt olika håll. Eller iaf så glider han åt ett annat håll. För mitt liv ser precis likadant ut som det gjorde för ett år sedan. Allt hände lika fort som julaftonsmorgon blir till kväll.


Så kära bullen..
Jag har ett problem som jag inte vet hur jag ska lösa.


Exakt 9 min på mig.....

Jag vet inte alls hur mycket tid jag kommer ha över för bloggen dom närmsta 3 veckorna. Det verkar som alla kvällar redan är uppbokade me massa saker. Hur gick det till egentligen? Trodde jag var tebax på jobbet me en tom kalender fram till jul. Det skall firas födelsedagar, långväga besök, begravning, biodate, lite hemligheter och så en massa annat.

Under denna tid har jag oxå en del personliga saker att ta hand om. Men jag har lovat mig när dom sakerna e avklarade om några veckor så skall jag börja ordentligt me gymmande och hitta mig en hobby som sysselsätter mig nån gång i veckan. Behöver komma igång med något som intresserar mig.


Men ikväll är det faktiskt bara sängen som intresserar mig. Sambon jobbar natt så jag tänkte faktiskt försöka lägga mig innan 23. Vilket ger mig exakt 9 min på mig att stänga ner datorn o hoppa i säng. *Lycka till*

Vackert, personligt och litet...



Gårdagens bröllop är äntligen över. Det var vackert, personligt och endast dom närmsta 50personerna. Ungefär så där 40personer som jag inte kände. =o) Sambon höll låda hela kvällen...

Idag dock kändes det som en bomb ramlat ner över huset, shit va sliten man var.

Imorgon e semestern över och man börjar jobba igen. 20 veckor kvar till nästa semester. Ja förhoppningsvis, vi har ju inte bestämt än om vi skall till Thailand lr inte. *suck*

RSS 2.0