MASSSA godis

Trevlig Halloween  på er! Eller vad man nu säger. =o)

Lotta har åkt hem o sambon har kommit hem ifrån sin resa. Vi var iväg en snabbis till Coop o handlade kvällsmat, och köpte MASSA godis. Det kom nämligen ett litet skelett o hälsade på innan vi for iväg. Tur någ hade jag lite godis kvar ifrån gårkvällen.

Kvällen igår var väldigt lugn o skön. Vi åt, pratade o lyssnade på musik. Självklart blev de några glas vin oxå.
Lotta somnade i soffan redan strax efter 23. Jag fortsatte att titta lite på tv och somnade sedan själv i soffan. Idag har vi suttit me datorn på köksbordet o tittat på massa foton.

Nu ska jag ta o göra lite mat o sedan blir det gillestugan me film. Grannen har halloweenfest, vill oxå gå på sånt. =o(

Hoppas ni får en trevlig halloween allihopa!

Ett väldans tjat...

Nu har jag lyckats ta två beslut. Ett väldans tjat om den där plånboken, men jag beslöt för att behålla den o skita i kläderna. Kanske kan försöka vara lite snäll mot sambon så han köper dom till mig när han kommer hem. =o)

Har oxå lyckats bestämma vad jag skall bjuda på för mat idag.
Förrätt: Skaldjursbakelse
Varmrätt: Gao Pat
Efterrätt: Mörk choklad mousse med färska hallon.

Till det kommer vi dricka rosé och rött vin. Hoppas det kommer smaka. =o)

Nu ska jag gå ner och städa upp lite innan Lotta kommer. Tänkte se om jag kunde hitta lite fina blad på tomten å göra bordsdekorationer me.

Ciao ciao så länge!

Håll i plånboken...

Godmorgon!

Blev lite sen morgon för mig idag. Men jag kunde bara inte somna i går. Efter att jag gått o lagt mig åkte tvn på och jag följde alla serier på Comedy Central som vanligt.

Idag är det verkligen jätte fint höstväder ute. Synd att jag inte har systemkameran hemma så man kunde gått ut o fotat lite. Skall ist försöka komma på vad tusan jag ska bjuda på för middag idag när Lotta kommer över.

Och framför allt måste jag bestämma mig om jag ska behålla plånboken eller lämna tebax den och handla lite kläder. =o)

Tur att man redan varit på bolaget, idag är väl halva Sthlm där efter jobbet. Det är väl halvdag idag?

Jag vann!!!

Det är dax för mig att hoppa i säng efter ha sett massa avsnitt av "Ugly Betty". MEN innan jag hoppar i säng måste jag bara få berätta. Jag har vunnit en tävling hos Wysteriia. Whiii jag blir så glad när jag vinner, vilket inte händer ofta alls. =o) Denna vinst var ett paket med produkter i från Wayne´s Coffee. Å jag som e kaffeberoende. =o)


Plånbok eller kläder....

Satt o kollade in Lindex.se å blev lite små sugen på att lämna tebax plånboken imorgon o införskaffa lite nya kläder ist. Då vet jag ju iaf att pengarna går till något jag verkligen behöver. Visst jag behöver en plånbok oxå eftersom den jag har idag e så liten. Alla klubbkort o presentkort har jag i två andra "plånböcker" som jag oftast glömmer hemma. hehehe

Men usch, jag får sova på saken. Plånbok eller kläder?



Passar jag ens i rött? Har alltid haft svårt för den färgen på kläder. Men det skadar säkert inte att gå o prova den. Passar jag inte i den så vet jag helt enkelt att rött inte är min färg. =o)

Standing strong...

Jag har fastnat för denna låt, eller för texten egentligen..


Ego ego...

Orkade inte se på Rosa bandet galan. E väl för blödig när jag e ensam helt enkelt eller nåt. Så nu har jag aptråkigt, sitter här framför datorn o äter chokladpraliner. Dom som jag hade tänkt bjuda på imorgon. Typiskt mig. Tur någ har jag inte handlat nåt annat som vi ska äta imorgon, hade väl suttit o klämt i mig allt de oxå då.

Men men eftersom jag har så tråkigt o är väldigt lättroad just nu så tänkte jag bjuda på lite egobilder. Det är nåt som inte händer ofta här i bloggen.

 

Har tittat lite för mycket på Americas next top model, ser ut som jag försöker me allt för att le genom ögonen. =o)


Dålig stil Vecko Revyn...

Jo en annan sak ang Vecko Revyns "shoppa loss kväll hos Espirit".

Så här stod det i "inbjudan":

Torsdagen den 29 oktober klipper vi bandet och inviger Esprits nya butik i Sollentuna Centrum och exklusivt för dig som läser VeckoRevyn ger Esprit 20% rabatt på höstens kollektion hela kvällen!

Delta i spännande tävlingar, mingla och shoppa höstens modemåsten från klockan 17:00. På plats hittar vi inga mindre än succébloggarna Bloodymari, Miashopping, Angelicas Closet och Cecilia Blankens, som alla tipsar om sina höstfavoriter! För musiken står coola Florence Davaine.

Självklart får du en härlig goodiebag med dig hem och vi kan redan nu avslöja att den bland annat innehåller ett erbjudande om att träna gratis på träningscentret Balance, till ett värde av 1000 kr.

 

Några 20% på hela höst kollektionen var det inte. Det fanns lite utvalda plagg som var nedsatta för just ikväll. Inga roliga saker alls tyvärr. I goodibagen låg det ett läppsyl, ett knall rött passfodral + väskbagde, en inbjudan till balance och ett GAMMALT nummer av Vecko Revyn. Nu köper jag inte denna tidning regelbudet, men nummer 21 har jag redan läst och jag antar att nummer 22 om inte 23 är ute i butik nu. Det tyckte jag var lite fräckt att lägga ner ett gammalt nummer faktiskt.

Men jag ska inte gnälla, är faktiskt väldigt nöjd med passfodralet o väskbagden även då jag inte gillar rött.
Så nu har jag gnällt färdigt, soffan o Rosa bandet galan kallar nu. =o)

Otroligt dåligt samvete....

