Tävling hos Nelly.com

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Snart åker vi...

Sambon håller på att planera våran höstresa, han tycker att vi borde boka snart. Varför så bråttom, vi ska ju inte åka fråns i november. Men men vi ser till att han får sin vilja igenom. Han längtar helt enkelt tebax. =o)

Så i november åker vi hit:

 


Ansiktstrubbel....

Har ett problem med ansiktkrämer. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Oj nu låter det nästan som man skriver till en sån där samlevnadsspalt. Hahaha

Nee mitt problem är att jag har flera partier i ansiktet som är otroligt torra. Pga detta har jag svårt att använda mig av foundation, det helt enkelt krackelerar direkt. Ibland får jag lust att smörja in ansiktet med vaselin innan jag går och lägger mig ihop om att det inte är lika torrt när jag vaknar.

Är väldigt noga med att alltid tvätta av smink innan sängdax. Använder mig av skrubb 1-2ggr/veckan och tvättar med rengörningsmedel ifrån MuS och smörjer in ansiktet ordentligt varje natt. Men ändå blir jag inte av med dessa supertorra partier. Dom är runt näsa ut mot kindbenen och den vanliga hederliga T-zonen.

Har ni några tips på feta billiga krämer eller andra metoder som gör att jag kan börja använda?


Nagelvård i miniformat..



Köpte två nya "nagellack" ifrån Depend igår. Har sprungit runt på var och varannan butik som har just depend men icke hittat dessa. Igår på Ica Maxi hittade jag dom äntligen.

178 - Myrraolja
Depend Myrra olja ger intensiv vård till naglar som är torra, flisar sig, lätt spricker eller är mjuka. Berikad med mandelolja och E-vitamin. Återuppbygger och ger näring till nageln. Verkar fuktgivande, stärkande och gör så att nageln växer snabbare.

180 - Stärkande Nagelserum
Intensivt återuppbyggande kurbehandling för torra, flisiga och spruckna naglar.
Depend Stärkande Nagelserum är speciellt framtagen för Dig som har torra och flisiga naglar. Fuktbalanserar och går in i nageln och hjälper till att binda samman nagelplattorna så att nageln kan växa sig stark och flexibel igen.
Berikad med D-panthenol och C-vitamin.

Så nu ska jag få fina naglar igen tänkte jag.

Och så var minnet blankt...

Jag har varit på väg flera gånger att skriva olika inlägg, men varje gång så kommer Bull och lägger sig över mina armar. Får lite svårt att skriva då. Nu när jag äntligen kan skriva lite utan att bli störd så har jag helt glömt bort vad jag skulle skriva. =o(

Ska iaf snart ta mig iväg för att träffa Lotta. Det blir en söndagsfika på Waynes. =o) Kanske lite shopping oxå. Skulle dock behöva hålla i pengarna, gårdagen gick på lite mycket då jag hade tjejmiddag här.

Tävla hos Lilija.Com – Vinn en t-shirt från phoenixtshirt.com



Gå in hos Lilija.com och tävla om coola tshirtar. En tshirt som kanske passar snyggt till ett par Converse. (Tävling nedan) Vinsten kommer ifrån Phoenixtshirt.com.

Första vårtecknet...

605eb7ba277d0c75d748c88b254d0b36.png

Kolla varifrån!

Första vårtecknet hemma hos oss...


TÄVLING: Vinn valfria Converseskor hos Lily.

Den här tävlingen får ni bara inte missa. Jag älskar verkligen Converse och skulle mer än gärna äga ett par i varje färg. Så jag håller verkligen tummarna för att vinna denna tävling. Mitt mål med tävlingen var att hitta ett par rosa i vuxenstorlek. Hade det funnits och jag vunnit dessa så skulle jag ge dom till min kära vän Lotta. Nåt jag vet att hon skulle bli så himla glad för. Så jag kanske skulle tävla om ett par vita och sedan färga dom? För jag kan någ inte be henne gå ner 4 storlekar. =o)



Så gå in till Lily och tävla om ett par Converse ifrån Junkyard. Du har absolut inget att förlora!!

Trend eller inte, jag väntar iaf....

Det är ju rätt trendigt med tatueringar just nu. Faktiskt väldigt synd. Det sabbar lite för oss som verkligen älskar tatueringar. Jag gjorde min första när jag var 15år. Innan jag var 18 hade jag 5 totalt. Dock ser dom ut som två, då jag jobbat ihop dom.

Jag har tre mål innan jag anser mig "klar". (Klar kommer jag någ aldrig bli).

