Från mig till dig!

Jag vill bara önska alla ett riktigt Gott Nytt År!

Tror någ att jag återkommer under helgen med att börja blogga igen. Har me andra ord saknat detta nu under min break. =o)

Nee nu ska jag få lite folk över för sminkning sedan blir det att städa lite snabbt innan jag ska förbereda kvällens fest.


Ses i helgen!

Vinna lr försvinna??

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med bloggen. Sen jag började jobba har jag tappat gnistan kan man säga. På vardagarna kan jag inte blogga från jobbet o på kvällarna orkar jag inte. Helgerna då? Jo visst kan man blogga då men hur kul är det med en blogg som bara uppdateras max 2ggr/veckan??

Jag gör så att jag tar en liten paus fram under julen och funderar på vad jag ska göra. Mms bloggningen kommer jag fortsätta med när jag e med om något rolig.

Hoppas att ni står ut och återkommer hit lite då o då, än har jag ju som sagt inte bestämt mig. =o)

Kramizar

De här...

0-3d3b4b23a031660eb7cc977dd6dcdbf7.png

Kolla varifrån!

De här kallar jag choklad. Mums!!


Byte av...

3688184b335be7ca72a54367bc9de160.png

Kolla varifrån!

Byte av dekorationer på naglarna inför morgondagens julbord. Nu ska jag bara komma på vad jag ska ha på mig...


Önskelista julen 2009

Jag ni skrivit julklappslistor?

Skrev precis klart min och den blev verkligen skit tråkig. Eftersom det inte är min familj som köper julklappar utan sambons så kan jag inte dra till med så mycket. Min familj firar inte jul som vanliga människor. Vi träffas dagen innan äter kina-/thaimat och byter en julklapp med max värde 200:-. På så sätt behöver man bara springa runt o leta efter en present. Varför vi firar på detta sätt är för att jag som liten inte gillade julmat, slutade tro på tomten väldigt tidigt och flyttade hemifrån redan vid 15års åldern.

Men vi har sagt det att det år jag o sambon skaffar barn kommer vi börja fira julafton som man ska. Just nu känns det egentligen bara onödigt. Även då jag lovat mig själv att testa nya saker på julbordet. Har ju några julbord att göra det på iår. Imorgon ska jag iväg med jobbet på julbord på Operakällan. Ska bli spännande.

Så här kommer iaf min tråkiga önskelista för i år. Vi har önskat oss saker till hemmet oxå, men det står under våran gemensama lista.

Presentkort

Tex: Elgiganten, Make up Store, Gina Tricot, Weekday/Cheap Monday, Monki, Ted´s tattoo, Glitter, Kappahl, QueenNail

Jet Set Addiction – klocka (Ur&Penn)

Amazing Grey, White Virgin lr Mysterious Black (utan guld/stenar)

Enkla silver smycken

Reflektorskärm silver/guld

Mini platttång

Halvkropps solarium

Sonisphere biljett

NYPD Hoodie mörkblå med vit text, strl: XL


 


Dax att...

674eac089a7fd7b4974558f803b3c5f6.png

Kolla varifrån!

Dax att få lite julkänsla me små röda hjärtan på naglarna.


Bor ihop med en morsgris...

Sambon har varit uppe i flera timmar, Bull är som vanligt hungrig redan vid 07 tiden. Men ändå ligger han kvar på översta trappsteget tills jag kliver upp. Så fort jag sätter foten på första trappsteget så galopperar han ner till köket.

Är jag på övervåningen, är han där. Han e helt enkelt min morsgris. Imorse fick han tom tjocksvans när sambon kom gående upp för trappen när vi stod i badrummet o lekte med vatten. =o)


Ibland känner jag mig bara så himla instängd...

Är läskigt trött, ja och omotiverad. Nästan lite små deppig. Vilket jag inte borde vara då jag nyss fått världens bästa jobb. Men de e det här me kläder. För nån månad sedan fick jag ett ryck o tömde min garderob. Vilket slutade me att jag slängde nästan 3 stora svarta sopsäckar me kläder. Nåt som inte alls va bra. Jag har ju för tusan inget att ta på mig idag som inte får mig att se ut som en tygsäck. Måste verkligen komma ut o hitta lite kläder. Ja lite kläder som inte sitter som säckar på mig. Ska helt enkelt sluta köpa stora kläder. Vet att det får en att känna sig smalare men inte tusan ser man smalare ut, nope tvärtom!! Första case e att få sambon att inse att jag verkligen måste lägga pengar på kläder denna månad. Han fattar nämligen inte mitt problem.

En helt annan sak. Satt och tömde över alla foton ifrån mobilen och hittade en bild på mig i glasögon. Nåt som inte sker så ofta idagsläget. De är inte så många som sett mig i glasögon faktiskt. Försöker använda dom så ofta som möjligt, men ibland känner jag mig bara så himla instängd i dom. =o(


Glamour, Oslo o Operakällan...