Jag har otroligt dåligt samvete. Igår sa jag att det var shoppingförbud. Vilket jag givetvis inte kunde hålla idag när jag var in på Espirit. Gillar verkligen denna plånbok, den har precis allt jag behöver men kanske är lite lite för stor. Men usch vad ska jag göra, behålla eller lämna tebax? Den kostade bara 299:-, men det e ändå en del pengar när man inte har dom. =o(

Imorgon ska jag ut o handla mat, då e det endast coopkortet o leg som åker me. Alla andra kontater o pengar få stanna hemma. =o(

Vinet jag köpte samtidigt idag kan jag ju inte räkna in i shoppingförbudet, det går väl under mat? Kan ju faktiskt inte servera vatten imorgon när jag har bjudmiddag...


Espirit o sushi

Hemma igen efter ha varit i Sollentuna C. Det va över ett år sedan jag var där, mer exakt sen den 1 september 2008. Men men det var inte mycket att hurra för. Otroligt mycket folk o rörigt. Jag tog mig dit för att handla på bolaget, köpa sushi och självklart gå in på Espirit som hade premiär idag. Skriver mer om Espirit senare.

Lyckades hitta två flaskor rött o en rosé till imorgon. Nu måste jag bara komma på vad jag ska bjuda på för mat. =o) Någon sushi hittade jag inte då dom lagt ner det stället. Otroligt besviken! Fick cykla förbi ett annat sushi ställe på vägen hem o inhandla middagen. Inte alls lika gott, men jag ville verkligen ha sushi idag då sambon inte gillar det. Och självklart måste jag passa på då han är borta.

Nu ska jag krypa ner i soffan och titta på tv. Om en liten stund, ska bara först....

Sambofri...

Och så var man sambofri för några dagar. Sitter här och försöker lägga upp lite planering. Har dock lovat lite för mycket saker som jag inte skulle vilja göra längre. Bla klippa ner häcken och en rosenbuske där vi haft en husvagn under ett år. Den är på semester under helgen så det vore ju faktiskt rätt bra om jag orkade mig ut och fixa det där. Sen stor det S = STOR rengörning på våran espressomaskin. *suck*

Vad jag hade tänkt föra idag e att fixa naglarna, slappa och sedan göra mig iordning för att cykla över till Sollentua Centrum där det e lite jippo idag. Längtar till att få strosa runt på Lagerhaus. Ja och så måste jag till bolaget inför morgondagen. =o)



Vad ska ni hitta på idag? Några av er har säkert höstlov, eller kanske är lika arbetslösa som mig.

Henna top

Är det någon som sett denna top ute i butik? Min närmsta butik hade tydligen aldrig hört talas om den. Vilket är lite konstigt då den funnits på hemsidan i nån vecka. Ska in till stan i nästa vecka så då får jag väl springa runt o kolla i butikerna där. Har ett tillgodokvitto som jag vill använda det är därför jag inte beställer den över nätet.



Den är rätt lik en tröja som fanns för någon månad sedan. Kommer dock inte ihåg vad den hette. Så om jag hittar denna topp så får jag faktiskt köpa den eftersom jag har tillgodokvittot. Det är ju inga "nya" pengar som försvinner. =o) Eller hur?

Och nu blev det shoppingförbud!

From NU har jag shoppingförbud! Det är inget sambon sagt åt mig utan min egen plånbok. Som ni vet är jag arbetslös och får därför inte så mycket pengar. Att man skulle bli rik på akassa är det väl ingen som trott?

Men hur ska detta gå. Jag som tar varje chans jag har att komma ut bland butiker. Det är mitt sätt att träffa lite folk nu när man egentligen bara går hemma om dagarna. Visst att jag försöker boka upp varje dag med olika saker, men hur mycket av dom sakerna går att göra utan pengar? Det finns så mycket saker jag skulle vilja o måste köpa. Nästa vecka är mer eller mindre fullbokad och för att jag ska få ut mest av dessa dagar så behöver jag lite nya saker. Ilandsproblem kanske men shit jag behöver shoppa. Trodde verkligen att jag skulle bli lite nöjd av att shoppa åt sambon idag, men icke. Jag vill ju oxå ha saker. Bara för att lixom.

Fast imorgon vet jag att jag kommer slösa pengar. Imorgon ska jag nämligen shoppa massa gott till på fredag. Lotta kommer över o vi skall ha tjejkväll. Okej Bull kommer vara hemma, men när vi sätter igång me musik o sång så kommer han springa o gömma sig. =o)

Har ni några förslag på en enkel o festlig tre rätters middag som jag kan bjuda på?

Fast kanske måste klargöra det här me shoppingförbudet. Det som ingår i mitt förbud är: Kläder, smink, smycken och tidningar. Mat o dyl måste jag ju få köpa, men kanske ska tänka lite på priserna....

När skall hon ge upp egentligen?

Är det bara jag som tycker att hon är för mycket nu?


Gratis fotobok?

Jag lever och mår mycket bättre. Så pass bra att jag ska sätta mig på cykeln och ta mig till shoppingcentrat. Det skall shoppas jeans o mjykisar till sambon o en present till en liten rocker som sambon skall ta med sig imorgon när han flyger iväg.

Nån som bor i närheten av Över Kalix och kan meddela hur vädret e?

Här kan jag säga att vädret e skit tråkigt. Blött, grått o kallt. Den där vackra hösten kom aldrig. =o( Jag som hade hoppas på massa vackra höstfoton. Sitter fortfarande med en tom fotoboks beställning som jag inte vet vad jag ska göra med den. Beställningen går ut den sista november. Kan man lotta ut den kanske?

Ynkligmännska idag...

Idag känner jag mig verkligen ynklig. Har sovit från o till precis hela dygnet. Mår så där mittemellan. Vet inte om jag är sjuk eller frisk. Höstdepp kanske?

Nåt som gjorde mig otroligt glad var ett meddelande ifrån Matilda, jag har nämligen vunnit en bloppis auktion hos henne. Nu får jag äntligen en döskalleskarf. =o)

Ska se om jag inte kan försöka ta och sova igen. Förhoppningsvis mår jag bra imorgon o kan ta mig iväg till "Projekt 1" som fortfarande e på full fart. Efter det skall jag ta med mig sambon o shoppa kläder till honom. På torsdag ska han flyga upp till Lappträsk o gå på begravning. Hoppas han e på bra humör imorgon för då kanske jag oxå kan få lite kläder. =o) Måste dock lura in honom i andra butiker än Dressman då först.

Natti natti, tror jag.....

Allt började ju så bra..