Vill ha en på vardera handled. Motiv är redan klara. Men just nu sitter trenden i att tatuera där så jag tänker vänta en liten stund. Sedan så vill jag ha en skriven text på insidan av överarmen. Vilket oxå verkar vara en trend för detta år. Dessa tre har jag funderat väldigt länge på då jag inte "får" göra den som jag verkligen velat ha i ca 10år. Det är ett självporträtt som djävulen, den skall sitta på svanken. Många tror att jag kommer ångra just den tatueringen. Vet inte om jag håller med. Skissen jobbade jag på i över ett år och nu ligger den inplastad här i skrivbordlådan. Men vi får helt enkelt se.

Har ni några tatueringar?

Den här tycker jag e väldigt snygg, men vill inte riktigt ha stjärnor på kroppen som inte har någon betydelse.



Denna kan vara lite svår att dölja. Dom jag har nu sitter på överarmarna och kan lätt döljas med tröja. På handlederna anser jag mig inte heller ha så svårt att dölja då jag älskar armband o klockor. På insidan av överarmen är det som de e idag, ha en tröja med rätt längd på ärmen så kan man dölja det mesta.

Döda min glädje, bara så där...

Imorgon kommer lönen och jag har en hel lista på saker jag skulle behöva/vilja köpa, ja plus ett besök hos frissan. Men lönen kommer inte räcka till allt det jag vill. Har tyvärr lite andra saker att betala av, bara några månader kvar sen allt borta. =o)

Gick in hos Skatteverket i förrgår och kolla min deklaration. Positivt besked. Men det varade inte så länge. Sambon skall alltid döda min glädje över pengar med att säga att pengarna skall in på vårt spar alt resekonto. Det ända jag kan glädja mig åt nu e att jag får mer pengar tebax än honom. Men inte tusan tänker jag slänga över alla pengar. Lite vill jag faktiskt behålla och spendera på mig själv. Det är ju faktiskt mina pengar som jag slitit ihop. =o)

Har ni kollat eran deklaration?

Nee nu ska jag roa mig med att fortsätta skriva på min lilla lista. Är det nån som missat att jag älskar listor? Inköpslistor är roligast. =o)

Sån där fruktansvärd beslutsångest...

Har varit sjuk tillräkligt länge nu. Själva förkylningen börjar släppa men den har lagt sig på mina stämband. Inge skoj alls att försöka svara i telefon hela dagarna när rösten vill något annat. Men jag håller ut. Nåt som däremot inte håller ut längre är mitt hår. Har blivit så fruktansvärt trött på det sen jag klippte "topparna". Jag vill göra något nytt. Ska jag verkligen spara ut till långt eller ska jag gå tebax till lite kortare igen?

Kanske inte riktigt lika kort som jag hade förut, men liiiite kortare iaf. Nån som inspirerar mig på frisyrer är Jessica Stroup. Känne lite som vi har samma hårtyp så jag borde väl kanske kunna ha samma frisyr. Dock har vi ju inte samma ansiktsform. Men va tusan dom säger att man ser smalare ut i korthår. =o)

Så här ser mitt hår ut typ (inte till längden)

 

Så då borde jag väl kunna få till det så här om jag jobbade lite med det

 

Kanske en jobbig längd då jag e van att bara sätta upp det i en tofs. Men det går ju att göra lite olika uppsättningar me så där kort hår oxå. Ghaa nu fick jag sån där beslutsångest.


Tamponger i näsan......

Jag vet att mitt bloggande suger just nu. Men va tusan jag mår verkligen skit. Dom gnäller på att killar mår dåligt när dom e förkylda. Då skulle dom träffa mig. De va så länge sen jag var dunderförkyld att jag glömt bort hur det kändes. Sen i torsdag har jag legat i sängen o inte gjort ett smack. Lite då och då har jag vaknat i panik av att jag inte kunnat andas. Jo jag vet, använd nässpray. Men den funkar ca en timme bara.

Imorgon e det "kickoff" me jobbet. Det suger att jag inte kommer orka vara me. =o(

Men för att lätta upp stämningen lite så kollade jag sista avsnittet av "Ugly Betty". Längtar redan till på onsdag då nästa kommer. Då kommer Betty rycka tandställningen. =o) Sabbade jag det för er nu??
Ja men det var väl egentligen inte så otippat att det skulle hända nu.

Nee nu ska jag sluta vara elak och gå å trycka upp två tamponger i näsan.

Ciao ciao!!

En kanon helg helt enkelt..