Jag har filat ner mina naglar lite och tänkte se hur bra jag kan skriva på tangentbordet. Dock kom det en katt och la sig ivägen så nu skriver jag sämre än vad jag gjorde me långa naglar. =o(

Så där ja nu gick han. Eller han satte sig upp så jag når tangentbordet. Det går bra mycket bättre att skriva nu me lite kortare naglar. Hoppas dom på salongen inte blir sura när jag kommer och ska fixa till dom om 2-3 veckor. hehehe

Annars händer det inte så mycket här. Sambon är som sagt i Oslo. Jag väntar på kläder ifrån H&M som skall komma med posten vilken dag som helst. Försöker samtidigt hitta något som jag ska på dom olika julborden.
På söndag är det på Kaknästornet, tisdag Operakällan och där efter ett lite mindre julbord som inte kräver något speciellt i klädväg. Men va tusan ska man ha på dom andra två borden?

Det på Operakällan e med det nya jobbet. Kan vara kul att ha något nytt och skoj.

Nee nu ska jag gå ner o fixa morgondagens lunchlåda, sedan sängen o nya Glamour. =o)

Känns nästan helt omöjligt....

Jag har så jäkla svårt att skriva me dom nya naglarna och mitt lilla tangentbord. Men men ska försöka lite iaf.

Sambon flög till Oslo igår för att vara där hela veckan. Så det e rätt tyst här hemma, ja förutom när Bull får sina rallyanfall. =o)

Själv har jag tänkt att försöka hitta 12 snygga foton som jag tagit o göra en kalender. En sån där väggkalender. Känner att det behövs då sambon inte har nån koll på vad som händer om dagarna. Och så kan det vara skönt att få reda på lite innan när han ska ut o resa.



Eftersom jag var så otroligt nöjd med fotoboken ifrån FujiDirekt så kommer självklart denna beställning gå dit oxå.

Stoooooor tabbe....

Hemkommen ifrån nagelsalongen. Vet inte riktigt vad jag tycker om naglarna mer än att jag har jävligt svårt att skriva nu märker jag. Gjorde en stoooor tabbe och glömde bankkortet hemma så jag kunde inte shoppa nåt. De blev endast salongen o sedan hem. Nu sitter jag här o e skit trött. Somna stående e inte fel just nu.

Nee ska ta mig en dusch o sedan försöka fixa lite här hemma innan sambon reser iväg...

Nu e...

125e3cbec019cf36310eaf32de74d26a.png

Kolla varifrån!

Nu e naglarna fixade!


Fina, vackra underbara naglar...

När jag fyllde år i midsomras fick jag ett presentkort på en nagelsalong. Eftersom jag har varit arbetslös sen dess så har jag inte utnyttjat presentkortet. Men idag tänkte jag faktiskt göra det. Så om en liten stund skall jag cykla iväg och få mina naglar vackra. =o)

På återseende lite senare. Efter naglarna ska jag hjälpa sambon att packa lite, han åker nämligen till Oslo i dag o blir borta till nästa helg. =o(

Vad fick du??

En liten uppdatering från gårkvällen innan jag ska sticka iväg o handla kvällens middag.

Det var lite skillnad på allas goodiebag igår, så jag tänkte visa vad jag fick i min.



En väldigt färglad tunika i från Modström, skjorta ifrån Dr Demin



Elle tidning, Vitamin Well, ögonskugga ifrån Pierre R, läppsyl Peachtree, mascara o naggelack Wet n´Wild, armband Bijoux by us och berlock ifrån Mi laj ki. Skorna kommer i nästa vecka förhoppningsvis. Tänkte jag skulle hinna lära mig att gå ordentligt i dom innan alla årets julfester. =o)

Nelly High heels party - Sturecompaniet

Igår var det sista dagen på första veckan!
Så otroligt glad över att ha ett jobb nu. Och extra skoj kändes det därför att gå ut på kvällen. Möte upp Lotta för en trevlig middag på Zanzibar. Och självklart blev de nåt glas rosé och kaffe efter maten. =o)



Efter Zanzibar blev det en promenad till Sturecompaniet där Nelly high heel party skulle vara. Vi kom dit lite ca 30min innan dom skulle öppna. Trodde att kön skulle vara otroligt lång och vi skulle gå miste om att vara bland dom 199 första. Men icke. Kön var inte alls lång och vi fick både gratis skor o en goodiebag. =o)

Nedan kommer en litet urval på dom skor som visades under kvällen. Mera bilder kommer senare. Och bla en bild på dom som jag valde att få hemskickade.





Dött eller inte...

Jag vet att det verkligen är dött i bloggen här, men jag e helt slut på kvällarna. Men jag ska inte klaga, jag har nämligen kommit till ett kanon företag där jag planerar att stanna länge. =o)

Just nu sitter jag hemma hos Lotta och e barnvakt. Hon o hennes sambo är nämligen ute på bio. Så jag tänkte vara lite snäll och ta hand om lillen. Han sover dock. hehe jag måste faktiskt försöka hålla mig vaken i 2 timmar till så han kan få lite mat. E hur trött som helst. =o(

Imorgon ska jag in till city o träffa Lotta dirket efter jobbet. Vi ska ut o äta sedan ta oss till Nelly high heel party.

Nee nu blir det lite singing bee och läsa alla 1000 tidningar som finns här. =o)

RSS 2.0