Usch vilken dag. Jag mår verkligen inte bra och vill verkligen verkligen inte bli sjuk. Allt började så bra idag, var på kanon humör när jag vaknade även då klockan var lite mycket. Fast fick höra att man skulle ställa tebax klockan inatt så jag tjänade en timme på morgonen. =o)

Lotta ringde och ville ta en fika, så jag fixade iordning mig lite snabbt o cyklade iväg. Allt var toppen medans vi fikade men sen när shoppingrundan började så kände jag mig lite hängig. Shoppinghumör försvann blixt snabbt och jag ville bara hem o lägga mig. Vi sa hejdå o jag cyklade mot Coop för att handla kvällsmaten och sedan vidare hem. Nu några timmar senare och mer mat i magen kan jag fortfarande inte säga att jag mår bra.

Det hugger i bröstet när jag andas, hostar så att det känns som sandpapper i halsen, ögonen svider o halsen kliar. VILL INTE BLI SJUK!!!

Så nu säger jag faktiskt gonatt för mig. Ska ta mig två alvedon o sedan krypa ner i sängen. Förhoppningsvis är det nå bra på tv som jag kan somna till...

Lite ordning blev det iaf...

Dagens projekt är nästan klart. Bara lite små detaljer kvar som att ta fram en säck o börja slänga lite skit. Usch sånt gör ont. Gillar inte att slänga saker, speciellt inte ifrån detta rum. Om det är något som är schysst så kanske jag kan slänga upp det här lite senare idag. Men så här ser det ut just nu iaf.



Syns det att jag älskar smycken i silver?



Hade det inte varit snetak i detta utrymme så hade jag kunnat göra så pass mycket mera där inne. Men som det ser ut idag är det både snetak med litet fönster och på ena vägen är det en dörr in till kattvinden. En dörr jag tydligen inte får blockera med massa skit enligt sambon. =o) När vi flyttade in hittade en tidning ifrån 1951. Så vad skulle vi få för oss att använda det där utrymmet till nu? Det får bli mitt gömställe ifall vi skulle få inbrott lr liknade och jag är hemma. usch nee inga såna tankar nu. Har tillräkligt me såna knäppa tankar när sambon jobbar natt hela tiden...

Fortsättning följer...

Idag är det fortsättning på projekt städa upp skrubben. Var iväg till IKEA igår o köpa mig en hylla som ska in där. Förhoppningsvis blir jag på humör för att rensa o slänga lite skit samtidigt nu.

En bild på hur det ser ut just nu på ena sidan av skrubben:



Det är just denna del som skall fixas till. Gillar inte min förvaring längre utan vill få det lite snyggare. =o) Ska även försöka testa alla skor o se vilka jag verkligen kan ha, dom som inte passar åker i soporna som vanligt. Visst låter det som en rolig lördag? Sambon ligger o sover då han inte lyckades vända på sitt dygn utan var upp till 8 imorse. Så vi får se hur länge han sover. Bull har krypit in i en av kartongerna från ikea och sover där tror jag. Man kan höra hur han snarkar iaf.

Får se om jag hinner me en tripp på stan idag oxå för en fika.

Behöver jag säga att det va smarrigt?

Va ut me tjejerna o åt på Helenes Krog igår. Himla gott, måste tebax flera gånger. Jag åt först pasta me kyckling o räkor. Kanon smarrigt och mycket. När jag var klar såg man knappt att tallriken var rörd. Lite besviken på att jag inte fick ta en doggybag med mig hem. Till dessert tog chockladmousse på hallonspegel. Den behöver jag knappt säga att den var go. =o)


Idag e det shopping på G. Vi ska nu först till IKEA o köpa lite belysning och gardiner till vardagsrummet tror jag. Sedan blir det Media Markt för att shoppa filmer och avslutas förmodligen me bolaget.

Höres senare! För nu ska jag måtta fönster.

Battlefield..


"I never meant to start a war
You know, I never wanna hurt you
Don't even know we're fighting for
Why does love always feel like a battlefield
Why does love always feel like"

Ånej! Sambon...

-65f3d630d4fba2e1eb5511488074ed3.png

Kolla varifrån!

Ånej! Sambon tappade precis en av mina favvo muggar på klinkersgolvet. :-(


Rumpnisse me höga stövlar...

Jag har länge funderat på att skaffa mig ett par stövlar även då jag tycker det ser helt sjukt ut me stövlar upp till knäna. Iaf på mig som är så kort. Fast nu har jag tagit mig i kragen och bestämt mig för att prova. Man kan ju aldrig veta om man inte provar.

Men då till mitt andra dilema. Vad ska jag välja för några. Hittade massa olika modeller på Skopunkten. Där kan man ju köpa 3 par och betala för 2. Sånt gillar vi! Så vilka tycker ni jag ska satsa på?



4 och 8 är lite lägre skaft på. Dom är som backup ifall jag ser ut som en rumpnisse i höga stövlar. hahaha

Nej men helt ärligt...

Är på krigsstigen idag. Har ingen aning varför men allt går bara åt skogen. Får ingen ro helt enkelt. Kan det inte börja regna så jag kan sätta mig på verandan o lyssna på regnet som smattrar mot taket. =o)

Nee men helt ärligt..

Sambon är o hämtar bilen som vi lämnade in på service i går. Hoppas den funkar som den ska nu. Själv håller jag på att planera om jag ska följa me ut på tjejmiddag eller inte imorgon. Är som sagt inte så himla tätt nu då man går på akassa. Fast det vore himla skoj o komma ut å tjatra lite me tjejerna. =o)

Funderar lite på vad jag ska hitta på resten av dagen. Kan inte sitta framför datorn hela tiden. Kanske gå ut o kratta? Eller nee det behöver jag ju inte längre. Grannen har tagit ner alla träd då dom byggde deras hus. =o)

Men gud så rastlös jag blev då! Vad ska jag hitta på?

Nu står Robbie Williams på scen igen



Äntligen! Han är efterlängtad av många inkl mig o sambon. Vi var ner till Ullevi 2006 och såg båda hans konserter där. Så jäkla mäktigt. Kommer han tebax till norden ska jag garanterat dra med mig sambon dit. Det finns inte så många artister jag o sambon delar tycka om så varför inte passa på när det väl kommer någon. Så boka upp lite datum nu så vi kan få åka iväg o ha en hejdundrade kväll....

Läs mer om Robbie här.