Så där ja. Nu verkar det som jag får behålla mina inlägg, men vet fortfarande inte vart dom mellan den 8-14 mars tagit vägen. Men men

Så i helgen då. Sambon fyllde år för ett tag sedan så i lördags passade vi på att fira honom. Hur trevligt som helst. Började me kaffe o tårta vid fyra. Thaimiddag strax innan Melodifestivalen. När festivalen började så förflyttade vi oss ner till gillestugan och baren öppnade. Hur kul som helst att äntligen få stå där och blanda massa roliga drinkar till folk som gillade det. (Berättade tidigare att jag tvingade sambon att vara min försökskanin).

På onsdag får sambon sin stora födelsedagspresent. En kanon grill, så till helgen blir det premiärgrillning. Ska bli så himla gott. Längtar till våren då man kan njuta av varmare väder och stå ute vid grillen om kvällarna.


Idag var jag iväg en sväng och skulle shoppa tröjor på Gina Tricot. Tyvärr vara alla slut. =o( Får försöka ta mig till nån annan butik i veckan. Ånej nu börjar Hollywoodfruar. Måste rusa...

Tävla om en urcool klocka hos Catwalkqueen!



Vinn en urcool klocka hos Catwalkqueen. Klockan kommer ifrån WearDesign.se. Hur snygga som helst, skulle gärna köpa en i varje färg om jag kunde. Men just nu önskar jag mig helst att vinna den blå. =o)

Nåt har hänt...

Nånting har hänt. Alla mina inlägg sen den 7:e har försvunnit. Ska ta reda på mera imorgon för nu ska jag gå och sova. Liiite sliten från igår. =o)

Höres imorgon!

Sentimental och gammal med stora mål i livet...

Har du några mål i livet? Omöjliga som möjliga...

Dom jag kan komma på så här på rak arm är:

Tattuera båda handlederna (ena tattueringen skall jag få av sambon i sommar) =o)
Köra Formel 1 på Mantorp med min far
Köra Route 66 med min far och bror
Gifta mig
Skaffa ett barn
Åka på safari i Kenya
Lära mig tyska flytande


Inget av detta är väl omöjligt. Inget är omöjligt egentligen bara man vill. Men jag får någ ta dom små målen först.
Två av mina mål kräver dock att jag har körkort. Så jag kanske skulle sätta upp den delen på listan oxå. Dock inte nåt av mina högsta mål faktiskt, klarar mig bra som det är nu om jag ska vara ärlig.

Nee nu ska jag gå ner och se "Äntligen midsommar" med sambon. Längta lite till sommaren. Tror faktiskt att jag börjar bli lite sentimental och gammal. Idag skulle jag gå till Coop för att handla köttfärs. Kommer hem med två fulla matkassar, men köttfärsen hade jag glömt att köpa.....

Bull gillar...

0-7816333db64fe91294faec49b9e264ad.png

Kolla varifrån!

Bull gillar att ligga o sola under min lampa..


Det blir ett Julibröllop...

I Juli skall jag tydligen på bröllop. Egentligen inge vidare lust, men va tusan. Jag har aldrig varit på ett bröllop så jag får väl ta och gå. =o)

Men min fråga är, kan man ha en svart/vit klänning till ett sommarbröllop? Det står inget om klädsel i inbjudan nämligen. Har hittat en klänning som jag skulle vilja ha. Och eftersom jag inte är en klänningmännsiska så kommer jag inte få så många tillfällen att använda den. Ja förutom på bröllopet då om man nu kan ha dessa färger....


Kvällens första...

0-5a6a586e55463e36fb66ab46210e0f93.png

Kolla varifrån!

Kvällens första Wingman... :-D


Idag har...

0dcdb07723889b0a2976250662bd704a.png

Kolla varifrån!

Idag har jag blivit belönad me tulpaner o godis. Varför? Hehe de e en hemlis, för ett tag till iaf.


Inte riktigt min grejj...

Äntligen har man gått över till sina egna naglar och i normal längd. Känns otroligt skönt nu när man skriver här. =o)
Dock var jag lite för hårdhänt när jag tog bort förlängningen så jag råkade ta med lite av mina egna naglar. Men men sånt som händer. Dom växer snart ut igen.

Ska fila lite mera på dom nu och visar lite mera av dom imorgon.

Oj vad tunna dom känns. Nu får man passa sig lite och inte sitta o trumma för mycket. Bjuder på bilder ifrån när jag gjort förlängningen o dom inte var så himla långa. Nu i slutet var dom faktiskt jobbigt långa. Inte riktigt min grejj..



RSS 2.0