Drömmar om små o stora saker....


Stora som små saker...

Börjar snart få psykbryt av att gå hemma. Och idag har jag verkligen inget planerat, så det ända jag kunde komma på för att fördriva tiden var att slänga igång en tvättmaskin. Å det tog ca 3min. Så vad gör man resterande 23tim 57min?

Igår natt kunde jag bara inte somna, tror sista gången jag tittade på klockan så var den runt 03:30. Inte alls bra. Så idag måste jag hålla mig vaken hela kvällen för att sedan försöka sova tidigt. Imorgon ska jag iväg på "Projektet 1" igen och då måste jag va pigg, pallar inte me hela förmiddagen annars.

Men tebax till igår natt. När jag låg där o försökte somna så funderade jag lite över vad jag skulle vilja göra i livet. Många saker blev lite som en utmaning medans andra kanske blir lite omöjliga. Men man ska aldrig säga aldrig.
Återkommer me min lista.

Vad skulle ni vilja göra här i livet, stora som små saker?

Styr pengar dit liv?

Visa dagar är verkligen inte roliga att vara arbetslös på. Man kan väl säga att denna dag är en sådan.

Sambon lämnade in våran bil på service imorse. På eftermiddagen får vi veta att det kommer kosta ca 16,000:- att laga den. Det är ingen rolig utgift. Speciellt inte när vi inte vet i dagsläget hur länge jag kommer gå hemma. Och så vill sambon så väldigt gärna köpa en annan bil. Problemet är att vi inte får några pengar för den vi har idag. Så även om vi inte lämnat in bilen på service så kommer vi tjäna på att skaffa en till. Och då är det ingen bil i 30,000:- klassen o upp, nee det ska vara en volvo 940, 740 eller 240 och kosta under 10,000:-. Sambon har hittat några som är intressanta, men vill först bestämma sig över hur han ska göra me bilen vi har idag.

Usch varör ska det där me pengar styra ens liv så himla mycket??

Kan ingen ge mig ett jobb? Snälla!!

Idag e...

06cf95570ecf1045d7f031a0a53c9b47.png

Kolla varifrån!

Idag e de bullbak igen. Dubbel deg ska förhoppningsvis ge mer bullar än sist. Håll tummarna att jag slipper brandlarmet.


Väckarklocka lr brandlarmet

Sorry! Är som vanligt lite frånvarande under helgen. Hände väl kanske inte så himla mycket som finns att berätta. Var iväg på festen i lördags där jag kände mig fruktansvärt gammal o uttittad. Men det var väl för att ca 50 av 60 ungdomar som var på festen visste vem jag var. Alla känner apan, men apan känner ingen.

Idag tänkte jag ställa mig och baka bullar. Det blir en dubbel omgång och på lägre värme i ugnen. Förhoppningsvis kommer alla gå att äta och inget brandlarm sätts igång. Vore lite små jobbigt om det hände då sambon ligger och sover eftersom han skall jobba natt denna vecka oxå. Jag hatar verkligen att vakna av väckarklockan, undra då hur man känner ifall man blir väckt av brandlarmet.

Återkommer senare under dagen, men kanske lite roligare info..

Hur klantig får man va??

Det är bra att sticka iväg o handla men lämna plånboken kvar hemma. Denna gång var jag så pass långt bort när jag upptäckte mitt misstag att det var omöjligt att vända hem o hämta den. Tur någ hade jag min snälla mor med mig som lånade ut pengar. =o)

Tack!

Skänker en massa kramar

Usch vilket trist väder att vakna till idag. Hade nästan hoppats på att det skulle vara lite snö ute. Älskar hösten, men inte när det regnar. Alla färger är så vackra. Önskade lite solsken så man kunde ut o fota lite. Men som det ser ut nu tänker jag inte ens lämna huset under dagen. Tur att man handlade middagen igår redan.

Igår kväll slog det mig hur jag finner ro o balans. Låter kanske väldigt underligt, men när jag satt på verandan o hörde regnet smatra mot plasttaket kände jag mig så otroligt lugn. Det var behagligt o rogivande att sitta där.
Så man kanske skulle göra sig en kopp the och sätta sig på verandan i några timmar. Det här regnet lär förmodligen inte sluta på några timmar.

Nåt annat skoj som hänt idag då? Sambon går runt me telefonen fastklistrad mot örat. Vet inte om det är jobb eller privat. Fast å andra sidan satt jag en stund i telefon oxå nu på förmiddagen. Pratade me en gammal vän som lämnat staden. Vi pratar inte så ofta, men när vi väl pratar så gör vi det länge. Saknar våra pratstunder, fika som aldrig innehöll kaffe. Ja jag saknar faktiskt att ha henne här i Stockholm. Hon bor faktiskt inte så himla långt bort så det finns faktiskt ingen bra anleding till att inte hälsa på henne. Det går faktiskt bussar upp dit. =o)

Man kanske skulle göra ett ryck o åka dit snart å hälsa på hela hennes familj. Fast just nu längtar jag till att dom kommer ner hit så jag får visa mitt hus. Ha en hel helg me massa vin, god mat o massssa snack. Våra respektive får bosätta sig nere i gillestugan framför projektorn o baren medans vi slår oss ner på verandan me vin o cigg. hahaha

Kram på dig Louise!

Nattuggla vs tröttmössa

Det märks att sambon jobbat natt denna vecka. Jag har inte kommit i säng före 01 nån natt. Inge bra alls me tanke på att jag klivit upp mellan 8-9 varje morgon. Och att jag inte behöver vara så himla pigg o allert på dagarna då jag inte har något jobb att sköta. Men denna vecka har varit hård under tisdag o torsdag då jag har haft planer inplanerade redan på morgonen.

Men men imorgon är sambon ledig så jag kommer förmodligen vara hur trött som helst redan vid 22 tiden. Har ingen aning vad vi ska göra imorgon kväll. Vet iaf att jag ska ta mig en cykeltur till arbetsförmedlingen på förmiddagen. Hoppas att dom har något skoj att komma med.

Lördag är det partaj tydligen. Får väl egentligen skylla mig själv som tackade ja till denna tillställning. Det är ölfest och jag kommer förmodligen vara äldst på stället. Det är en gammal kollega som har en årlig tillställning och jag blev dit bjuden. Hoppas några andra gamla arbetskamrater kommer annars kommer medelåldern ligga på 20-21år. Och ja jag är 30. Hahahaha Tur någ har jag gång/cykelavstånd till lokalen där det är så jag får väl masa mig hemåt när jag börjar känna mig allt för gammal. =o)

Jo nu under kvällen har jag suttit o hållt på med ett hemligt projekt. Himla skoj, eller iaf när inte datorn krånglar. Min dator har blivit så himla slö. Kanske dax att ta en höststädning....

Nee nu säger jag gonatt för mig!

Nu är det kris...



Jag har som sagt tömt min garderob på mer än  hälften av mina kläder. Nu ska jag försöka hitta mitt nya jag och fylla garderoben, men det är lättare sagt än gjort. Så jag behöver eran hjälp med att finna det jag söker.

Är ute efter kläder som har storlek 46 och upp. Vill inte ha något som är stort o säckigt. Inget rosa eller med en massa pluttinutt. Jag älskar alla mina jeans (kom fram till igår att jag har 14par jeans som jag nästan aldrig använder då jag har förälskat mig i mina 4 par från Cheap Monday. Gillar överdelar med krage och avskyr båtringade.
Ställer jag för mycket krav?

Vill ju bara hitta lite kläder som inte får mig att känna mig tantig eller sockersöt. Handlar hellre billigt o mycket än dyrt o lite. Har kollat runt på Kappahl (som jag tyckte det mesta kändes tantigt), H&M trista BiB kläder, Lindex är antingen tantigt eller pluttinuttit. Jag är ute efter både butiker på nätet o IRL.

Överös mig med länkar på butiker eller på kläder ni tycker är snygga....

Välkommen till en början på en stor förändring.



Jag vill berätta vad anledning till att jag fick mitt lilla ryck idag ang garderoben. Sen jag blev arbetslös har jag känt att dom kläder jag äger inte speglar mig. Dom kläder som hänger där är för den person som jag jobbade på det där företaget. En täckmantel bara eftersom det inte visade min riktiga personlighet. Jag hade ett helsike att hitta kläder hela tiden som jag verkligen ville ha och som skulle funka på arbetsplatsen. Så nu när jag inte är kvar där längre vill jag inte gå i dom där kläderna. Nu vill jag verkligen visa folk mitt riktiga ja. Ta mig för den jag är helt enkelt. Även då jag själv inte är helt nöjd med mig själv. hehe

Har ingen modellkropp och har därför inte velat gå i kropps sydda plagg. På arbetsplatsen var ytlighet något som diskuterades precis hela tiden. Nåt som fick mig väldigt osäker och inte alls bekväm i mina kläder. Det blev därför stora skjortor o tunikor. Och dom ska väck nu. Ja eller dom är väck nu. Det är slut på stora o säckiga plagg. Även då jag som sagt inte alls är nöjd med min kropp nu så måste jag börja vänja mig vid att jag inte är storlek 38.

Nu när jag söker jobb så är det min chans att komma till en ny arbetsplats som mig och ingen annan. Dock är det svårt bland mina vänner att vara den där "nya" personen. Dom är ju vana vid den jag levt i 6år. Det är egentligen ingen sån där jätte stor skillnad men lite finns där. Fast den som verkligen känner mig vet hur jag är och hur jag vill klä mig.

Jag avskyr att gå med klackar om jag verkligen inte måste på nån finare tillställning. Kläning o kjol finns inte i min värld om jag inte är på semester i solen. Rosa för mig att se ut som en gris. Blommigt för mig att se ut som 50+.

Nee jag älskar mina jeans i alla färger men helst svarta, mörkgrå eller riktigt riktigt mörk blå. Mina svarta converse skulle jag kunna sova i. Scarf och mössa följer mig nästa året runt. Mössan får dock åka av mellan april-september. Smycken i mängder älskar jag att ha. Gillar inte att gå med överdelar utan krage. Fast det är ju pga min dubbelhacka. En del av mig som jag ska försöka börja älska. Även då älska kanske var att ta i, acceptera kanske vi kan säga ist.

Detta är väl egentligen inga konstigheter. Nu har jag gett mig tusan på att fixa detta, välkommen till en början på en stor förändring.

Små steg till en stor förändring

Efter ha bakat klart äppelpajen fick jag nåt konstigt ryck. Idag var det dax att börja små steg till ett nytt liv. Idag var det projekt rensa o slänga allt som inte passar mig av det som finns i garderoben. Så det var bara att ställa sig o prova plagg för plagg. Vid minsta lilla tvekan åkte plagget vidare till säcken.



Tycker ni att det behövdes rensas? Nu är det iaf gjort och jag är väldigt nöjd. En o halv svart säck blev fylld me kläder. Om jag e ledsen? Nja mera förbannad. Anledning 1 är att det fanns så många plagg med prislappen kvar på. Varför köpte jag dom om jag inte ens har haft ork att ta bort prislappen? Och anledning 2 är att jag e förbannad över att jag inte kan ha många av dom där plaggen som jag vet jag kunde ha förut. Vad är det som händer med min kropp egentligen. Det blir snart dax för steg 2 i att förändra mitt liv. De ska till hårdträning så jag blir av me den här övervikten. Först ska jag bara ner o ta lite äppelpaj. =o)



Tycker ni det blev någon skillnad?

Följer du Svenska Hollywoodfruar?




Nu börjar...

5065ad2454d8b1b3e97f9da842f005ed.png

Kolla varifrån!

Nu börjar säsongen av äppelkakor. Idag testar jag ett nytt recept, återkommer ifall jag överlever smakprovet.


Man blir bara så himla glad...

Kan man verkligen inte bli glad när man ser det här klippet? Å vad jag vill ut o resa mera!!


Lökringar o soffpotatis

Onsdag och det är kanon väder ute. Iaf för att sitta inne o titta ut. =o)

Idag händer det inte mycket alls. Sambon sover och jag har gått igenom frysbox o matkällare för att se vad som gömmer sig där. Vad mycket skit man samlar på sig och sedan inte äter upp utan måste slänga.
Undrar vad jag tänkte när jag köpte en påse me lökringar som ska friteras. Verken jag eller sambon gillar lökringar speciellt mycket och vi har absolut ingen fritös.

Kan man sälja dom på blocket kanske?

På tal om Blocket, jag har samlat ihop masssa grejjer som jag borde slänga upp på Tradera. Fundera bara på när jag ska orka det. Usch jag måste verkligen komma igång o göra saker hela tiden, jag kommer bli världens soffpotatis annars om jag ska gå arbetslös mycket längre. =o(

VILL HA ETT JOBB NU!!

Snöar det verkligen ute??

Jaha vad säger man? Nu är det inte långt kvar innan snön har nått min hemort. Tydligen snöade det uppe på Arlanda inatt när sambon jobbade. När han kom hem drog han ner rullgardinen och sa att det var vit ute. Vilket fick mig att vända på mig och somna om. Vad tusan skulle jag upp o göra då?

Lunchen är precis avklarad (smarrig subway macka). Har varit iväg på "Projekt 1" under hela förmiddagen, men han åka förbi o handla lite saker på hemvägen. Visar lite senare idag vad jag köpte.

Nu sitter jag o väntar på att grannen ska komma förbi för deras besiktning. Vi har som jag berättat tidigare en hel del problem med denna besiktningsfirma och nu är det inte långt kvar innan vi anmäler dom. Eller rättare sagt, hade vi inte fått det vi ville tills idag så är anmälning nästa steg. Så vi får se hur vi ska gå vidare med det.

Så hur ser er tisdag ut?

Nemi säger gonatt..

Nu säger jag gonatt för mig med en av mina favorit serier.




Lite nya plagg

Hittade två nya plagg hos Gina Tricot som jag skulle få lust att gå o köpa imorgon. Undrar om jag hinner det medans sambon sover på förmiddagen. Rätt skönt att man kan smita iväg på saker under dagarna nu när han sover. Denna vecka ska han jobba natt, så jag har nätter o förmiddagar för mig själv. Ja och självklart med Bull. Han sover dock mest hela tiden oxå. =o(


Instängd o bortglömd?

Måste erkänna att jag är avis. Ja på alla dom där som får gå på Vecko Revyns Blogg Awards på fredag. Jag vill ju oxå gå!! Så vad behöver jag göra för att få gå? =o( Ville gå redan föra året, men i år vore det en väldigt stor ära att bara få komma dit. Jag behöver inga nomineringar eller liknade, skulle bara vilja va med på lite festligheter. Hahaha märks det att jag börjar tappa kontrollen över mitt liv som arbetslös. Känner mig instängd o bortglömd. =o(


Det skulle va helt overkligt...



Jag lovade en vän att skriva en lista på vad jag skulle göra om jag vann 168 miljoner i helgen på tipset. Kan säga att de va bra svårt att komma på något. Men jag har min lilla lista som jag kommer fylla på vart efter. Men till att börja me har jag några saker:

  • Gå silversmides utbildning
  • Ta med mina föräldrar till USA o köra Route 66
  • Bo kvar i samma hus, men lägga bort en totalrenovering av källarvåningen
  • Köpa mig ett sommarhus i grekland
  • Förmodligen lägga mig under kniven eller sugen
  • Köpa mig en värsting systemkamera
  • Gå olika fotokurser
Sen har jag över 100 miljoner kvar och förmodligen miljoner saker jag skulle köpa/göra. Men jag får som sagt fortsätta på min lista ett tag.

Vad skulle ni köpa/göra?

Skärpning!

Det är verkligen ingen kul att blogga idag. De tar sååån tid för Blogg.se.

Så idag blir det ny header som ligger på planeringen, och så har jag lovat att göra en lista på vad jag skulle göra / köpa / lr liknade om jag vann 168 miljoner. =o)

Höres lite senare när sambon åkt till jobbet och Blogg.se kanske låter mig surfa lite snabbare på deras sida.

Jag har fått svinpesten!

Gårkvällen var väldigt trevlig hemms hos sambons syster. Hon bjöd på mycket gott morots soppa och lite tillbehör.
Dock är inte denna dag lika rolig. Såg nyligen att jag har massa röda prickar över mage, på sidorna av låren och på framsidan smalbenen!!

Shit vad kan det vara? Dom kliar inte, men dom verkar bara bli fler o fler i olika storlekar. Kan jag fått nåt skit innan för kläderna igår när jag höll på ute på tomten och rensande landet eller liknade?

Nu håller jag bara tummarna för att dom inte ska sprida sig ut på armarna eller i ansiktet. *panik*

Idag e...

63163df31876cc8f412810478c9dd121.png

Kolla varifrån!

Idag e de projekt sabba gräsmattan.


Sitter på...

7d301bfbd9680352bfef270c3cca315b.png

Kolla varifrån!

Sitter på verandan o rensar kantareller som jag fått av svärmor..


Idag fick...

0-67dfe579c39067fdc6cbc3fad5e094b7.png

Kolla varifrån!

Idag fick jag ett presentkort ifrån H&M *happy*


Det är så otroligt vackert...

Halloj!

Äntligen fredag!! Så himla skönt, och det är verkligen höst ute idag. Det är så otroligt vackert ute med alla fina färger. Idag ska jag leta fram dom lite varmare jackorna och se till att dom blir rena, men kan tydligen inte gå ute med sommarjackorna längre.

Sedan blir det att leta present till sambons lilla syster som fyller år imorgon. Har bara ingen aning vad jag ska köpa. Det är alltid lika svårt, men jag tror att jag ska gå på lite spa grejjer. Sånt uppskattas väl alltid?

Annars tror jag inte det händer så mycket idag, sitter just nu o packar varor som jag sålt på tradera. Är lite emot att skicka saker som kan gå sönder o läka under vägen, men jag får packa sakerna väl. Och lite ledsen är jag över en väska som jag sålt. Köpte den för dyra pengar och sålde den nu för bra mycket mindre. En av dom nackdelarna att sälja på tradera, ibland kan man bli väldigt besviken över priset. Men jag får vara glad att köparen blev otroligt glad över priset. Hoppas hon blir nöjd med Friis & Co väskan.

Så vad händer hos er i helgen?

Är på...

0-66bb106ce2dde7d0820c5f654492228e.png

Kolla varifrån!

Är på väg hem, o kolla vad duktig man kan va.


Jag behöver verkligen eran hjälp...

Jag har beslutsångest och behöver verkligen eran hjälp. Har fått en fotobok som jag ska göra innan mitten på november. Inga problem tyckte jag tills jag satte mig ner och började fundera på vad jag skulle fylla den med. Ghaaa kan verkligen inte komma fram till vad jag ska välja. Så snälla ni vad ska jag välja??

1. Våra (sambons o mina) resor 2005-2009
2. Våran New York resa 2005
3. Mina foton
4. Bill o Bull genom åren
5. Mina tårtor
6. Några andra förslag?


Stockholm - Arlanda

Oj! Vem har trixat med min klocka?
All tid bara sprang iväg efter att jag började med kvällsmaten. Han iaf med att klippa sambon o se på "Stockholm - Arlanda". Dock besviken på denna säsong då dom tagit bort mekarna. Inte för att dom va snygga lr nåt, men de e intressant att se eftersom jag själv varit där under en period. Jobbade inte som mek utan jobbade väldigt nära dom och fick se o höra allt som hände runt omkring hela tiden.

Men men

Imorgon är en ny dag och jag kommer förmodligen vara borta precis hela dagen och pyssla me "projekt 1". Jag hoppas att jag kan berätta i slutet på året vad det här "Projekt 1" är för något. Det är rätt jobbigt att inte kunna berätta för er, då kliar i fingrarna varje gång jag ska nämna det. =o(

Kvinnor med former

Anna Book visar mode för kvinnor med former. Det var lite på tiden tycker jag, även då det kanske inte var så många av dessa plagg jag själv skulle sätta på mig. Men det är alltid kul att det kommer en modell som inte är trådsmal och lite "normalare" längd. (För mig alltså)




Nej! Jag är inte beroende...

Märks det att man är arbetslös om man följer några spel slaviskt på Facebook?
Först blev det "FarmVille" sedan "Fish World" (som kanske inte är så jätte roligt) sen "Café World" och idag blev det "Island Paradise". "Maffia War" började jag spela, men usch de va inge skoj alls. Hm undrar hur det ska gå den dagen jag får ett arbete. Alla mina växter, kunder o fiskar kommer dö ut.... =o(



Vad spelar ni på Facebook?

Mitt liv i en top...


Toppar.. by ancan on Polyvore.com

Toppar..


Items in this set:
Kings Of Leon | ASOS Kings Of Leon Rock Tee at ASOS, 210 SEK
ASOS | ASOS Face Print Asymmetric Tee at ASOS, 186 SEK
ASOS | ASOS London Skyline Tee at ASOS, 186 SEK
ASOS | ASOS Kitten Face Tee at ASOS, 186 SEK
ASOS | ASOS Gothic Folk Tee at ASOS, 128 SEK

Dagens....


Tävlingar i alla dess former. Det är ju så fruktansvärt kul att vinna. Och gör man inte det så är de bara att fortsätta till nästa tävling.
Hösten Finns det något mysigare än att krypa upp i soffan under en filt, massa tända ljus och brasan sprakar...
Tidningsprenumerationer Så enkelt o smidigt och man blir lika glad tidningen dyker ner i lådan.

Hösten Burr, nu är det riktigt kallt, hur ska detta sluta. Blåser storm ute så att hela huset knakar.
Arbetslöshet Finns det något tråkigare än att bara gå hemma hela dagarna. Och värst är det när utbetalningen ifrån akassan kommer.

Jag vann!!!

Jag vann Bloglovin´s spotlight tävling!



Whii! Älskar att vinna. Spelar ingen roll om det är små eller stora vinster, men blir glad iaf. Det var säkert jätte många som vann denna tävling, men det bryr jag mig inte om. Det var ju liksom jag som vann. =o)

5000 personer hade anmält sig...

Det är verkligen tyst på den här sidan. Ber så hemskt mycket om ursäkt för det. Men jag får väl skylla på att det inte händer så mycket kul som kan berättas om här. Fast igår hade jag faktiskt fullt upp från morgon till kväll. Var på "Projekt 1" hela förmiddagen för att sedan ta mig in till Berns och gå på jobbmässa. Nåt jag ångrar så här i efterhand. Först stod jag i kö i över 30min för att komma in. Väl inne på mässan var det inte alls något för mig. Det gav mig lika mycket som att sitta o söka på amv.se om dagarna. Hoppas verkligen att dom planerar det bättre nästa gång o tar en större lokal. Det var 5000 personer som anmält sig till den här mässan så ni kan tänka er att det blev kaos.

Efter mässan åkte jag iväg till Fridhemsplan och hämtade upp lite kamera delar som varit på service. Äntligen det avklarat. Sen hem o byta om för att ta mig in till stan igen fast med sambon. Det blev en snabb middag på Mc Donalds på Slussen och sedan vidare till Mose Backe för att kolla lite uppträdande.

Var helt slut när jag kom hem så vi däckade rätt snabbt.

Idag då. Jo idag var det meningen att jag skulle tvätt o städa, men usch känner inte för något. =o(

Skämtar han med mig??

Igår frågade sambon om jag funderat något på årets jul önskelista. Trodde han skämtade med mig eftersom han ALLTID är ute i sista minut när det gäller sånt. Men tydligen har han redan börjat skriva ner lite saker. Usch självklart fick jag panik och var tvugnen att sätta mig ner o gå igenom min lista. Jag som hoppats på att vi skulle skippa julklapparna i år.

Det är så mycket enklare med min sida av familjen. Vi bestämmer en person i familjen vi ska köpa julklapp till och sedan kommer vi överens allihopa vad max summan skall vara. Det är inte alltid så lätt att hitta något till den personen man får, speciellt inte när det är en summa inblandad. Men så pass mycket enklare än att köpa till 14 andra oxå.

Har ni börjat se över eran önskelista?


Fullspäckat...

Jag har verkligen varit frånvarande under helgen. Har försökt att undvika datorn och göra lite nytta.
Man kan sammanfatta helgen väldigt kort:

Fredag
Mysmiddag med vin o brasa och sedan blev det film i gillestugan
Lördag
Tippen, runt på byggmarknader, storstädning hemma sedan som fredagen
Söndag
Nedmontering och borkörning av byggställning, bullbak, och sedan som fredag minus vinet

Så me andra ord har jag inte hunnit sitta så mycket framför datorn. Jag lyckades tom montera upp mina lampor i skrubben som jag köpte på ikea i augusti. *Starkt jobbat* Dock får jag inte till det med sladdarna ordentliget. Rensade o slängde massa smink o tillbehör ifrån skrubben, tycker bara inte det märks. =o)


En utmaning

Lilija.com hade under helgen en liten utmaning om hur andras skrivbord såg ut. Självklart antar jag den och visar en bild på mitt skrivbord. Detta är dock innan min städmani uppkom i helgen.


Plåt 1...

513218a88edd9eb2a49cce7106f2d040.png

Kolla varifrån!

Plåt 1 klar o jag drog igång brandlarmet IGEN!


Idag e...

7db25ef21cbca852e23a8a033ff19401.png

Kolla varifrån!

Idag e de självklart bullbak här. Annars e de full rulle me fika, städning, shopping o film


Bull väntar...

71b3af2a8dc2e99ffc9d2826b25bd649.png

Kolla varifrån!

Bull väntar på laxmiddag. Tror han iaf


Gillestuga vs Bar

Jag vill börja fixa till det i våran gillestuga/bar. Lite svårt bara när vi är två personer som vill helt olika. Så jag måste jobba vidare på att få det som jag vill....

Barprylar
Barprylar by ancan on Polyvore.com

Items in this set:
IKEA | Textile Polstermöbel | Ecksofas | KRAMFORS, 654 GBP
IKEA | Kitchen organizers | Spice & condiment stands | RÖRA, $9.99
IKEA | Comer | Cristalería | PLASTIS | Cubitera, 99 EUR
Flaskband – Berusningsgrad (12-pack) :: Bluebox.se ::, $49

Vad skulle ni göra en sån där dag??

På tisdag nästa vecka "firar" sambon o jag 10år. Inte 10år som förlovade men 10år tillsammans. Så nu undrar jag lite vad vi ska hitta på. Hela dagen är fullproppad för min del och sambon jobbar. Vi pratar om att åka o titta på när hans lillebrors band spelar inne i stan. Men då blir det inte riktigt VÅR dag.

Planen var ifrån början att gå på en väldigt tjusig resturang här i orten. Men när spelningen kom på tal så försvann middagen lite. Ska man spara "våran dag" till helgen och försöka hitta på något då? Eller är det bara trams över att hitta på något överhuvudtaget?

Jag tycker sånt där e skit svårt och eftersom sambon är den mest oromantiska person jag träffat. hehe Så blir det lätt att säker bara rinner ut i sanden. Har ju som sagt inte så mycket pengar heller, annars skulle jag någ köpt en massa fina presenter.

Vad skulle ni göra?


Nelly.com o Cheap Monday

Ingen har väl undgått att jag verkligen älskar jeans ifrån Cheap Monday. Blev överlycklig förut när jag såg att Nelly sålde dom.


Beauty Planet o Decléor

Ni missar väl inte att Beauty Planet har 50% på Decléor.



Konflikter eller inte..

Det blir mycket text här och lite bilder. Sorry!

Men min motivation för att fota just nu är inte så bra. Vet inte varför men ibland blir det bara så. Sitter just nu och väntar på att våran nya granne skall dyka förbi. Vi har lite problem med deras besiktningsman och behöver diskutera saken. Sambon passar på att jobba då han avskyr "konflikter", ja eller rättare sagt saker som kan leda till konflikter. Men men det är ju inte grannarna som gjort något fel alls.

För en liten stund sedan la jag en beställning på presentkort på H&M. Älskar verkligen att få presentkort. Dock är jag aldrig i närheten av storbloggarnas ordrar vad det gäller presentkort. Jag blir skit glad jag får ett på 50:-. Men denna gång blev det 200:-. Ibland lönar det sig att vara med i marknadsundersökningar. Längtar till dom riktiga marknadsundersökningar IRL sätter igång. Roligt att sitta o diskutera saker i grupp. =o)

Nee man kanske skulle klä på sig lite. Det är inte bra att gå hemma hela dagarna, det blir lätt att man endast går runt i myskläder och äter frukost vid 13tiden. Skärpning! På måndag börjar träningen igen, OM jag nu inte går o blir dunderförkyld eller nåt i helgen. =o( *håller tummarna*

Har din konstiga vanor?

Igår kväll när jag kom hem gjorde sambon o jag iordning middag. Eftersom det var torsdag körde vi på ärtsoppa o pannkakor. Vi visste dock inte att vi skulle bli tre vid middagsbordet.

Den tredje som verkligen älskade både ärtsoppa o pannkakor var Bull! Hur ofta ser man en katt äta ärtsoppa? Och att jag visste att han gillade pannkakor när han var mindre, men usch för ärtsoppa. Han åt mer än mig tom.

Ja jag vet vi har en otroligt bortskämd katt just nu. Han äter det mesta faktiskt. Medans han bror levde så var han inte alls glad i maten, men nu är det färska räkor, smörstekt gös, fläskfilé, kanelbullar, ärtsoppa, kyckling, glass, mjuk pepparkaka som är favoriterna. =o)

Knäpper säger jag bara!

Ekoooo....

Det ekar här idag. Både när det gäller inlägg ifrån mig och besök ifrån er läsare. Men jag får väl skylla saken på mig själv eftersom jag inte uppdaterat nåt alls idag. Stack iväg redan i morse för att ta mig till "Projekt 1". Har nu varit hemma i ca 3timmar och skall strax återvända till "Projekt 1". Efter det ska jag lämna tebax Ps 2 med Singstar till snälla Helena som lånade ut det till oss i helgen.

Annars händer det inte alls mycket här. Börjar bli riktigt kallt ute. Ska försöka leta upp mina vantar, kan vara bra att ha när man e ute och cyklar nästan varje dag. Är så himla glad över att jag bor så pass centralt till det mesta. Centralen i min förort då vill säga. Det tar mig 2min till närmsta stormarknad, 4min till närmsta shopping galleria, 20min till mina föräldrar, 15min till sambons föräldrar, 3min till pendeln och 100meter till närmsta buss. Kan man ha det bättre egentligen?? Oj, snacka om att gå iväg på vilovägar när man började prata om vantar. =o)

Nee ikväll ska jag försöka ha lite bättre uppdateringar. Blir dock inte fråns efter 21 då jag förhoppningsvis kommit hem. Imorgon är en hel ledig dag. Funderar på att ta mig en sväng in till stan och hämta kameradelarna som varit på lagning, eller så är jag helt enketl bara hemma. Det återstår att se.

Har lite funderingar att försätta skriva på min bok som jag började på för ett år sedan. Hittade det jag skrivit härom dagen och det var faktiskt riktigt skoj att läsa. Så vem vet imorgon kanske jag fortsätter me den helt enkelt...

RSS 2.0